Ünal Aysal | Başkan (2011-2014) (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Her durumda topu hocaya atiyosunya helal olsun baskan

PIRANHA BUSINESS III TAB 9" cihazımdan Tapatalk 4 ile gönderildi

Demirören'in görüşme talebini kabul etmesi gayet doğal. Fatih Terim'in kariyeri hakkında kendisi karar veremez, bizzat Terim karar vermeli. Ona da bu hakkı tanımış.

Hiç ilgisi yok. Başka bir kulüpten teklif gelse tamam derim de bu Milli takım. Reddetmeyi içine sindiremeyebilir.Ünal Aysal bunu bal gibi biliyor.Resmen eline fırsat geçti.

Federasyonla Terim'i hiç muhattap etmeyecekti direk teklifi reddecekti

Ünal Aysal'ın bu teklifi kabul etmesi bile Terim'e yapılan büyük haksızlık ve hakaret. Fatih Terim'i bu duruma sokmayacaktı.

Yazıcak çok şey varda.... Sadece yazıklar olsun.

Alakası yok. Terim'in belki Milli Takım'ı çalıştırma gibi bir planı var ve Aysal bu şansı ona tanımasa daha kötü olabilirdi. Ne de olsa Terim koskoca bir futbol adamı, kendi kararını kendi veremez mi? Başkanın bu görüşmeyi kabul etmesi hocaya "istersen gidebilirsin" demek değil, "kendi kariyerin hakkındaki en doğru kararı sen verirsin" demektir.

Hiç ilgisi yok. Başka bir kulüpten teklif gelse tamam derim de bu Milli takım. Reddetmeyi içine sindiremeyebilir.Ünal Aysal bunu bal gibi biliyor.Resmen eline fırsat geçti.

Federasyonla Terim'i hiç muhattap etmeyecekti direk teklifi reddecekti

Kararı Terim'in vermesi daha mantıklı olan değil mi? Terim belki Milli Takım'ı çalıştırmak istiyor, nereden biliyorsun ki? Aysal reddetmiş olsa "Hayır, Milli Takım'ı çalıştıramazsın" demiş olacaktı. Kabul ederek "Karar senin" demiş oldu.

Başkanın taraftarın istediği olur baabında bir açıklaması vardı geçen sene galiba (transfer konusundaydı sanırım). Taraftar Fatih Terim'in milli takımı çalıştırmasını istemiyor başkan, bilgin olsun.

Başkan her zaman ki gibi topu Hoca'ya attı bence biraz ağırlığını koyup gereken cevabı vermeliydi şerefsizlere :42:

Kararı Terim'in vermesi daha mantıklı olan değil mi? Terim belki Milli Takım'ı çalıştırmak istiyor, nereden biliyorsun ki? Aysal reddetmiş olsa "Hayır, Milli Takım'ı çalıştıramazsın" demiş olacaktı. Kabul ederek "Karar senin" demiş oldu.

Ne yazsam anlamayacaksın.Sen bunu Talha Küllü olarak düşünüyorsun ama kendini Fatih Terim yerine koy.Fatih Terim kariyerinde ve egosunda biri bu teklifi reddetmeyi içine sinderemez, yediremez.Reddedicek olsa bile "Ulan yönetim nerden beni muhattap ettin" der.

Bu iş bugün bitmeliydi.Cevap çok basit "Fatih Terim futbol şubemizin başında ve uzun yıllarda böyle kalıcak.Yapıcak çok işimiz var böyle bir teklife izin veremeyiz".

Ünal Aysal işin kendide bittiğini sanıyor ama yanılıyor.Fatih Terim olmasa mayıs 2012'de arena istifa sesleri ile inliyordu.

Ne yazsam anlamayacaksın.Sen bunu Talha Küllü olarak düşünüyorsun ama kendini Fatih Terim yerine koy.Fatih Terim kariyerinde ve egosunda biri bu teklifi reddetmeyi içine sinderemez, yediremez.Reddedicek olsa bile "Ulan yönetim nerden beni muhattap ettin" der.

Bu iş bugün bitmeliydi.Cevap çok basit "Fatih Terim futbol şubemizin başında ve uzun yıllarda böyle kalıcak.Yapıcak çok işimiz var böyle bir teklife izin veremeyiz".

Ünal Aysal işin kendide bittiğini sanıyor ama yanılıyor.Fatih Terim olmasa mayıs 2012'de arena istifa sesleri ile inliyordu.

Sen anlamayacaksın. Ne demek "reddetmeyi sindiremez". Zamanında Galatasaray'a gelmeyi reddetmişti hatırlarsan. Çok rahat reddeder "Ben şu anda Galatasaray'ın başarısına odaklanmış durumdayım, buradaki misyonumu tamamladığımda tekrar görüşebiliriz" diyerek.

Cevap çok basit, evet. "Ben Galatasaray başkanı olarak Fatih Terim'in Galatasaray'da kalması taraftarıyım. Fakat Terim, kendi kariyeri hakkında en doğru kararı verecek kişidir. Bu yüzden kendisiyle görüşme talebinizi onaylıyorum".

"Terim olmasa" falan filan... Geçin bunları. Aysal olmasa da "Terim istifa" sesleri ile inliyordu Arena.

Sen anlamayacaksın. Ne demek "reddetmeyi sindiremez". Zamanında Galatasaray'a gelmeyi reddetmişti hatırlarsan. Çok rahat reddeder "Ben şu anda Galatasaray'ın başarısına odaklanmış durumdayım, buradaki misyonumu tamamladığımda tekrar görüşebiliriz" diyerek.

Cevap çok basit, evet. "Ben Galatasaray başkanı olarak Fatih Terim'in Galatasaray'da kalması taraftarıyım. Fakat Terim, kendi kariyeri hakkında en doğru kararı verecek kişidir. Bu yüzden kendisiyle görüşme talebinizi onaylıyorum".

"Terim olmasa" falan filan... Geçin bunları. Aysal olmasa da "Terim istifa" sesleri ile inliyordu Arena.

Galatasaray başka milli takım başka.Zaten Fatih Terim o GS'a bişey yapamazdı ama bu Milli takıma en az geri kalan 4 maçta 9 puan aldırır.Dünya kupasına gidememe ise zaten Avcı'nın suçudur.

Aysal olmasa Terim istifaymış.Adnan Polat bile 11-12 sezonunda ki kadrodan çok daha iyilerini kurmuştu.Devre arası rakip o kadar sıkıntıya rağmen 10 m euro para harcarken o kadar önemli sezonda bir kanat bile alamadı. Eğer Semih'in topunu Muslera kurtarmasaydı buralar Terim istifa mı yoksa Başkan istifa mı diye inliyordu ??!!

Galatasaray başka milli takım başka.Zaten Fatih Terim o GS'a bişey yapamazdı ama bu Milli takıma en az geri kalan 4 maçta 9 puan aldırır.Dünya kupasına gidememe ise zaten Avcı'nın suçudur.

Aysal olmasa Terim istifaymış.Adnan Polat bile 11-12 sezonunda ki kadrodan çok daha iyilerini kurmuştu.Devre arası rakip o kadar sıkıntıya rağmen 10 m euro para harcarken o kadar önemli sezonda bir kanat bile alamadı. Eğer Semih'in topunu Muslera kurtarmasaydı buralar Terim istifa mı yoksa Başkan istifa mı diye inliyordu ??!!

E tamam işte kendisi karar versin neyin ne olacağına. Türk futbol tarihinin en büyük teknik direktörünün kariyeri hakkındaki bir kararı 3 senelik kulüp başkanı mı versin? Bugün Semih Kaya'yı Real Madrid istese, görüşmelerine izin vermesek Semih'in morali bozulmaz mı sence? Öyle düşün.

Semih'in topunu Muslera kurtaramasaydı ligin en kuvvetli kadrosunu son maça bırakmış hoca suçlu olurdu. Ligin AÇIK ARA en kuvvetli kadrosunu Galatasaray forması altında izlettiren Aysal değil.

E tamam işte kendisi karar versin neyin ne olacağına. Türk futbol tarihinin en büyük teknik direktörünün kariyeri hakkındaki bir kararı 3 senelik kulüp başkanı mı versin? Bugün Semih Kaya'yı Real Madrid istese, görüşmelerine izin vermesek Semih'in morali bozulmaz mı sence? Öyle düşün.

Semih'in topunu Muslera kurtaramasaydı ligin en kuvvetli kadrosunu son maça bırakmış hoca suçlu olurdu. Ligin AÇIK ARA en kuvvetli kadrosunu Galatasaray forması altında izlettiren Aysal değil.

Neyse görüşlerimiz çok ters.11-12 sezonunda ki kadromuz sana göre en güçlü kadroymuş zaten.Bana göre toplasan 7 topçu var yok.İşte Fatih Hoca farkı ile Emre, Semih, Engin,Necati, Elmander, Hakan Balta gibi oyunculardan maximum verim aldık.

Hala Semih Kaya'ya teklif gelse fln diyosun ama aynı şey değil zaten mesajımda Terim'e başka bir kulüpten teklif gelse yine izin vermesini anlarım dedim. Şikeyi savunan, her zaman önümüze taş koyan, hepimizin gitmesi için dua ettiği federasyonun teklifini nasıl kabul eder!?Fatih Terim milliyetçi ve egosu büyük biridir.Milli görevden kaçtı düşüncesini Fatih Terim kaldıramaz.Bunu anlamamak için neden bu kadar diretiyorsun.Aysal resmen bahane arıyor.Elanolarla Ardalarla Keitalarla Kewellarla rezil sezonlar yaşamışız, ama işte Aysal 2 yıl üst üste TSL şampiyonluğunu kolay bişey sanıyor.

o kadar 4. yıldız sözü verdikten sonra milli takımın başına geçse bile galatasaraydan ayrılmak istemez. 4. yıldızdan sonrası muallak.

Bencede yanlış yaptı başkan bu konuyu gereksiz uzattı ve konuyu başka yerlere çekmek isteyenlerede fırsat verdi.

Ben Baskan olacagim, Terim'e "Hocam senin asla birakmam sartlar ne olursa olsun, bu camianin sana ihtiyaci var" diyecegim ve Terim bu kadar cok sevdigi camia'yi birakip, Milli takimin teklifini kabul edecek. He yersen!!! Ama sen gönülsüz davranirsan, teklif var, istersen görüs dersen Hoca gider. Gereken deger verilmiyor diye gider. Terim bu zamaninda rahmetli Canaydin'da üc veya dört secenek sundu, Terim madem yüzde yüz destek ve güven yok, daha fazla zarar vermeden ben birakiyorum dedi. Baskan birakmak istemezse Terim kesinlikle kabul etmez zaten, söz konusu GALATASARAY ise gerisi teferruattir hoca icin. Eger Baskan gercekten isterse, Hoca gitmez.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt