Ünal Aysal | Başkan (2011-2014) (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Eleştri ok gençler, hakaret olmaz. Genel ceza ayrımını şöyle düşünebilrsiniz.

- Üyeye hakaret; edit, uyarı, tekrarında ceza,

- GS ın şu an görevde olmayan eski değerlerine yada toplumda saygın kişilere hakaret; edit, uyarı ve alt sınırdan ceza.

- GS ın şu an görevde olan değerleri, yönetici, oyuncu vs ye hakaret; edit, uyarı ve üst sınırdan ceza.

Küfür her 3 örnek için de ceza gerektir. Küfrün şekli, gizliliği, mecaxi yönü vs alt üst sınırları belirler.

Terimist angry boys , SHUT YOUR MOUTH UP and RESPECT

Unal Aysal, Godfather

Bu nedir mesela örnek olarak yazdım bir önceki sayfadan bir alıntı. Eleştiri klasmanına mı sokuyoruz bunu?

Allah başımızdan eksik etmesin seni büyük başkanım. Şu Hande olayını yeni gördüm ve de diyorum ki, iyi ki kovmuşsun bu haddini aşan elemanı.

Abi kapatın çenenizi, kesin sesiniz demek espri dışına çıkmıyor mu biraz? Provokasyon değil mi? Başkası da çıkıp sen kes sesini .... dese ne olacak?

Kaba, dolayısıyla uyarırız. Devam ederse konu dışına alırız. Ama hala hakaret yok, cezai unsur yok.

Yani kişiden kişiye değişir bazı noktalarda, benim algım budur.

Saygılar.

Terim kacar gider, bizim ergenler, baskana dusman olur....Ben bu filmi daha once gormustum.:)

Adam 2 senede Basketbol Şubesini ayağa kaldırdı. Şampiyonluk yaşadık. 2 senede Futbolda 2 Şampiyonluk ve Şampiyonlar liginde çeyrek final yaşadık. Artı olarak birçok sponsorluk ve ekstra kupalar. Hala bu adam gitsin diyenler var. Bu adam gitsin diyenler benim gözümde fenerlidir.

Bizim taraftar profilimize göre maalesef fazla profesyonel, elit, vizyon sahibi bir başkan. Moratti ile öğlen yemeği için Milano ya gidip hatırı ile Sneijder transferini bitiren bir başkan. İlk sene sürünen takıma Liverpool , Real Madrid gibi takımlarla hazırlık maçı yaptırarak vizyonunu belli eden başkan. Her fırsatta Türkiye Ligi bizim için amaç değil araç diyen bir başkan. En son Emirates Cup tan takımına davet aldıracak saygınlığı kazandıran başkan. Şampiyonluk kutlamalarında diğer elit takımların seremonisi gibi geri planda durmaya özen gösteren bir başkan. Sadece futbolda değil basketbolda Eurolig ve voleybolda Cev cup ta bize hiç alışık olmadığımız branşlarda avrupa maçları izleten başkan. Gerçi bizim taraftarımız anlamaz. Alacaksın mikrofonu eline coşturacaksın tribünleri...Haydi arkadaşlar "Kadıköy den duyulsunnnn!"

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt