Ünal Aysal | Başkan (2011-2014) (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Her zaman kararlarının arkandayım başkan.

Tapatalk ile gönderildi

Yaziklar olsun. Gorusmeye izin vermek git demekten baska birsey degil.

Kafan mı iyı arkadaş senın ,hukumet araya adamlar sokmus

Sen dıyorsun ki izin ver miş

Tabiki cevabı vermek terıme düşer

Allahtan senın zıhnıyetınde kı ınsanlar klup yonetmıyor GALATASARAY da

Ne demısler karıncayı seveceksın belini inciltmeyeceksın dıye

Baskanda bunu çok ıyı yapıyor

Şu acıklamsından anlayabılırsın 2 takımı aynı anda yönetemez demesı

Kafan mı iyı arkadaş senın ,hukumet araya adamlar sokmus

Sen dıyorsun ki izin ver miş

Tabiki cevabı vermek terıme düşer

Allahtan senın zıhnıyetınde kı ınsanlar klup yonetmıyor GALATASARAY da

Ne demısler karıncayı seveceksın belini inciltmeyeceksın dıye

Baskanda bunu çok ıyı yapıyor

Şu acıklamsından anlayabılırsın 2 takımı aynı anda yönetemez demesı

Ne zirvaliyorsun sen ?!

Fayih Terim'e eleman, Albayrak ve Durust'u tasviye eden ben miyim?

Yada Bulent Tulunu Fatih Terim'in basina bela eden?

Terim : "Gs beni bırakmadıkta ben bırakmam" diyen Fatih Terim kime mesaj gonderiyor zannediyorsun?

Aysal ise Galatasaray'a 24 saatini verecek biri lazim derken nereye mesaj veriyor sence.

Biraz dusun kardesim.

Fatih Terime yakınlığı ile bilinen 2. Başkan Ali Dürüst ve yönetici Abdürrahim Albayrak ise bu duruma tepki gösterip Siz ne diyorsunuz? Ne göndermesi? R.Madrid ile maçımız var. 2. kez şampiyonluğa gidiyoruz. Sizin amacınız ne? diye sert çıkıyor. Terimin davranışlarının Galatasaraya zarar verdiğini‚ kulübün imajını zedelediğini söyleyen yöneticiler ile Ali Dürüst ve Abdürrahim Albayrak ikilisi arasında tartışmalar yaşanıyor. Sonunda Dürüst ve Albayrakın düşüncelerine destek veren diğer yöneticilerin de araya girmesiyle başkan Aysal bu kararından vazgeçiriliyor.

Baskan bana git su herife ver dese hic tereddut etmem, kesin bir bildigi vardir deyip veririm.

terime izin vermen inceliğinden ama bize bütün yaz haram oldu.al ardayı artık.

Bu milli takım işi başkanın da işine geldi.Zaten daha rahat yönlendirebileceği bir adam istiyordu.

Fatih Terim'e yeni sözleşme önermeli ve milli takım işini tamamen rafa kaldırmalıdır.Hoca kabul etmedi mi bu sefer de yolun açık olsun hocan diyerek sadece tek takım çalıştırmasını istemelidir.

Yıllardır futbolun içinde olan adamları yönetimden uzaklaştırıp Candan Erçetin i yönetime getirdiğinden beri kararlarını sorguluyorum.Futbolda yöneticilik amatör ruhla yapılıyor isa Candan Erçetin in orda ne işi var.Yok profsyonel bir iş olarak görüyorsan Yine erçetin bu tanıma uymuyor.Bekleyelim görelim..

Başından beri istiyordu , Aykut Kocamanın Yabancı versiyonu gelir . Sessiz tepkisiz .

s

can atıyormuş. yoruma bak saçma saçma teoriler uydurmaktan başka işin yok mu.

niye yalan mı can attığı?bilmiyormuyuz.başkanın ve danışmanının gönlünde gerets yokmu ilk baştan beri.albayrak söylemdi mi Ali Dürüstle birlikte önce başkanı Fatih hoca konusunda ikna ettik sonra Ali başkanım hocayı ikna etti diye.o nedenle son seçimde hocanın elini ayağını kırmak için Ali başkan afaroz edilmedi mi?yerine geçen üye ise candan erçetin.neymiş kurumsal oluyormuşuz.cd işine girecek kulüp yapımcıda erçetin olacak sanırım.kimse kusura bakmasında başkan azizleşme başladı.her başarıyı kendinden bilme hastalığı ne yazık ki başkana da sirayet etmeye başladı.

Yıllardır futbolun içinde olan adamları yönetimden uzaklaştırıp Candan Erçetin i yönetime getirdiğinden beri kararlarını sorguluyorum.Futbolda yöneticilik amatör ruhla yapılıyor isa Candan Erçetin in orda ne işi var.Yok profsyonel bir iş olarak görüyorsan Yine erçetin bu tanıma uymuyor.Bekleyelim görelim..

kaset işine giriyormuş kulüp erçetinde yapımcıdan sorumlu yönetici yada yapımcı olacakmış

1- göksel gümüşdağ f.t ile görüşür fikrini sorar

2- yd. başkanı arayıp izin ister

gerçekten burdan süzemiyorsanız olayı hala başkana sallıyorsanız art niyetlisiniz.

zaten f.t kapıyı kapasa 2 yaşanmıyacak bile.

Ulan tabi görüşmeye izin verecek adam.

Fatih Terim'in vasisi değil başkan. Kendi kariyerini hocanın kendisi düşünecek. İş hocada bitiyor, ya reddeder Galatasaray'ı çalıştırmaya devam eder ya da kabul eder milli takımın başına geçer. Bu kadar kolay denklemi mi kurmaktan acizsiniz?

Başkan, başarıyı kendi sahiplenmeye başladı iyice. Fatih Terim olmasa görürdük şimdiye başkanın halini. Bir de ayağını kaydırmaya çalışıyor. Yazık cidden.

-önce yönetimdeki terimcileri tasfiye etmek adına yönetim kurulunun tamamına yakınını tasfiye etti.

-profesyoneller olacak dediği ikinci adımda candan erçetin gibi saygı duyduğumuz sanatçı ablamızı ikinci başkanlığa getirerek ne kadar profesyonelleşeceğimizin sinyallerini verdi.

şimdi de fatih terimi ilk fırsatta milli dava milli duygular diyerek yalı çocuklarının önüne atmaktan çekinmedi.

lanet olsun senin gibi başkana lanet.

hoca evet derse bu kadroyu abdullah avcı bile şampiyon yapar merak etmeyin. ama terimi kaybetmemeliyiz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt