Kalender Cengiz
Berlin Panteri
- 20 Haziran 2009
- 42.944
- 11.540
- 2.223
Yahu birader yaştan başka bir argümanın yok.Çok kolay yaşı gizlemek veya büyütmek.Yaş da yaş yaş da yaş.Ne var.Sanki bilmiyoruz Adanalının ne kadar kibirli,ne kadar hesapçı ve kurnaz olduğunu.Adam jübile maçında sahaya helikopterle inmiş bir adam.Kibir bu seviyelerde.
Ne güzel Galataray sayesinde adam ol.Biraz delikanlı ayakları çek,takımı ve taraftarı 2 kez sat,sonra da İMPARATOR TERİM.Bu ülkedeki herhangi bir adama tapma zihniyeti olduktan sonra aslında hak veriyorum bu hareketleri.Ben olsam ben de bunları kullarım...
Var.
Senin söylediğin kadar basit değil hayat. Banka hesabına düzenli yatan harcın (babadan devletten kimse...) sabah erken kalk vergi öde derdin yok. Kız alkol maç... Geçin bu işleri. İş hayatına girince anlarsınız bazı şeyleri. Unutmadan, bir nane bilmiyorsunuz. Telegolden duyma bilgilerle adama atıp tutamazsınız. Şikecileri işbirliği de diyemezsiniz. Bilmiyorsunuz çünkü. Ne ben ne de bir başkası net bilgi sahibi değil bu konuda. Tek bildiğim Galatasaraylıların heleki gençlerin saçmaladığı ve bu insanı karaladığı ama ne yaptığını bilmeden.