Ünal Aysal | Başkan (2011-2014) (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
İstifa felan yok.

Siz Galatasaray'lılıktan istifa edin lazım değil sizin gibi taraftar. Takım leş yönetim değil.

size aysal alsın bir klüp. Gidin onu destekleyin.

orada ne halt yiyorsanız yiyin.

Bu takımın sahibi bu takıma canı gönülden değer verenlerin takımıdır.sizin gibi, ünal aysal gibi sözde Galatasaraylıların değil.

bu arada bülen tulun denen adamı almayı unutmayın.

iyi giden herşeyi mahvettin buyuk başkan...mayısta gitmen dileğiyle

Transfer de F.Terim başarısız mış. İlk sene alınan oyunculardan çok büyük başarı sağlandı. Burak geçen sene çok başarılıydı. Hamit i herkes istiyodu. Umut başarılı. Bruma yı desen çok iyi transfer. Dünyada transferde hata yapmayan teknik direktör yoktur. Adam 3 yıldır solbek istedi alınmadı. İstemediği Snejder alındı.

Terimcilerin mutluluktan etekleri zil çalıyor bakıyorum ilk puan kaybında

yeni aziz yıldırım diyeceğim ama o hiç olmazsa biraz futboldan anlıyordur

cilek_2.jpg

Allah seni basimizdan eksik etmesin baskan,gercek cilek sensin Galatasarayimiz icin.:):):)

bu takım böyle devam ederse ocakta yeni şeçim olur...terime ocak ayına kadar süre vermeliydi olmadı ocakta yeni bi td getirirdi hiç değilse yeni tdnin bi kaç hafta takımı ve ligi tanıma fırsatı olurdu...şimdi manciniyide yaktı...

Gideceğin zamana kadar Lütfi-Bülent falan iyi takılın Florya'da, otobüsün önüne oturup poz verin hatta çekinmeyin takıma motivasyon konuşmalarını falan da siz yapın. Ama sportif başarı gelmediğinde şimdi destek verenler sizi postalamak için ilk adamı atanlar olacaktır, bunu hep beraber göreceğiz.

Ünal Başkan doğru yolda ilerliyor şöyle güzel bir futbolla 1-2 galibiyet alalım avrupada da ilerlemeye devam edelim bu konuda ellerini kaşıyan GS düşmanı terimsporlu kalıyor mu bak

Eski GS taraftari Terimspor vs. Galatasaray arasinda bolünmüş.

Terim bu saatten sonra geri gelmez, zamani da geri ceviremeyecegimize göre, yeni hocamiz ve takimimizi destekleyin, köstebek olmayin!

2 yıldır Selçuk ve Meloya alternatif bulamayan,Ab statüsü gelecek rahat olun diyip taraftarın ağzına bir parmak bal çalan,tüpçü gidecek diyip taraftarın gazını alan,bizi Hakan baltaya,Sabriye muhtaç eden yönetim bu takım sizin eserinizdir

2 yıldır Selçuk ve Meloya alternatif bulamayan,Ab statüsü gelecek rahat olun diyip taraftarın ağzına bir parmak bal çalan,tüpçü gidecek diyip taraftarın gazını alan,bizi Hakan baltaya,Sabriye muhtaç eden yönetim bu takım sizin eserinizdir

Her onerilen turk futbolcuya Tore Frei Jem e hayir diyen, Dany Amrabat Riera gibi 3. sinif futbolculari takima toplayan, Burak'i bu takimda tutan FT'in sucu 0.

Bugünün mağlubu galatasaray

galibi terimsporlular

Bu kafa yapısını bırakmadıkça kaybeden hep Galatasaray olacak. Terimsporlu dediğiniz kişiler Galatasaray'ın Fatih Terim'le başarılı olacağını düşünen insanlar ve bunların da dayandıkları çok fazla başarı var. Ancak ben dahil bu insanlar kaybedelim başkana sallayalım diye beklemiyor. Olacakları öngörüp söylüyoruz, beğenmeyebilirsiniz umarım haksız da çıkarız ancak bu ayrımları bırakın artık.

Takının bütün enerjisini bitirdin bu sene yakışmadı başkan, Mayıs da seçime git ve kalacaksan da güven tazele ya da yallah tazik.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt