Ünal Aysal | Başkan (2011-2014) (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kamuoyuna Duyuru

Son günlerde Profesyonel Futbol Tamımızla ilgili yaşanan gelişmeler, bugün düzenlenen Galatasaray Sportif A.Ş.(Kulüp) ve Şirketimizin kurucu ve hakim hissedarı olan Galatasaray Spor Kulübü Derneği Yönetim Kurullarında ayrı ayrı müzakere edilerek değerlendirilmiştir. Yönetim Kurullarımızın sözleşmesini iki yıl uzatma kararı almasına cevaben Teknik Direktörümüz Sayın Fatih Terim’in kendisine yapılan yeni sözleşme önerisini kabul etmediğini açıklamış olması Yönetim Kurulumuza yeni çözümler aramak konusunda önemli bir sorumluluk yüklemiş bulunmaktadır.

Yaşanan gelişmeler Galatasaray’ın tüm sportif başarılarının temelinde yer alan Galatasaray değerlerine zarar verecek aşamaya gelmiştir. Yönetim Kurulumuz her şeyden önce bu değerlerin korunması ve gelecek kuşaklara aktarılması sorumluluğu altındadır.Galatasaray’ın tarihsel süreçte oluşmuş yönetim şekli gerek kurum içi hiyerarşi bakımından gerekse görev, sorumluluk ve yetkilerin dağıtımı bakımından kuşku ve tereddüt götürmeyecek ölçüde bellidir ve nettir.

Bu sorumluluğun gereği olarakcamiamızındaha fazla yıpratılmasını engellemek amacıyla Yönetim Kurullarımız oybirliği ile Sayın Terim’in sözleşmesinin feshi için kendisine bildirimde bulunulması kararı almıştır.

Bu kararınŞirketimiz, Kulübümüz ve de Sayın Terim için hayırlı olacağı umuduyla, Sayın Terim’e Kulübümüze verdiği hizmetlerinden ötürü teşekkür eder, Milli Takım’ın başında devam edeceği kariyerinde elde edeceği başarıların tüm camiamızı gururlandıracağının bilinmesini isteriz.

Galatasaray Sportif A.Ş. Yönetim Kurulu

Bu sene diger takim taraftari kadar kendi icimizde de dusmanimiz olacak ama hepsini yenecegiz

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Nankörlük yapmayın fatih terime saygım sonsuz ama cliolu barışlı servetli kadroyu izliyordunuz iki yıl öncesine kadar.

sen kalk gs onlarca kupa getiren uefa süpe kupaını kazandıran gs dünya markası yapan fatihe eleman de sonra da kıs kıs gül

valla yazık olsun yönetime ve fatih terime sırt çeviren taraftara

Milli takimla 4 mac icin anlastim deyip 4 sene soz veren hocaya yapilmasi gerekeni yapmistir.

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Baskan devre arasında 2 adam getirir bızımkıler ooo ceker

Aziz yıldıvım vol 2

4 mac müsade ettik sözlerinden sonra 4 sene cikti, gerekeni yapti ünal aysal.

Zaten Demirören ve ona talimati verenlerin amaci buydu!

Sadece Terim'i Galatasaray dan koparmak degil, ayni anda taraftari bu ayrilik sonra yönetim ile karsi karsiya getirmek ve yönetimi istifa'ya zorlamak. Ilk etapta oyuna geldik, terim'i kaybettik topluca, en azindan simdi farkina varmak zorundayiz, bu yönetimi de kaybetmeyelim.

Cünkü biliyorlar, sadece Terim degil, Aysal da gitmeli bazilarinin bizi gecmesi icin.

Ulan allah belanizi versin lan.

Tamamen hocayı köşeye sıkıştırmak için atılmış bir adım. Niye sene başında teklif etmedi o zaman? Milli takım olayını kendi niye reddetmedi de hemen atladı olaya? Bana bu haini savunmayın. En kısa zamanda defolup gitmeli.

Aferin lan helal olsun sana. Bu soruların cevabı yok dostum ama onlara göre başkan bize çağ atlatmıştır. Bizim taraftar hala uyuyor. Hayatımda gördüğüm en yalancı başkan.

Sözleşme teklifini kabul etmeyen babam değil, Ünal Aysal'da duygusal adam değil. Aman hocam evladımızsın kal diyecek hali yok, adam profesyonel. Olması gerekeni yaptı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt