Ünal Aysal | Başkan (2011-2014) (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Arkadaş benim korkum şimdi Fatih Hocayı desteklediğini zannedip tinerciler gibi sahaya atlamasın millet :) Hayır atlıcaksanız da hazır inmişken Ali Adnan'ı paketleyip Florya'ya bırakın bir zahmet piliz.

galatasaray sözlüğü diğer siteleri okuyorum rize maçında büyük olaylar olacak galiba her yerde istifa sesleri umarım olaylar dahada büyümez ne yaparsak kendimize yapıyoruz

Başkan bir yola girdin bari doğru Teknik Direktör'ü getir takımın başına.

Mancini ve Di Matte gibi adamlar ile umarım işimiz olmaz. İnşallah bielsa ile ilgili girişimlerimiz oluyordur

Tüm arena sahaya inse ne olur ki en fazla 3 maç ceza alırız.

:cool:

+1905

Cıks bu söylediğin 1 maç cezaya giriyor, maddeler şöyle;

- İndikten sonra güvenlik dövmek +1 maç

- Güvenlikten hızını alamayıp polise dalmak +1 maç

- Sahayı yakmak +1 maç

- Dahada yetmediyse polis aracı devirmek,atm patlatmak, c4 döşemek, sokaktan geçenleri dövmek, israil ajanlığı yapmak vs.. bunların toplamı da +1 maç olmak üzere en fazla 5 maç verilebilir. Hesabı yapıp dalmak lazım sahaya

Cıks bu söylediğin 1 maç cezaya giriyor, maddeler şöyle;

- İndikten sonra güvenlik dövmek +1 maç

- Güvenlikten hızını alamayıp polise dalmak +1 maç

- Sahayı yakmak +1 maç

- Dahada yetmediyse polis aracı devirmek,atm patlatmak, c4 döşemek, sokaktan geçenleri dövmek, israil ajanlığı yapmak vs.. bunların toplamı da +1 maç olmak üzere en fazla 5 maç verilebilir. Hesabı yapıp dalmak lazım sahaya

Savuma da hazır zaten o sahaya inenler Galatasaraylı değil.

:)

+1905

Esprisi bir tarafa da gerçekten bu konuda sağduyulu olunması gerekiyor. Protesto edicek olanlar maçtan önce eder. Maç başladığında herşey unutulmalıdır tek gerçek vardır oda Galatasaray. Taraftarımızın son zamanlardaki bilinçli yaklaşımının devam etmesini umuyorum.

abdullah avcıya hakaret etmek ne kadar serbestse terimede o kadar serbest

yemişim milli takım hocasını, gs forumu burası

Forum kurallarında Galatasaray yönetici ve futbolcularına hakaret etmek yasaktır yazmıyor, -genel manada- hakaret etmek yasaktır yazıyor. O hakaretler göze hoş gelmiyor sıkıntı orada. Bunun standardını forum yönetimi adil bir şekilde sağlamalıdır. Çünkü nezaket hepimize şart.

Arkadaş benim korkum şimdi Fatih Hocayı desteklediğini zannedip tinerciler gibi sahaya atlamasın millet :) Hayır atlıcaksanız da hazır inmişken Ali Adnan'ı paketleyip Florya'ya bırakın bir zahmet piliz.

galatasaray taraftarı cam şile atmıştır 6-1 yenılınce stadtan kacmıstır ama hurraa diye sahaya inmemiştir tarih boyunca rahat ol renkdaş terörist değil bu taraftar :)

Aysala hakaret edip ceza alan arkadaşlar var, çok güzel bir uygulama ama Terime hakaret edip ceza almayan üyeler de var? Moderatör arkadaşlar, adil olun lütfen...

Neden ceza alsınlar ki milli takım antrenörlerine laf söylemek yasak mı? Milli takım için Galatasaray ile sözleşme imzalamayan eski antrenörümüzü herkes istediği kadar eleştirir.

Eleştri ok gençler, hakaret olmaz. Genel ceza ayrımını şöyle düşünebilrsiniz.

- Üyeye hakaret; edit, uyarı, tekrarında ceza,

- GS ın şu an görevde olmayan eski değerlerine yada toplumda saygın kişilere hakaret; edit, uyarı ve alt sınırdan ceza.

- GS ın şu an görevde olan değerleri, yönetici, oyuncu vs ye hakaret; edit, uyarı ve üst sınırdan ceza.

Küfür her 3 örnek için de ceza gerektir. Küfrün şekli, gizliliği, mecaxi yönü vs alt üst sınırları belirler.

unal aysal yuzu genc gorunsun diye botoks kullaniyor gibi geldi bana

siz ne dersiniz bilmiyorum

enteresan

-FR-

tüpçünün terim bize söz verdi açıklaması ve terimin bunu yalanlamamasından sonra hala ısrarla terim yüzünden başkana yüklenen tipler size adnan polat layık.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt