Ünal Aysal | Başkan (2011-2014) (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
sen Galatasaraylıysan ben değilim.

orada tepki vermeyen taraftarada yazıklar olsun.

Hocayı kovuyorsun yardımcıları niye tutuyorsun Başgan?? 100 kere dedim Tulunla çıkalım diye.

ORADAN TEPKİ VEREMEYEN KORKAK TARAFTARlara sesleniyorum her şey beleş bilet mi bee yazıklar olsun

ünal aysal bela oldun bela defol gitttt takımın ayarlarıyla oynadın beee

Başkan iyi güzelsin de niye işini tam yapmıyon, niye üzüyon beni? Niye Terim'i 1 ay önce kovmadın? Hadi aklın sonradan başına geldi geç de olsa kovdun peki yardımcılarını niye kovmuyorsun? Niye böyle yapıp kanser ediyorsun bizi başkan :sad:

Az kaldı. ÇOK FORVET=ÇOK GOL gibi embesilce bir anlayışı kulübeden tamamen kovmasına az kaldı.

Yardımcıları da kovsaymış iyiymiş. Bu takımı çıkıp kendi ne en az bu kadar yönetebilirdi.

Hasan ve Ümit'i takımda tutması çok büyük hataydı.

Ya yeni hoca bulmadan Terim'i gönderme, Terim'i gönderiyorsan yardımcılarını da gönder.

Baskanim teknik direktor olmasa daha iyi oynariz.

Kov sas ile davalayi.

Sabote ediyorlar takimi.

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Bir mesajı editliyoruz, biri alıntılıyor, biri yazılanı sen de böyle yazdın deyip bir daha yazıyor. Ana mesajı editlememizin bir anlamı kalmıyor.

Genel olarak o mesajları görünümden kaldırdım. Zamanla editleyip yeniden görünür yapabilirim.

Şu maçı FT yollandıya bağlayan var ise gerçekten bidaha futbol izlemesin yada izlerken ben futboldan anlıyorum demesin

TapaTalk

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt