Ünal Aysal | Başkan (2011-2014) (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takımın en iyi oyuncusu 35 yaşında. Ondan sonraki en iyi iki oyuncular Melo 30 ve Selçuk 28 yaşında. Solbekin 30 yaşında. Sağ bekin 30 yaşında. Forvet arkası 29 yaşında. Forvetlerinin en genci Burak o da 28 yaşında. Bu adamların hiçbiri gençliğinde bile çok hareketli, iş bitirici oyuncular değildi. Ee bu takımda kim iş yapacak? Bruma oyuna girdikten sonra değişen çehre de ortada. Ondan başka en genç adam Emre Çolak, yaşı istediği kadar genç olsun oyunu 30 yaşında. Amrabat'ın kendine hayrı yok. Bana halen yaşın etkisiz olduğunu mu savunacaksın?

Terim döneminde kadro süper bu takım niye böyle diyordunuz, şimdi bu kötü kadro Terim'in eseri oldu. Takım yaşı illa ki yüksek, ama şampiyon olduğumuz 2 senelik dönemde de çok düşük değildi, özellikle ilk sezonunda.

yav yuksek dedikleri elmander gitti drogba geldi iste

bide insanlar dogal olarak ayni yasta kalmiolar iki sene gecince:)

$€£¥

Amrabata 8.5 m€ yiğite 3.5 m€ veren başkan bu senin saydığın adamları mı almayacak bence bu dediklerini Fatih Terim istemedi bütün transferler Fatih Hoca'nın bilgisi dahilinde ve ona sorularak yapılıyordu bu zamana kadar bu konuda hiçbir zaman başkana kızmam

Yav adam Fatih Terim istedi diye bedavaya aldığımız çok komik bir maaş ödenen Erman'ı gönderip kovduğumuz Aydın'ı Erman'ın 2 kat maaş ödemeyi taahhüt ederek geri aldı

Bunları yapan başkan o senin dediklerini almayacak mı??

Ben çözemiyorum zaten bu transfer işini.

Bir Tulun aldı diyorlar bir Fatih hoca, Ya hocanın istediklerini alamadılar yada bilerek almadılar. Eğer aralarında husumet varsa ben bilerek almadıklarını düşünürüm,

zaten hoca tulunla sıkıntılı hep alternetiflere yönelindi.

İlk yıl şampiyon olduk ne olduysa ondan sonra oldu. Fatih hoca ile başkanın arasını bozdular, transferlerde sorunlar yaşandı, devre arası stoper ve sol bek istedi hoca

sneijder ve drogba alındı(iyi kötü demiyorum ama bir problem oldu sneijder yüzünden yoksa hoca drogbayı istiyordu)

bu seneki transfer sezonu çok kötü geçti,

potuk alınamadı, hocanın istemediği chedjou alındı(bunuda sonradan öğrendik hoca ogbonnayı istemiş tulun bunu almış) erman geldi kim istedi bilmiyorum,

asıl sorun bence ali adnan ve kerim frei da oldu. Hoca istemişti ama neden alınmadı ben anlamdım.

Ali adnan için hadi yabancı sınırı dersin ama riera yı gönderip alabilirdin. kerim neden alınmadı anlamadım. Acaba yönetim paramı yok dedi?? Tüm bütçeyi Brumaya falan mı harcadık, gerçi Melo ve Umutta alındı ama ne bileyim yaa. Bişeyler oluyor bu kulüpte ama ne oluyor bilmiyorum. Yalan dolan haber dolu gerçek ortada yok. Bir taraftan deli gibi gelir geliyor buna rağmen zarar hiç azalmıyor üstüne artıyor? çözemedim gitti.

Ben çözemiyorum zaten bu transfer işini.

Bir Tulun aldı diyorlar bir Fatih hoca, Ya hocanın istediklerini alamadılar yada bilerek almadılar. Eğer aralarında husumet varsa ben bilerek almadıklarını düşünürüm,

zaten hoca tulunla sıkıntılı hep alternetiflere yönelindi.

İlk yıl şampiyon olduk ne olduysa ondan sonra oldu. Fatih hoca ile başkanın arasını bozdular, transferlerde sorunlar yaşandı, devre arası stoper ve sol bek istedi hoca

sneijder ve drogba alındı(iyi kötü demiyorum ama bir problem oldu sneijder yüzünden yoksa hoca drogbayı istiyordu)

bu seneki transfer sezonu çok kötü geçti,

potuk alınamadı, hocanın istemediği chedjou alındı(bunuda sonradan öğrendik hoca ogbonnayı istemiş tulun bunu almış) erman geldi kim istedi bilmiyorum,

asıl sorun bence ali adnan ve kerim frei da oldu. Hoca istemişti ama neden alınmadı ben anlamdım.

Ali adnan için hadi yabancı sınırı dersin ama riera yı gönderip alabilirdin. kerim neden alınmadı anlamadım. Acaba yönetim paramı yok dedi?? Tüm bütçeyi Brumaya falan mı harcadık, gerçi Melo ve Umutta alındı ama ne bileyim yaa. Bişeyler oluyor bu kulüpte ama ne oluyor bilmiyorum. Yalan dolan haber dolu gerçek ortada yok. Bir taraftan deli gibi gelir geliyor buna rağmen zarar hiç azalmıyor üstüne artıyor? çözemedim gitti.

Takımımızın transfer politikasını ve olmayan kadro planlamamızı ben de eleştiriyorum hocam ama şu andaki futbolun transfer yanlışlarıyla falan pek ilgisi yok hocam daha salı günü izledik bu takım isterse gider italya da juve gibi bir takımla kafa kafaya oynayabiliyor ama dediğim gibi isterse biz bu ligde şampiyon oluruz ben o konuda rahatım yeter ki oyuncular istesin Mancini zaten bu konuda devreye girecektir

Transfer politikası konusuysa tamamen geçen seneden beri yönetim-hoca kavgası yüzünden böyle oldu hem hocanın istedikleri alındı(Amrabat,Hamit,Burak,Dany) hem de yönetimin transferleri oldu(Sneijder,Drogba,Chedjou) Drogba yönetimin transferidir hocam hatta sezon başında alınacaktı ama hoca veto etmiş parasından dolayı

Tabi bu arada bazı oyuncular da alınmadı onun nedeni meçhul olan tabi bizim takıma oldu sol-beksiz, alternatifi olmayan yerlilerle 3 senedir gidiyoz ama dediğim gibi ligde biz şampiyon oluruz en kötü 2.oluruz yine ş.ligindeyiz

Bundan sonra yönetim ile hoca arasında böyle çekişmelerin olmayacağı kesin hocanın istediği transferler mutlaka alınacaktır zaten almak zorundalar

Şu son yaptıklarını iyi bulan var, kötü bulan var. Hepsi geçti eyvallah. Bundan sonrası için emek ver. Seneye yabancı sayısı beş olursa o hafta uğraşma şimdiden lobi yap. İkinci sermaye arttırımını yaptırdıktan sonra gelecek paraları iyi değerlendir transfere saldırma gaz almak için. Basketbol ve futbolda güzel bir altyapı scout ekibi kur ü. Ülkenin her yerine profesyonel bir adam görevlendirsen taş çatlasın 15 kişilik bir ekip olur. Bugüne kadar bu derece çok genç nüfustan yararlanmayı hiç bir yönetici becerememiş. Bari sen becer.

inşallah sermaye artırımıyla gelen parayı mancının transferlerıne harcamaz...borclar hep artısta gozukuyor her sene samp ol cl de oyna yınede borclar artsın..sozunu ettıgı kurumsallasmaya kavusuruz ınsaallah

Takımımızın transfer politikasını ve olmayan kadro planlamamızı ben de eleştiriyorum hocam ama şu andaki futbolun transfer yanlışlarıyla falan pek ilgisi yok hocam daha salı günü izledik bu takım isterse gider italya da juve gibi bir takımla kafa kafaya oynayabiliyor ama dediğim gibi isterse biz bu ligde şampiyon oluruz ben o konuda rahatım yeter ki oyuncular istesin Mancini zaten bu konuda devreye girecektir

Transfer politikası konusuysa tamamen geçen seneden beri yönetim-hoca kavgası yüzünden böyle oldu hem hocanın istedikleri alındı(Amrabat,Hamit,Burak,Dany) hem de yönetimin transferleri oldu(Sneijder,Drogba,Chedjou) Drogba yönetimin transferidir hocam hatta sezon başında alınacaktı ama hoca veto etmiş parasından dolayı

Tabi bu arada bazı oyuncular da alınmadı onun nedeni meçhul olan tabi bizim takıma oldu sol-beksiz, alternatifi olmayan yerlilerle 3 senedir gidiyoz ama dediğim gibi ligde biz şampiyon oluruz en kötü 2.oluruz yine ş.ligindeyiz

Bundan sonra yönetim ile hoca arasında böyle çekişmelerin olmayacağı kesin hocanın istediği transferler mutlaka alınacaktır zaten almak zorundalar

Şu anki futbol oyuncuların ruhsuzluğu ile ilgili. Diğer konuda da yazdım bu takım geçen seneden beri böyle oynuyor ve inanılmaz maç seçiyor.

Avrupada kasıyorlar ama ligde hiç umursamıyorlar. Ya doymuşluk ya umursamazlık ya vurdumduymazlık ne dersen de büyük bir sorun var.

Bu çekişmeler bitti diyebilirsin ama devre arasına kadar atı alan üsküdarı geçerse kimi getirirsen getir bu borçta daha büyük sorunlar yaşanabilir.

Ne diyelim yine keyfimizin içine ettiler elele verip. Aysal,Terim,Tulun ... hepsi sorumlu bunda ama bu saatten sonra sıkıntı olacak.

Birde başkan kendi kendinide yaktı. Hocayı yanlış zamanda gönderdi. Haklı olabilir ama zamanlama yüzünden ve puan kayıplarında haksız duruma düştü.

devre arasına kadar havlu atmazsak iyidir. Acilen toparlanması lazım takımın...

Galatasaray 31 Mayıs'ta biten bilanço döneminde 99 milyon lira net zarar yazarken, Beşiktaş'ın zararı 68.3 milyon lira, Trabzonspor'un zararı da 61.2 milyon lirayı buldu. Bu bilanço döneminde sadece Fenerbahçe 1.6 milyon lira kar edebilirken Fenerbahçe'nin karı da bir önceki döneme göre yüzde 73 düşüş gösterdi.

sunu bırı anlatsın nasıl olabılır ya?

Yahu Allah rızası için hala transferler alakası yok diyorsunuz, hala oyuncular yeterki istesin diyorsunuz. Yani oyuncular istemediği için biz başarısız sonuçlar alıyouz ve rezalet bir oyuna imza atıyoruz öyle mi. Yaapmayın Allah aşkına bu iş bu kada basit değil.

Bence kötü ve yaşlı bir kadromuz var. transfer dönemlerinde yapılan yanlışları çekiyoruz. bizi yönetenlerin 10 yaşındaki çocuğun yapmayacağı hataları yaptıkları için sıkıntı çekiyoruz. Senin hakkını koruyacak adam yok adam. egosunu tatmin etmeye gelmiş oraya adam. Bunu anlayın. O yüzdende bunlar transferede yansıyor.

O onu almış bu bunu almış. Bunların hepsi palavra.

Birisi futbolcudan anlamaz, artık daha birilerine danışmak için neyi bekler adam. kaç tane fiyasko transfer. ama o ego yokmu ego.

Birde Galatasarayın parasını çöpe atmam palavrası vardır. külliyen yalan.

Diğerininde işine gelir bu. tabiki başarıda gelince üçün beşin hesabını yapmaya devam eder. baktı Terimde karizma fazla onu alt etmeye çalışır. Galatasaray kimin umrunda.

Yahu Allah rızası için hala transferler alakası yok diyorsunuz, hala oyuncular yeterki istesin diyorsunuz. Yani oyuncular istemediği için biz başarısız sonuçlar alıyouz ve rezalet bir oyuna imza atıyoruz öyle mi. Yapmayın Allah aşkına bu iş bu kada basit değil.

Bence kötü ve yaşlı bir kadromuz var. transfer dönemlerinde yapılan yanlışları çekiyoruz. bizi yönetenlerin 10 yaşındaki çocuğun yapmayacağı hataları yaptıkları için sıkıntı çekiyoruz. Senin hakkını koruyacak adam yok adam. egosunu tatmin etmeye gelmiş oraya adam. Bunu anlayın. O yüzdende bunlar transferede yansıyor.

O onu almış bu bunu almış. Bunların hepsi palavra.

Birisi futbolcudan anlamaz, artık daha birilerine danışmak için neyi bekler adam. kaç tane fiyasko transfer. ama o ego yokmu ego.

Birde Galatasarayın parasını çöpe atmam palavrası vardır. külliyen yalan.

Diğerininde işine gelir bu. tabiki başarıda gelince üçün beşin hesabını yapmaya devam eder. baktı Terimde karizma fazla onu alt etmeye çalışır. Galatasaray kimin umrunda.

Senin takımında dünyada bence ilk 5'e girecek bir kaleci var

Senin takımında dünyadaki en iyi defansiv orta sahalarından biri var

Senin takımında dünyadaki en iyi santraforu var

Senin takımında geleceğin Ronaldo'su Nani'isi olarak gösterilen genç at gibi koşan yardıran bir kanat oyuncun var

Senin takımına dünyanın sayılı orta sahalarından Sneijder var

Senin takımında a milli takımda her zaman direkt oynayabilecek 5 oyuncu var (Semih,Selçuk,Hamit,Burak,Umut)

Sen bu takıma transfer olarak kadro olarak yetersiz diyorsun öyle mi şunlardan birini serbest bırak havada kaparlar havada

Sen bu oyuncuları kullanamıyorsan doğru oyun sisteminde oynatmıyorsan yönetimin,futbolcuların suçu ne

Ayrıca evet ligde bu takım maç seçiyor sen bir takım düşün 70 bin karganın önünde R.Madrid'den 6 yemiş bir takım olarak gidiyor ve şikeceileri yeniyor 50bin italyan önünde son dk yitirilen pozisyonla galibiyeti kaçırıyor ama gidip Akhisar'a rezalet bir oyunla mal gibi yeniliyor bu takımın adaı malesef GALATASARAY şimdi bu oyuncular maç seçmiyor mu Juve maçında 116 km koşan takım Akhisar maçında 103 km koşmuş bunun adı nedir?

O burada saydığın güya iş bilmez yönetim olmasaydı sen şu saydığım oyuncuları hayal bile edemezdin takımında 8.olduğumuz sezon sonrası hangimiz inanıyorduk bir sonraki 2 sene şampiyon olabileceğimizi,bu kadar transfer yapabileceğimizi nankör olmayın

Egoyu yapan gitti merak etme bundan sonra bu takımda herkes haddini bilecek siz de artık kişilerin peşinden koşmayı bırakın takımınıza destek çıkın

1236049_370587213075193_1240273353_n.jpg

Senin takımında dünyada bence ilk 5'e girecek bir kaleci var

Senin takımında dünyadaki en iyi defansiv orta sahalarından biri var

Senin takımında dünyadaki en iyi santraforu var

Senin takımında geleceğin Ronaldo'su Nani'isi olarak gösterilen genç at gibi koşan yardıran bir kanat oyuncun var

Senin takımına dünyanın sayılı orta sahalarından Sneijder var

Senin takımında a milli takımda her zaman direkt oynayabilecek 5 oyuncu var (Semih,Selçuk,Hamit,Burak,Umut)

Sen bu takıma transfer olarak kadro olarak yetersiz diyorsun öyle mi şunlardan birini serbest bırak havada kaparlar havada

Sen bu oyuncuları kullanamıyorsan doğru oyun sisteminde oynatmıyorsan yönetimin,futbolcuların suçu ne

Ayrıca evet ligde bu takım maç seçiyor sen bir takım düşün 70 bin karganın önünde R.Madrid'den 6 yemiş bir takım olarak gidiyor ve şikeceileri yeniyor 50bin italyan önünde son dk yitirilen pozisyonla galibiyeti kaçırıyor ama gidip Akhisar'a rezalet bir oyunla mal gibi yeniliyor bu takımın adaı malesef GALATASARAY şimdi bu oyuncular maç seçmiyor mu Juve maçında 116 km koşan takım Akhisar maçında 103 km koşmuş bunun adı nedir?

O burada saydığın güya iş bilmez yönetim olmasaydı sen şu saydığım oyuncuları hayal bile edemezdin takımında 8.olduğumuz sezon sonrası hangimiz inanıyorduk bir sonraki 2 sene şampiyon olabileceğimizi,bu kadar transfer yapabileceğimizi nankör olmayın

Egoyu yapan gitti merak etme bundan sonra bu takımda herkes haddini bilecek siz de artık kişilerin peşinden koşmayı bırakın takımınıza destek çıkın

Bunun adı takımda kondüsyon yok demektir.Büyük kondüsyon dahisi Piri öyle bir yükleme yapmış ki takım haftada 2 maçı kaldıramıyor.Öyle Juve maçında 116 koşunca Akhisar'a karşı 126 koşulmuyor maalesef.

Takımın kaliteli olduğu hususuna katılıyorum ama takımın iyi oynayamamasında 3 temel etken var.

1.Yılmaz'ın laneti.Takıma taktik formasyon olarak büyük zarar veriyor.

2.Kondüsyon bitik durumda.Yazın çok yanlış bir planlama yapılmış

3.Yedeklerin seviyesi yeterli değil.Ama en azından b.kunu çıkarmadan rotasyon yapılmalı.Terim sevmiyordu ama rotasyon şart.Büyük takım olmak istiyorsak yedekler de belli bir seviyede olmalı.Sabri,Dany,Amrabat,Aydın,Çolak Emre takımın oyuncusu değil.

bu topraklara böyle profesyonel adamlar fazla.

Değerin bi 20-30 sene sonra anlaşılır büyük başkan, çünkü şuan taraftar başarının gazla mazla olduğunu zannediyor.

Muhtemelen bu gazla çalışan tayfa seni istifa ettirecek ama değerin elbet bir gün mutlaka anlaşılacak

futboldan anlamam profosyonellerle çalışırım deyip danışman olarak futbolu kendindende beter anlayan bir kişiye teslim ettiği için başarılı olma şansı sıfır yahut başarısız olması yüzde yüz ,önceki dönemlerde bütün transfer hatalarına rağmen fatih terim bir nebze danışmanına set çekiyordu ,yönetim değişdi terim gitti şimdi futboldan anlayan tek kişi futbolda tek bir başarısı bulunmayan danışmanı,ünal aysal gidecektir,kesinlikle gidecektir ,kendisinin onca kalitesine rağmen yaptığı fahiş hata onun sonu olmuşdur,malsef bu hikayede Galatasarayın sırtına inanılmaz büyük mali yüklerle birlikde sona ermişdir..

Terim'in kurduğu takım 2 sezondur şampiyon, çeyrek final oynadı, süper kupaları kaptırmadı, 21 derbi maçta sadece 2 mağlubiyet aldı. Bu argümanlarla gelmeyin. :)

Şu argümanlardan ciddi ciddi sıkıldım. Yahu şunu anlayın bi kere hoca bıraktı gitti bu takımı. Bu kadar basit. Yaptığınız argo tabirle ''laga luga''.

Rus ruleti oynadın Sn. Başkan. çok büyük risk aldın umarım tutar.Tutmazsa Manciniden önce sen gidersin.(kalmanı istiyorum)

Şu argümanlardan ciddi ciddi sıkıldım. Yahu şunu anlayın bi kere hoca bıraktı gitti bu takımı. Bu kadar basit. Yaptığınız argo tabirle ''laga luga''.

Siz öyle düşünüyorsunuz bense başkanın onu yollamak için 2 yıldır fırsat kolladığını ve sonunda başardığını düşünüyorum. Şimdi o müthiş profesyonelleriyle sportif başarıyı getirsin de görelim.

Baskan risk falan almadi Terimle bu sene basarili olmamiz zaten imkansizdi malum akli milli takimda o yuzden erken degisiklik iyi oldu . Manciniye zaman tanimamiz lazim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt