Ünal Aysal | Başkan (2011-2014) (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Elbette bedava çalıştırmayacak. Ama yeri gelir onu da yapar emin olabilirsin. Yapmıştı da. Eboue'yi çöpler listene ekledin o yüzden yazdım. Kıvırıyorsun şimdi de.

Abi Eboue bu sene çöp,ilk senesinde iyi oynadı dedik.Kıvıran kim.

Tekrar yazıyorum , Eboue bu sene çöp.Hatta geçen seneden beri çöp...

Abi Eboue bu sene çöp,ilk senesinde iyi oynadı dedik.Kıvıran kim.

Tekrar yazıyorum , Eboue bu sene çöp.Hatta geçen seneden beri çöp...

Sen o listeye ekledin. İlk sene ikinci sene de diye ayıklama şimdi.

Burak çöp o zaman, Muslera çöp, Semih çöp. Bu sene hepsi kötü. Herkes çöp.

Pusuda bekleyen Öztürk pisligi kulüp tarafindan bombalanmis, yerin dibine sokulmus.

Aykut

Aydın

Emre Ç.

Riera

Amrabat

Dany

Hamit

Engin

Ufuk

Yiğit

Burak

takımın yarısı yani.

Bunlara bu sene Eboue'yide ekleyebiliriz.

Daha okuduğunu anlamaktan acizsin.Bak bakalım ben mi eklemişim ki arkadaş da zaten bu sene diye özellikle belirtmiş.

Üstelik haklı da...

Daha okuduğunu anlamaktan acizsin.Bak bakalım ben mi eklemişim ki arkadaş da zaten bu sene diye özellikle belirtmiş.

Üstelik haklı da...

Senin de desteklediğin arkadaşlar. Fark yapmaz. Sende andın Eboue'yi. Birşekilde belrttin yazında. Vurmak olsun ya amaç. İlk sezonmuş, 2.sezonmuş. Arkadaş saçmalıyorsunuz. Ne olursa olsun saçmalıyorsunuz. Mancini'ye de yazık edeceksiniz.

Güya yaptığı fahiş hata Terim'i göndermek.Ne yapmış bu Terim ? Şikecilerin kader ortağı olmuş.Artık tüpçünün bir elemanı.Gitmiş aynı anda 2 takım çalıştırmaya kalkmış.Hoca sözleşmeyi uzatacak mısın deyince cevap vermemiş.2 senelik sözleşme teklif edilince de ''birileri rahat etsin diye sözleşme imzalamam '' demiş.Takım leş gibi futbol oynuyor.Yılmaz efendi,Hamit efendi,Çolaq efendi,Dany bey ,Aydın bey gibi torpillileri var.1 sene rezil futbola rağmen Hamit'i oynattı ısrarla.Keza ben 1 kez olsun Eboue'yi uyardığını düşünmüyorum.

Ama o 2 sene şampiyon oldu.Bu kadar boş bir argüman olmaz.Fener şike yüzünden önemli oyuncularını satmış onunla uğraşıyor.Bjk dersen tüpçü takımı bıraktı gitti,saçma sapan oyun oynuyorlar.Ona rağmen Muslera olmasa şampiyonluk kuşlara gidecekti.

2.sene dersen koskoca ilk yarıda alınan 33 puan.Fener Alex-Kocaman olaylarıyla uğraşıyor.Bjk dersen feda sezonu.Kim var kim yok gönderdikleri gibi bir de Aybaba var.Eeeee bi zahmet şampiyonluğu da kazanıver şu rezil ligde.

Şampiyonlar ligi ise tam bir piyango.2 kötü takım,Cluj ve Braga.Ona rağmen Ferguson İstanbul'daki maça yedek kadroyu getirmese çıkamayacağız.Hatta deplasmandaki Braga maçında ilk 30 dakikada 4-0 olacaktı maç

2.Tur kurasında ise gelebilecek en iyi takım geliyor.İlk maçta Terimciler hatırlamaz Sneijder'i sol kanata koyma faciası var ki inanılmaz bir hata.İlk yarıda 5 yiyecek takım şans eseri 1-1 bitiriyor.

İkinci maç ise Futbol şansı.İkinci yarı değişiklik yapmak için 25 dakika bekliyor.Dalga dalga gelen Schalke ataklarını bir şekilde savuruyoruz,savuramadıklarımızı da Muslera kurtarıyor.Burak'ı çıkarıp 4-2-3-1 ' e dönmesi gerekirken Sneijder'i çıkarıp 4-4-2 oynuyor ki bence yanlıştı.Rakip sürekli atak halinde,Draxler bizim sağ kanadı felç ediyor ama terim bir şey yapmıyor.Niye çünkü oyunculara cesaret vermiş.Böyle saçma bir argüman da duymamıştım.

Çeyrek finali de hepimiz biliyoruz. Mourinho Terimle ahbap olmasa en az 6 tane atıp bitirecekler maçı.Yine 4-1-3-2,yine bir facia.

İstanbul'daki maçta ise nihayet Burak olmayınca ikinci yarı döndüğümüz 4-2-3-1 , 15 dakikada atılan 3 gol.

Başkan Terim'in avrupada istikrar sağlayamayacağını farketti,aslında hepimiz farkettik.2 kere ligde şampiyonlukmuş.Biz bu kadroyu ligde değil avrupada başarı getirsin diye aldık.Geçen sene kuşlarda Kocaman-Aybaba gibi 2 facia yerine adam akıllı hoca olsaydı görürdük 70 puanla nasıl şampiyon olunduğunu...

20 yaşında oluca insan haliyle olayları kendine göre yordayarak çarpıtıyor.. Son cümlendeki mantaliteye göre Fatih Terim'in 97-98 senesinde kovulması gerekirdi.. Yine senin belirttiğin tur şanslarıyla(!), kötü oyunlarla(!) şampiyonlar liginde hezimetler yaşayan takım vardı. Terim ısrarla bildiği takım oyununu oynatıyordu.. Hatırlayamayabilirsin ama yönetim o kötü tabloya rağmen ısrarla arkasında durdu ve 99-2000'de başarılar geldi.. Burda Terim'in gönderilişinin kesinlikle sportif başarı ve başarısızlıkla alakası yok.. Tamamen ünal aysalın egosudur bu.. Gerçekten Terimi destekleseydi, istediği transferleri yapar (carlinhos, nani, şakiri, podolski) ve sabırla arkasında dururdu.. bilmem anlatabildim mi?

Burak zaten berbat.

Muslera Semih ne alaka?

O listede karşı çıkabileceğin 1 adam var mı? Ben sadece Eboue bu sene berbat dedim.

Olabilir, başkan yollamak isteyebilir. Dikkat edersen biz buna takılmıyoruz. Ama hoca da eline çok güzel kozlar verdi diyelim o zaman. Öyle bi koz ki taraftarın büyük çoğunluğu o şekilde gönderilmesine ses bile etmedi, hatta büyük bir kesmi sevindi. Tüpçünün kader ortağını bu takımda istemiyoruz bu kadar basit.

Başkan'ın neden konuşmuyor artık şike konusunda ?

Sahi TFF'yi devirecekti bir de değil mi ? Yabancı kuralına rest çekecekti falan ?

Ne oldu tırt ? Neden ROK'un networkünde çünkü gerisini hayal gücünüze bırakıyorum. A.Öztürk falan neden gönderildi daha net belli oluyor. Yemişim ben öyle kurumsallığı.

20 yaşında oluca insan haliyle olayları kendine göre yordayarak çarpıtıyor.. Son cümlendeki mantaliteye göre Fatih Terim'in 97-98 senesinde kovulması gerekirdi.. Yine senin belirttiğin tur şanslarıyla(!), kötü oyunlarla(!) şampiyonlar liginde hezimetler yaşayan takım vardı. Terim ısrarla bildiği takım oyununu oynatıyordu.. Hatırlayamayabilirsin ama yönetim o kötü tabloya rağmen ısrarla arkasında durdu ve 99-2000'de başarılar geldi.. Burda Terim'in gönderilişinin kesinlikle sportif başarı ve başarısızlıkla alakası yok.. Tamamen ünal aysalın egosudur bu.. Gerçekten Terimi destekleseydi, istediği transferleri yapar (carlinhos, nani, şakiri, podolski) ve sabırla arkasında dururdu.. bilmem anlatabildim mi?

Carlinhos Nani Shaqiri Podolski yi nereye alıyorsun Riera Dany Amrabat ıda mı biz istedik allah allah. En fazla Drogba yerine Podolski yi Sneijder yerine Kaka'yı isterdi o zaman görürdüm sizi. Biri müzmin sakat, diğeri Drogba nın yanında Emre Çolak. Carlinhos'muş. Doldurtmayaydın takıma Amrabat ları Dany leri Riera ları alırlardı Carlinhos'u. Adamlar 1 tane yer boşalınca direk gidip istediği hocanın Bruma'yı aldı hemde 12 milyon'a. Görende yönetim hiç transfer yapmadı sanır.

Adam bek istedi Sneijder geldi. FT : "Sneijder geldi şimdi ne yapayım nasıl oynatmayayım. Bulacağız bir yolunu". Sonuç: Sistem bozuldu oyuncular bozuldu.

Adam açık oyuncu istedi Drogba geldi. FT: "Böylesi önemli bir kariyer ile takımda çalışmak güzel birşey. Drogba çok büyük topçu. Bu yüzden bazı değişikliklere gitmemiz gerekecek bazı arkadaşlar bazı maçlardsa oynayacak." Sonuç : Burak'ın tripleri ve mental olarak kopması.

Adam yerli istedi sonuç ?

Carlinhos Nani Shaqiri Podolski yi nereye alıyorsun Riera Dany Amrabat ıda mı biz istedik allah allah. En fazla Drogba yerine Podolski yi Sneijder yerine Kaka'yı isterdi o zaman görürdüm sizi. Biri müzmin sakat, diğeri Drogba nın yanında Emre Çolak. Carlinhos'muş. Doldurtmayaydın takıma Amrabat ları Dany leri Riera ları alırlardı Carlinhos'u. Adamlar 1 tane yer boşalınca direk gidip istediği hocanın Bruma'yı aldı hemde 12 milyon'a. Görende yönetim hiç transfer yapmadı sanır.

Riera başkanın transferidir. Bizzat söylemiştir. Çok sevdiğim bir arkadaşım önerdi bende hocamıza önerdim zaman yoktu bizde transfer ettik. Arda gitmişti. Dany alternatif olarak alındı güya Ujfa sakatlandı. Dönemedi geri. Mecbur kalındı Dany oynatıldı. Bakarsan gerçeğe gayet de oynar Dany. F/P bakın olaya. Ucuza alındı Dany. Gerçekten hızlı ve atletik bir stoper. Yanına sen Semih'e mecbur edersen sonuçlarına katlanırsın.

Başkan'ın neden konuşmuyor artık şike konusunda ?

Sahi TFF'yi devirecekti bir de değil mi ? Yabancı kuralına rest çekecekti falan ?

Ne oldu tırt ? Neden ROK'un networkünde çünkü gerisini hayal gücünüze bırakıyorum. A.Öztürk falan neden gönderildi daha net belli oluyor. Yemişim ben öyle kurumsallığı.

Yabancı kuralına rest çekti zaten. Şuan yapabileceği tek alternatif mahkemeye gitmekti onuda yaptı zaten.

TFF'yi devirmek öyle kolay bir şey değil. TFF'nin kimler tarafından atandığını, orada bu kadar olaya rağmen hangi güçten destek alarak duyduğunu bilmiyorsan futbol konuşmak manasız.

Şike konusunda daha ne diyecek adam? Kendimi düşürsün FB ve BJK'ı. Şike olayı en çok TS'nin mevzusu, biz uzaktan izleriz en fazla.

A.Öztürk gibi bir adamı savunan adama ne anlatıyorsam ben. Senin taptığın FT'den nefret eder kendisi bu arada ama işte, çıkarlar birleşince bazı şeyler unutulur.. Tıpki A.Albayrak'ın gitmesini en çok Terim in istediği gibi.

Riera başkanın transferidir. Bizzat söylemiştir. Çok sevdiğim bir arkadaşım önerdi bende hocamıza önerdim zaman yoktu bizde transfer ettik. Arda gitmişti. Dany alternatif olarak alındı güya Ujfa sakatlandı. Dönemedi geri. Mecbur kalındı Dany oynatıldı. Bakarsan gerçeğe gayet de oynar Dany. F/P bakın olaya. Ucuza alındı Dany. Gerçekten hızlı ve atletik bir stoper. Yanına sen Semih'e mecbur edersen sonuçlarına katlanırsın.

Semih kötü stoper mi?

Yabancı kuralına rest çekti zaten. Şuan yapabileceği tek alternatif mahkemeye gitmekti onuda yaptı zaten.

TFF'yi devirmek öyle kolay bir şey değil. TFF'nin kimler tarafından atandığını, orada bu kadar olaya rağmen hangi güçten destek alarak duyduğunu bilmiyorsan futbol konuşmak manasız.

Şike konusunda daha ne diyecek adam? Kendimi düşürsün FB ve BJK'ı. Şike olayı en çok TS'nin mevzusu, biz uzaktan izleriz en fazla.

A.Öztürk gibi bir adamı savunan adama ne anlatıyorsam ben. Senin taptığın FT'den nefret eder kendisi bu arada ama işte, çıkarlar birleşince bazı şeyler unutulur.. Tıpki A.Albayrak'ın gitmesini en çok Terim in istediği gibi.

Eee sonra ? Mesele zoru başarmaktır Umut. Aziz kendini akladı mı ? Aklamaya çalışıyor mu ? Bununla mücadele ediyor mu beğen/beğenme ? 2 açıklama yapıldı 2'si de Öztürk'e ait. Ben kimseye tapmam, hele ki dünkü adamlara asla senin gibi. Bilesin bunu. FT'ci değilim. Siz ise ne idüğünüz belli değil.

Terim zaten her şeyi bildiğini zannediyor.Onu biliyoruz zaten.

İkincisi 15 sene öncesine ne gerek var.Orada Faruk Süren vardı,amaç ligde şampiyon olmaktı.Avrupa hayalleri yoktu.Hele hele dünyanın en büyük 10 takımından biri olacağız,her sene şampiyonlar liginde ilk 8 i zorlayacağız,istikrar diyen bir adam yoktu.

Çökmüş,bitmiş bir takımı ayağa kaldırmakta Terim 1 numara.Ama artık 2013'teyiz.Terim'in ''bildiği takım oyunu'' artık yok.Terim'le sürekli başarı özellikle avrupada mümkün değildi.Olay bu.

Ayrıca Terim'in istediği transferler yapılmadı demişsin,ayıp yahu.Şakiri'de işin içine Bayern girdi,herhalde almamızı bekleyemezdim.Podolski dersen adam Arsenal'de.Carlinhos konusunda ise yabancı sınırı çok zorladı bizi.Güç bela Elmander'i yollayarak 1 tane kontejan açabildik.

Yahu Amrabat,Dany,Yiğit,Furkan,Hamit gibi oyuncular sırf Terim istedi diye alındı.Sonuç ortada.Hoca transfer işinden anlamıyor,zaten 2.dönemini de biliyoruz.Ayrıca transfer SADECE teknik direktöre hiçbir yerde bırakılmaz...

Adam bek istedi Sneijder geldi. FT : "Sneijder geldi şimdi ne yapayım nasıl oynatmayayım. Bulacağız bir yolunu". Sonuç: Sistem bozuldu oyuncular bozuldu.

Adam açık oyuncu istedi Drogba geldi. FT: "Böylesi önemli bir kariyer ile takımda çalışmak güzel birşey. Drogba çok büyük topçu. Bu yüzden bazı değişikliklere gitmemiz gerekecek bazı arkadaşlar bazı maçlardsa oynayacak." Sonuç : Burak'ın tripleri ve mental olarak kopması.

Adam yerli istedi sonuç ?

Fatih Terim hiç bir zaman yerli istemedi, hatta Frei Jem transferlerinin Terim'in onay vermediğin bilmeyen kaldı mı bu ülkede? Yönetimin yerli de tek hatası Alper'i kaptırması ama iyi ki kaptırmışız, bırak o paraları etmeyi, 2m bile verip almam bonservis olarak tam bir fiyasko.

FT geçen sezon devre arası Drogba gelirken hiç bir zaman sağ açık istemedi. Sadece sol bek istedi ama tek carlinhos un adını verdi o olmuyorsa sezon sonu bakarız dedi, Carlinhos hayır deyince Drogba ismi ortaya gelince Drogba alındı.

İyiki de alınmış. Drogba olmasa ne o Schalke maçı 3-2 biterdi, ne şampiyon olurduk nede bugün aradaki fark sadece 7 olurdu.

Fatih Terim hiç bir zaman yerli istemedi, hatta Frei Jem transferlerinin Terim'in onay vermediğin bilmeyen kaldı mı bu ülkede? Yönetimin yerli de tek hatası Alper'i kaptırması ama iyi ki kaptırmışız, bırak o paraları etmeyi, 2m bile verip almam bonservis olarak tam bir fiyasko.

FT geçen sezon devre arası Drogba gelirken hiç bir zaman sağ açık istemedi. Sadece sol bek istedi ama tek carlinhos un adını verdi o olmuyorsa sezon sonu bakarız dedi, Carlinhos hayır deyince Drogba ismi ortaya gelince Drogba alındı.

İyiki de alınmış. Drogba olmasa ne o Schalke maçı 3-2 biterdi, ne şampiyon olurduk nede bugün aradaki fark sadece 7 olurdu.

Yanında mıydın pardon ? Vay anasını ya.

Yetersiz. Kötü ayrı birşeydir. Benim masaüstümde resmi olan Semih Kaya, yetersizdir. Milli maçlarda da görüyoruz sıksık. Onun iyi olması için yanına "reis" koyacaksın.

Bülent Popescu, Uche - Högh ya da Zago-Ronaldo gibi.

Dany yeterli mi? Bence de Semih yetersiz. Chedjou hariç şuan takımda ki tüm defans oyuncuları bana göre yetersiz. Muslera kaleci o yüzden saymıyorum aslanı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt