Ünal Aysal | Başkan (2011-2014) (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Ünal Aysal | Başkan

Fatih Terim ve Ünal Aysal arasında ego krizi var sanırım. Fatih Terim hep tek adam olmak istiyor, başarılarda tek kendisi gösterilsin istiyor. Şimdi bu durumdan biraz rahatsız, taraftar Fatih Terim yerine Aysal demeye başladığı için sıkıntılar var sanırım:.

Evet hocam. Sözleşmeye başarılarda sadece benim adım geçsin diye madde eklettirmek istiyormuş o yüzdenmiş sıkıntı.

Evet hocam. Sözleşmeye başarılarda sadece benim adım geçsin diye madde eklettirmek istiyormuş o yüzdenmiş sıkıntı.

Fatih Terim farklı bir insandır, tanıyan ne demek istediğimi bilir :) Zaten sözleşme imzalarsan Fatih Terim'le, bu tarz maddeler yazısız eklenmiş demektir ;)

Cok klas adam ya. Durusuyla, konusmasiyla, beyefendiligiyle tek basina bir marka Ünal Aysal bence.

[video=youtube;sn4bV9OwM7k]https://www.youtube.com/watch?v=sn4bV9OwM7k&feature=youtu.be[/video]

[video=youtube;sn4bV9OwM7k]https://www.youtube.com/watch?v=sn4bV9OwM7k&feature=youtu.be[/video]

Çok klas adam yahu :) müthiş bir ticari zekası var ve konulara türk mantalitesi ile yaklaşmıyor tamamen avrupai bir çerçevede bakış açısına sahip. İşte en büyük avantajlarımızdan biri de bu. İstediği kurumsal yapıyı teknik ve idari yönden tamamladıktan sonra ve borçları da sıfırladıktan sonra efsane olur. Ama bu sene çok önemli. Avrupada en az çeyrek final ve ligde şampiyonluk başkanın karizmasını daha da arttıracaktır ve borçları azaltma konusunda elini kuvvetlendirecektir. O yüzden özellikle bu sene çok kritik. Futbolcular umarım bunun bilincindedir.

Ünal Aysal : "Galatasaray taraftarları ne isterse o olur"

Sokakta başkanı bekleyen 10 kadar taraftar, Yıldırım’ın aracı belirdiği anda ‘Ya Allah Bismillah Aziz istifa’ diye tezahürat yapmaya başladı.

Bu tepkilerin üzerine aracını durduran Yıldırım, camdan “Boşuna k.çınızı yormayın, BEN NE DERSEM O OLUR ” diye taraftarlara seslendi.

Mahmuti meselesinden dolayı baskanı doğum gününde bile istifaya davet etmistim. Şimdi o gün ki kadar sert olmasamda amatör branslardaki gelişmeler hic hosuma gitmiyor. Özellikle basketbolda baskan olayın içine girmemeye devam ederse eleştiriler ve istifa cağrıları artarak devam edecektir !

Murat Özyer denen lavugu derhal basketball subesinden uzaklastirmassa, o subede daha cok olay görür.

Aşağıdaki video nun 32.saniyesine bir dikkat edin...

Yemin ederim çok şanslıyız... değerlerine sahip çıkan bi başkana sahibiz ne mutlu bize..

[video=youtube;sBwriu9uzls]https://www.youtube.com/watch?v=sBwriu9uzls[/video]

"Kupayı çok az bir ışık altında almamız önemli değil. Kamuoyunda özelikle büyük bir aydınlık vardı, o anda bir başka anlamda orada kupa pırıl pırıl kazananın eline geçti."

Unutma, unutturtma.

fft99_mf1257570.Jpeg

yemişim amatör branşları sana birey olmasın dediğim başkan. galatasaray spor kulübü diye yazılır galatasaray futbol kulübü diye okunur. bu kadar net. ben hiçbir zaman hiçbir branşta şampiyon olduk, olamadık diye ya da yenildik diye ağlamadım ama futbol da aman aman. amatör branşlar da başarı bizi gururlandırır ama çok da elzem değildir. tabi cemal nalda gibi rezillikler olmasın orası ayrı.

yemişim amatör branşları sana birey olmasın dediğim başkan. galatasaray spor kulübü diye yazılır galatasaray futbol kulübü diye okunur. bu kadar net. ben hiçbir zaman hiçbir branşta şampiyon olduk, olamadık diye ya da yenildik diye ağlamadım ama futbol da aman aman. amatör branşlar da başarı bizi gururlandırır ama çok da elzem değildir. tabi cemal nalda gibi rezillikler olmasın orası ayrı.

Basketbolda geçen sene yaşadıklarımız, yaşattıklarımız bütün Galatasaraylıları gururlandırdı diye düşünüyorum. En azından voleybol ve basketbol bizim için önemlidir ve yatırım yapılmalıdır. Tabi o branşlarda da Ünal Başkanın dediği gibi yeni bir yapılanma şart.

Kalite, vizyon, ticari zeka, asalet. Bazıları gibi babasının veya dayısının parasıyla bir yerlere gelmiş, vasıfsız biri değil. Hayatında olduğu gibi Galatasaray'da da takdir edilen işler yapıyor. Galatasaray'ıma yakışan başkan.

klüpte bulunan tek profesyonel insan. uzun yıllar görevinde kalır umarım yoksa gerek türk yönetici gerek türk taraftar profili ile başarı imkansız.

Yıldırım Demirören ziyareti tam bir fiyasko.

Lider olmasak,avrupada başarılı olmasak şimdi kendisine edilecek lafları düşünemiyorum.

İşte bu yapılan şerefsizlikler bize müstehak.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt