Ünal Aysal | Başkan (2011-2014) (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Madem böyle düşüncelerin vardı sene başı yapsaydın ilk haftalarda rezil ettin kulübü,hedef falan kalmadı.

Profesyonelleşmekmiş hadi oradan.

haha terimciler gelmiş hemen

İstifa felan yok.

Siz Galatasaray'lılıktan istifa edin lazım değil sizin gibi taraftar. Takım leş yönetim değil.

Kendi egolarınız yüzünden takımın içine ettiniz. Hem yönetime hemde F.terim e HELAL OLSUN !!!

simdi ayakta durma zamani agirlini koyman gerekli baskan yoksa bu is kötü biter

bülent tulun denen dedikoducu fitneciyi otobüe bindirdinmi.Bindirdin

tugay gibi galatasarayın tarihinin en kötü sezonunu yaşatan 2. antrenörü takıma getirdinmi getirdin

kendin yönetim içinde ikililik çıkartıp seçime gidip tek düze bir yönetim yarattınmı yarattın

özel mesajlaşmalarını millete açtınmı rasim denen kalitesiz gazeteciye.Açtırdın

Fatih terimi ego ego diyip kendi egon yüzünden kovdunmu.kovun

biyere gitmeyecek bu zat. takımı ya toplatacak yada oluşturacağı pislikle gidecek.erken ölüm yokkkkkkk

70 yaşına gelmişsin hala karşındaki adamın kaç kuruşluk kalitesi var kestiremiyorsun. Senin kalitende adamın yanında 2,5 yıldır Bülent Tulun gibi vasıfsız birinin barınması şakadan öte birşey. El birliğiyle içine ettiniz düzgün giden ne varsa. Bundan sonrasını sen düşün başkan..

ah başkan herşey yolundayken kendi ayağına niye sıktın anlamak mümkün değil,2 yıldır sorun nedir bilmeyen camiada sorun yarattınız hocayla birlikte

kimse kendi ayağına sıkmadı

terimin transfer politikaları leş arkadasım bu takım terimden kalan enkazdır. luce gibi oyuncu keşfeden ve takıma kazandıran bir hocamıydı ki terim de üzülüyorsun. ben üzülmüyorum bu takım bir şey kaybetmedi ismimiz Galatasaray ama 2 sakatlık yaşayınca takımın düştüğü durum ortada. Yedekler leş üstüne sol bek ve sağ kanat yok.

haha terimciler gelmiş hemen

terimede, sanada , başkanınada yediniz ulan takımı.

Olmaz olsun sizin gibi taraftar. Terimciler gelmişmiş..

Ünal aysal biraz onurun varsa defolup gidersin. Galatasaraylılığın varsa demiyorum. Çünkü o yok. Olsa zaten buralara gelmezdik.

Bu arada milli takımında başarısız olmasını cani gönülden isteyeceğim.inşallah o brezilyaya gidemeyek o milli takım.

sözde Galatasaraylı başkanından, teknik adamına,iş bilmez gerçeklerden bi haber taraftarlarına kadar ulan bıktırdınız bee...

uçup gidecek takımı nasıl başarısız yaparız dersini verdiniz be...

Forum ahalisi transfer dönemleri buraları polyanacılıktan geçilmiyordu. bizim süper kadromuz var. bize birkaç takviye yeter. alın görün takım kadrosunu. Bizi eleştiriken o çok bilmişler tarafından transfer taraftarı oluyorduk.ama hala göremezsiniz siz gerçekleri. olmaz olsun böyle taraftar.

kimse kendi ayağına sıkmadı

terimin transfer politikaları leş arkadasım bu takım terimden kalan enkazdır. luce gibi oyuncu keşfeden ve takıma kazandıran bir hocamıydı ki terim de üzülüyorsun. ben üzülmüyorum bu takım bir şey kaybetmedi ismimiz Galatasaray ama 2 sakatlık yaşayınca takımın düştüğü durum ortada. Yedekler leş üstüne sol bek ve sağ kanat yok.

Sneijder yerine Sol beki almayan bizim bas eleman degil miydi ?

Fatih Terim kimi istediyse transfer etmeye calisti, Fatih Terim'in konusunu uplamak yerine konulari karistirdilar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt