Ünal Aysal | Başkan (2011-2014) (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Ünal Aysal | Başkan

Allah Başımızdan Eksik Etmesin !!!

Galatasaray ın en Büyük 2 değerinden birisi, diğeri ise İmparator

560856_10152255589750164_919595391_n.jpg

Büyüksün başkan :ayatollah:

Fatih Terim'den aldığı güç ve enerjiyi yansıtıyor.Terim giderse Polat'dan bile kötü yönetebilecek bir potansiyel görüyorum ben.Yıldırım Demirören'in Beşiktaş'ı gibi olabilirdik Terim olmasa.

Borsa'da dönenler konusunda da yaptığı açıklamaya güvenmiyorum.Hisseler ile bu kadar oynanması orta vadede belki başkanın dediine getirsede uzun vadede (10-15 yıl) önümüzde duran bir kambur haline götürebilir.

Şu an da yaptığı şey ile kulubün uzun vadede iflası (fiilen); ve satışı bile mümkün allah korusun.Umarım düşen hisselerin kim tarafından toplandığına dikkat ediliyordur.

Fatih Terim'den aldığı güç ve enerjiyi yansıtıyor.Terim giderse Polat'dan bile kötü yönetebilecek bir potansiyel görüyorum ben.Yıldırım Demirören'in Beşiktaş'ı gibi olabilirdik Terim olmasa.

Borsa'da dönenler konusunda da yaptığı açıklamaya güvenmiyorum.Hisseler ile bu kadar oynanması orta vadede belki başkanın dediine getirsede uzun vadede (10-15 yıl) önümüzde duran bir kambur haline götürebilir.

Şu an da yaptığı şey ile kulubün uzun vadede iflası (fiilen); ve satışı bile mümkün allah korusun.Umarım düşen hisselerin kim tarafından toplandığına dikkat ediliyordur.

Satılan hisselerimizdeki otokontrol Başkan Ünal Aysal'da değilse ben hiçbirşey bilmiyorum..

Ftw ‏@FtwGS

Carsamba canli yayinda Unal Aysal #GSTV'de saat 14:00'da. Sonra duymadim etmedim filan demeyin...

[video=youtube;YMAFgcQt1-s]https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=YMAFgcQt1-s[/video]

Şu takıma ALLAH rızası için bi solbek ve oos

"ben sansli bir adamim, sansima güveniyorum" demisti baskan secildiginde hic unutmam.

o sene sampiyon olduk, hemde nasil olduk, son saniyelerde.

dedimki harbiden sansli adammis bu bizim baskan

sonra dedim ki, umarim bu sansini, bu ugurunu sampiyonlar ligindede görürüz, umarim sampiyonla rligi icindede gecerlidir bu olay ...

elendik derken gruptan ciktik

harbiden sansli, ugurlu adammissin baskan.

Baskana dikkat etmek lazim heran herseyi goturebilir

bize bi yeniyıl hediyesini çok mu görüyon:sad007: milyar dolarlık adamsın,kulübünde parası var.neye cimrisiniz bu kadar

yıl 2011 di kimse adını zikretmezken ben başlıklar açıyodum sana forumda. başkanımız olmanı istiyodum.ne olur bi 10 numara al şu takıma.

tam bu kavramları bilmesem de hisse satışları sonrası özellikle fatih altaylının başı çektiği büyük tepkilerden dolayı hisselerin repo edildiğini yani kısa bir zaman içersinde geri alınacağını söylemişti. yaz aylarıydı. o gündür bu gündür hisse konusunda tepki yok gibi.

Borsa'da dönenler konusunda da yaptığı açıklamaya güvenmiyorum.Hisseler ile bu kadar oynanması orta vadede belki başkanındediinegetirsede uzun vadede (10-15 yıl) önümüzde duran bir kambur haline götürebilir.

Baskan Terim'den, Terim de baskandan guc ve enerji aliyor. Terim Polat doneminde, yani en zor donemimizde gorev almadiysa bir bildigi vardi elbette ki.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt