Ünal Aysal | Başkan (2011-2014) (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hani hoca federasyonla sözleşme imzalamıştı da o yüzden imza atmıyordu? Gördük imzayı. Kimin ne kadar yalancı olduğunu. Galatasaray başkanının düştüğü duruma bak. Yazıklar olsun.

Anlaşıldı hepinize ayrı ayrı anlatılması gerekiyor heralde durumun..Ya siz okuma yazma bilmiyorsunuz yada yine siz okuduğunuzu anlamıyorsunuz(ki bu sizin suçunuz değil). O yüzden durumu izah ediyim. Hatta hiç uğraşmıyım şu linkteki 4. maddeyi OKU(eğer becerebilirsen de anla)

https://www2.galatasaray.org/kulup/haber/17996.php

Başkan sen bu mesajı yazmadan önce açıklamasını yaptı.Klavye icat oldu olalı böyle ergenler başımıza dert oldu ona yanıyorum.Arkadaşım önce araştır sonra salla başkana, fikriniz bilginiz olsun bazı konularda başkalarının sözleriyle çıkmayın insanların karşısına...

Lafını bil sen kimsin kime ergen diyorsun, kim olduğunuzu sanıyorsunuz anlamıyorum ki?

Anlaşıldı hepinize ayrı ayrı anlatılması gerekiyor heralde durumun..Ya siz okuma yazma bilmiyorsunuz yada yine siz okuduğunuzu anlamıyorsunuz(ki bu sizin suçunuz değil). O yüzden durumu izah ediyim. Hatta hiç uğraşmıyım şu linkteki 4. maddeyi OKU(eğer becerebilirsen de anla)

https://www2.galatasaray.org/kulup/haber/17996.php

Bütün forum hoca federasyonla sözleşme imzaladı diye çalkalanıyordu. Ben olduğum sürece hoca da burada diyen, ya bu kural değişecek ya değiştirmeyenler değişecek diyen bir başkan var. Başkana zerre kadar inanmıyorum. Masal anlatmaya devam etsin. Fatih Terim gibi ağlayarak gitmeyecek o, nasıl gideceğini iyi düşünsün.

Başkanın meşhur 2 yıllık sözleşmesini de görseydik keşke.

En son 2 yıl sözleşmesi uzatılan Mahmudi 2 hafta sonra küfür ettiği gerekçesiyle gönderilmişti.

Bu sefer de Terim telefona çıkmadığı için gönderiliyor tabi yersek. ÇAMUR AT İZİ KALSIN DA BU KADAR DA OLMAZ. BUNLAR DOĞRU DEĞİLSE HESABINI BURADA OLMASA DA BİR YERLERDE VERİRSİN ZATEN BAŞKAN.

İyi başkan olup olmandan daha önemli olan şey iyi niyetli bir başkan olduğuna inandırmandır bizi. Ama sen tam tersini her seferinde ispat ediyorsun.

Bütün forum hoca federasyonla sözleşme imzaladı diye çalkalanıyordu. Ben olduğum sürece hoca da burada diyen, ya bu kural değişecek ya değiştirmeyenler değişecek diyen bir başkan var. Başkana zerre kadar inanmıyorum. Masal anlatmaya devam etsin. Fatih Terim gibi ağlayarak gitmeyecek o, nasıl gideceğini iyi düşünsün.

Sen olsan ne yapardın peki? Başkan bu sözleriyle Terim'e olan güvenini belirtmiş zaten daha ne yapsın? Sen olsan karşındaki senin konumuna bakmaksızın saygısızlık yapsa ne yapardın?

Terimi de takımın başına getiren Ünal başkan. Şu an tüm ülke 2000 li yıllardan sonra Terimi konuşuyorsa bu Ünal başkan sayasesindedir. Terimin hatası kendisini başkanla bir tutması. Maaşınıda başkan ödüyordu bende olsam o kadar egoya dayanamaz kovardım. Terim gitti diye takım çökmez ben başkana güveniyorum asıl başkan giderse herşey eskiye döner o parasız prestijsiz günlere döneriz. Anadolu kulüplerinde oynayacak kapasitedeki culio sarp gibi oyunculara kalırız. İyi bir hoca bu takıma en az Terim kadar faydalı olur.

ATATÜRK GİBİ ADAM BEEE!

BU8tm5PCIAAGlwZ.jpg

Lafını bil sen kimsin kime ergen diyorsun, kim olduğunuzu sanıyorsunuz anlamıyorum ki?

Kimmiyiz biz? Gerçek GS'lileriz. GS'yi tvden izlediği özetlerle yaşayan değil Arena çimlerinde yaşayanlarız. Ana avrat sövdüğü adamlarla 5 ay sonra el sıkışan GS'lilerden değiliz biz anlayacağın... Ergen kelimesini yaşına değil düşünce şekline söyledim buda dipnot.

Sen mi gondercen baskani. Abartmayin. Terim gider baskasi gelir.

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Sen olsan ne yapardın peki? Başkan bu sözleriyle Terim'e olan güvenini belirtmiş zaten daha ne yapsın? Sen olsan karşındaki senin konumuna bakmaksızın saygısızlık yapsa ne yapardın?

Fatih Terim'i 40 yıldır tanıyor bu camia. Kime saygısızlık yapmış şimdiye kadar? Sen bu camianın sembolüne eleman de, adama yakın tüm yöneticileri kurumsallık diye bir laf ortaya atıp yolla yerine Candan Erçetin gibi müthiş kurumsal ve silik insanları doldur, tüpçü arar aramaz teklife balıklama atla, sonra hoca niye kabul etti diye basına servis et.

Dün gece hocanın ağlamasının hesabını herkes verecek. O kadar beddua aldılar ki haberi yok. İstifa edecek, başka bir yolu yok.

Şunu da eklemekte fayda görüyorum;

Madem Fatih hocamız çok başarılıydı da neden 2. döneminde göremedik bunları..Ben hemen söyliyeyim, başında ona böyle bir kadro verebilecek bir başkan yoktu.Bu kadroyu TD siz oynatsak oynamazmı diyosunuz? Terim olmasa Drogba Sabri gibimi oynayacak bu mudur?

Fatih Terim'i 40 yıldır tanıyor bu camia. Kime saygısızlık yapmış şimdiye kadar? Sen bu camianın sembolüne eleman de, adama yakın tüm yöneticileri kurumsallık diye bir laf ortaya atıp yolla yerine Candan Erçetin gibi müthiş kurumsal ve silik insanları doldur, tüpçü arar aramaz teklife balıklama atla, sonra hoca niye kabul etti diye basına servis et.

Dün gece hocanın ağlamasının hesabını herkes verecek. O kadar beddua aldılar ki haberi yok. İstifa edecek, başka bir yolu yok.

Bak işte diyorum ki yapılan açıklamaları doğru anlayın. Başkan orda kendisine de eleman diyor bunu kimsenin sorguladığı yok. Ayrıca yanlış bir açıklamada değil Başkan dahil herkes bir elemandır, buna taraftar da dahil. Bizler bile Galatasaray'ın bir elemanıyız bunda gocunacak ne var?

Bak işte diyorum ki yapılan açıklamaları doğru anlayın. Başkan orda kendisine de eleman diyor bunu kimsenin sorguladığı yok. Ayrıca yanlış bir açıklamada değil Başkan dahil herkes bir elemandır, buna taraftar da dahil. Bizler bile Galatasaray'ın bir elemanıyız bunda gocunacak ne var?

Fatih Terim çıkar kendi için ben Galatasaray'ın elemanıyım der, başkan çıkar kendi için der. Hoca çıkıp başkan Galatasaray'ın elemanıdır dese, ki öyle bir şey demez, o zaman senin bakış açına göre bu da doğru? Kurumsallık masalıyla tüm etkili yöneticilerin gönderilmesi de doğru? Nedense hepsi de tesadüfen hocaya yakın isimler. Sonra da ben buradayken hoca da burada lafını et. Yahu kim inanır buna? Madem aslolan Galatasaray, Ünal Aysal için de öyle. Fatih Terim'in gittiği yerde o da gidecek.

Galatasaray başkanına kullanılan üslup çok çirkin , moderatörler ne işe yarıyor merak ediyorum? direk küfür mü edilmesi lazım?

F.Terim gönderildiği için bazı kişileri vefasızlıkla suçlayanlar , kulübü 2 yılda Avrupa markası haline getiren ,Avrupa'da unutulmuşken Emirates kupasına davet edilecek seviyeye getiren , Sneijder-Drogba gibi isimleri kazandıran kişiye gösterdiği vefa(!) ortada.

Kazandığımız kupalarda F.Terim'in ne kadar emeği varsa başkanın da o kadar emeği vardır.

Başkan F.Terim'i kovarak , görevinin gereğini yapmıştır. Hangi kurumda görülmüş , bir çalışanın kurumun başkanına atar yapması, saygısızlık yapması.. Hele ki biz Galatasaray'dan bahsediyoruz. Nasıl içinize siner bu atarlar , saygısızlıklar?

Başkan yetkisini kullanarak görevini yapmıştır , arkasındayız. Destekliyoruz.

Terim'den daha fazla katkısı var başarıda. o ortamı terime sağlamak kolay değil hiçbir klüpte bunu görmemiz lazım. ayrıca başarıda da başarısızlıkta da en tepedeki en büyük sorumlu olur. Dolayısıyla Aysal'ı eleştirmek boş bir iş olur.

Başarısızlıkta camia herkesin olduğu gibi Aysal'ın da yerine yönetici bulur o zaman da kimse arkasından ağlamaz veya kötü söz söylemez. Galatasaray başkanının diğer çalışan ve yöneticilerden özel bir yeri vardır. bu kişi son dönemdeki Adnan Polat dahi olsa saygıyı hep görmelidir.

Kimmiyiz biz? Gerçek GS'lileriz. GS'yi tvden izlediği özetlerle yaşayan değil Arena çimlerinde yaşayanlarız. Ana avrat sövdüğü adamlarla 5 ay sonra el sıkışan GS'lilerden değiliz biz anlayacağın... Ergen kelimesini yaşına değil düşünce şekline söyledim buda dipnot.

Sen Galatasaray'lılığını kıyaslama hakkını nasıl buluyorsun kendinde? Ben daha iyi Galatasaray'lıyımcılık oynayacaksan beni biraz daha tanımanı öneririm. Başkanın 48 saat içinde görüşücem deyip görüşmeden hocasını yollayan bir insan, ayrıca ben burada oldukça hoca da olacak tarzı sözlerini hatırlatırım. Kendi görüşünü paylaş ama gelip bana hikaye anlatma.

Fatih Terim çıkar kendi için ben Galatasaray'ın elemanıyım der, başkan çıkar kendi için der. Hoca çıkıp başkan Galatasaray'ın elemanıdır dese, ki öyle bir şey demez, o zaman senin bakış açına göre bu da doğru? Kurumsallık masalıyla tüm etkili yöneticilerin gönderilmesi de doğru? Nedense hepsi de tesadüfen hocaya yakın isimler. Sonra da ben buradayken hoca da burada lafını et. Yahu kim inanır buna? Madem aslolan Galatasaray, Ünal Aysal için de öyle. Fatih Terim'in gittiği yerde o da gidecek.

Hiç bir yere gitmiyor gönderebilen göndersin madem... Yine diyorum "ben buradayken hoca da burada" sözü Başkanın samimiyetini gösterir. Gerçek amacıda buydu zaten. Ancak durum o kadar ciddiyetsizleşti ki düşünün Terim gibi bir GS'li takımdan kovulmak zorunda kaldı. Başkan deli mi ki durduk yere Terim'i kovsun?

Hiç bir yere gitmiyor gönderebilen göndersin madem... Yine diyorum "ben buradayken hoca da burada" sözü Başkanın samimiyetini gösterir. Gerçek amacıda buydu zaten. Ancak durum o kadar ciddiyetsizleşti ki düşünün Terim gibi bir GS'li takımdan kovulmak zorunda kaldı. Başkan deli mi ki durduk yere Terim'i kovsun?

Başkan gidene kadar tek başıma bile kalsam her hafta aralıksız protestolarıma devam edeceğim. Samimiyetmiş. Yeni seçim yapıp hocaya yakın isimler gönderildiğinde niyet zaten ortaya çıkmıştı. Başkan o kadar sinsi bir adam. Terim'in kovulduğu yerde Aysal'a neler olur beklesin görsün.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt