Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
tamam o zaman renkdaş madem sözleşme yok, bizim sözleşmeyi neden imzalamıyor?
yani hem tff ile sözleşme yapmadık hem de GS'ın sözleşme teklifini kabul etmiyorsan, arada da bu kadar fikir ayrılığı ayan beyan ise kamuoynun ne düşünebileceğini, klübün yönetimin ne düşünebileceğini, taraftarın nasıl bir düşünce içinde olacağını Fatih Terim gayet iyi biliyordu. buna ramen bu düşüncelere ve endişelere "güya" bir futbol programında söylenenler yüzünden son vermek istemedi.
hangisi daha vahim? gs camiasını rahata erdirmeme pahasına tv yorumcularına gider yapmak mı
yoksa aslında bu giderin oyalama amacıyla yapılmış olması mı.
ikisi de birbirinden vahim malesef.
eğer o sözleşmeyi imsalasaydı da 2 yıl daha bizimle kalsaydı Terim'in futbolunu sevmiyor olsam da benden artı puan alırdı, Ünal Aysal da Terim ile devam kararı aldığı için eksi puan alırdı. Ama devam edecek olsaydı yine eleştirirdim saygısızlık etmezdim asla daha önce etmediğim gibi. Aysal da Terim de saygıyı hak ediyor.
Başkanın kendiyle çeliştiğine kaç tane örnek verdik o zaman onu da gönderelim.![]()
Göndertmiyoruz renkdaş zorlamıİşin vahim kısmı insanlar egosunu tatmin etmeye çalışırken yine zarar gören takım ve taraftar oluyor. Tek üzüldüğüm kısım bu. Başkan sayesinde de bu durumdan daha güçlenmiş olarak çıkıcaz buna eminim.
Çevir kazı yanmasın. Renktaş o sözleşme nerede? Buna cevap veremeyen adamın masallarına da inanmıyorum. Kimse kusura bakmasın.
Göndertmiyoruz renkdaş zorlamıİşin vahim kısmı insanlar egosunu tatmin etmeye çalışırken yine zarar gören takım ve taraftar oluyor. Tek üzüldüğüm kısım bu. Başkan sayesinde de bu durumdan daha güçlenmiş olarak çıkıcaz buna eminim.
He başkanın çelişkilerini kabul ediyorsunuz yani. Daha güçlü çıkamadığımızda görüşelim o zaman bu mesajı unutma.![]()
Hoca o lafı televizyondaki o soytarılar için demedi bence. Doğrudan başkana söyledi. Tüpçünün teklifini başkan kendisi kabul edip sonra hoca da kabul edince basına hoca suçlu gibi yansıtılması hocayı kızdırmış belli ki. Son derece de haklı. Başkan da bunun üstüne köşeye sıkıştırma amacıyla hocaya yeni sözleşme önerince samimiyetine güvenmedi başkanın. Hoca da suçlu elbet bu olaylarda, ama ortada bir suç varsa başkan da en az hoca kadar suçlu. Hoca gittiyse başkan da gidecek.
ama ben Galatasaray'dan ayrılmayacağım diyen adama, tff de paçasındayken 2 yıllık sözleşme önermek onu köşeye sıkıştırmak mıdır yoksa kurtarmaya çalışmak- rahatlatmak mıdır?
yukardaki mantığından yola çıkarak yazıyorum bunları hoca 2 yıllık bizim sözleşmeyi kabul etseydi bu mayıstan sonra tff işi tamamen kapanacak demekti dolayısıyla başkan ortaya attığı terim'i kurtarmış olacaktı bi nevi.
ama bütün bunlar yine oldu diyelim realden yenen 6 gol fazla hissedilmese de camiada şok etkisi yarattı ve derinden sarstı. hele de mazide Terim ile yine böyle sonuçlar varken. devam edilirdi ama 2 takımı idare etme olayı yara gibi kalırdı.
gana ile oynanan maçtı sanırım orda Terim stadı terkederken görüntüsünü vermişti ATV baya dikkatimi çekmişti nolduy falan diye demek ki bu işin altyapısı önceye dayanıyor diye düşündüm. Terim zannedersem daha önceden görüşmüş federasyondakilerle ama bu tamamen benim hissiyatım.
başkanın izin vermesi konusunda ben başkanı suçlayamam açıkçası. Terim reddedemiyorsa onu da suçlayamam ama bazen seçim yapmak gerekir. ikisini de idare edebilecekseydi ve sözleşme tartışmaları olmasaydı bu işin bize faydası bile dokunurdu.
nese çok uzattım. ben Hocanın 3. kez geldiği zamanlar çok mutlu olmuştum eski videolarını falan izlemiştim negatif yönlerini aklıma dahi getirmemiştim ama malesef zamanla hem takım hem de klüp olarak sorunlar yaşadık.
Şunu da unutmayalım: Fatih Terim gibi Mustafa Denizli gibi isimler bizden çıktı. avrupa şampiyon klüpler kupasında yarı finale çıktık, uefa kupasını biz aldık bunun gibi örnekler neden tekrarlanmasın farklı isimlerle? Belki de Terim misyonunu tamamlamıştır klübümüzde.
Bir renktaşımız olayı çok güzel özetlemiş aslında. Bu sorunun cevabını çok merak ediyorum.
GSC Haber - Ünal Aysal'dan Açıklama | Sayfa 4 | Transfer Forumu, Transfer Haberleri, Galatasaray Forumu