Ünal Aysal | Başkan (2011-2014) (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Dany yeterli mi? Bence de Semih yetersiz. Chedjou hariç şuan takımda ki tüm defans oyuncuları bana göre yetersiz. Muslera kaleci o yüzden saymıyorum aslanı.

Dany alternatif olarak alındı. Ujfa aniden sakatlandı. İdare edildi bir süre (para = nanay) yok işte. Sonra Dany iyice monte edildi. Zan yer yer oynadı. İdare edildi. O dönem sıksık stoper haberleri çıktı. Terim istedi. Bu biliniyor. Savunmaya takviye istedi. Göbek-solbek.

Sen istediğini nerden biliyorsun? Yanında mıydın?

Aldıklarını geri yoluyor zaten. Bknz: Erman

+

Terim'in yabancı varken yerlileri hiç bir zaman tercih etmiyeceğini bilmeyen kaldı mı?

Evet. Kendisi söyledi maç sonlarında sorulduğunda. Ama istemediğini hele ki bu bizim yararımıza iken komik.

Dany alternatif olarak alındı. Ujfa aniden sakatlandı. İdare edildi bir süre (para = nanay) yok işte. Sonra Dany iyice monte edildi. Zan yer yer oynadı. İdare edildi. O dönem sıksık stoper haberleri çıktı. Terim istedi. Bu biliniyor. Savunmaya takviye istedi. Göbek-solbek.

İstediği adam Serdar T. idi. Nasıl stoper sence Serdar? Zaten almanya da onunla görüşmeler yapılırken Drogba haberi ulaştı.

Dany yeterli mi? Bence de Semih yetersiz. Chedjou hariç şuan takımda ki tüm defans oyuncuları bana göre yetersiz. Muslera kaleci o yüzden saymıyorum aslanı.

Ek,

Chedjou yetersizin önde gideni. Sebebi Dany'nin 1 gömlek üstü ve tecrübelisi. Geldiği takımdayken de bomba idi.

Bize reis lazım diyoruz siz Dany-Chedjou diyorsunuz. Aynı oyuncu sayılırlar.

İstediği adam Serdar T. idi. Nasıl stoper sence Serdar? Zaten almanya da onunla görüşmeler yapılırken Drogba haberi ulaştı.

En azından yerli bir tercihti. Reis değil. Olamazda. Ama dediğimi de atlama Ujfa yetişecek diye diye diye diye FT bekletildi. O dönem sonrası adamı da gönderdiler. Ujfa kalmak hatta ücretsiz oynamak istediğini de belirtmişti GS TV'de.

Ek,

Chedjou yetersizin önde gideni. Sebebi Dany'nin 1 gömlek üstü ve tecrübelisi. Geldiği takımdayken de bomba idi.

Bize reis lazım diyoruz siz Dany-Chedjou diyorsunuz. Aynı oyuncu sayılırlar.

Ujfa ujfa demekten yorulmadın mı? O sezon tüm takımların kadroları leşti. Sen harbiden Ujfa'nın cl de aynı performansı vereceğini filan mı düşünüyordun? Ujfa yi çok sevdiğimide not olarak ekliyim.

En azından yerli bir tercihti. Reis değil. Olamazda. Ama dediğimi de atlama Ujfa yetişecek diye diye diye diye FT bekletildi. O dönem sonrası adamı da gönderdiler. Ujfa kalmak hatta ücretsiz oynamak istediğini de belirtmişti GS TV'de.

1 sezon sakat geçirmiş, kaç yaşına gelmiş + yabancı. Ne yapacaktık kadroda tutup?

Ujfa ujfa demekten yorulmadın mı? O sezon tüm takımların kadroları leşti. Sen harbiden Ujfa'nın cl de aynı performansı vereceğini filan mı düşünüyordun? Ujfa yi çok sevdiğimide not olarak ekliyim.

Evet verirdi. Reis reistir. Yanına koyarsan atletik adamı olay çözülür.

Riera başkanın transferidir. Bizzat söylemiştir. Çok sevdiğim bir arkadaşım önerdi bende hocamıza önerdim zaman yoktu bizde transfer ettik. Arda gitmişti. Dany alternatif olarak alındı güya Ujfa sakatlandı. Dönemedi geri. Mecbur kalındı Dany oynatıldı. Bakarsan gerçeğe gayet de oynar Dany. F/P bakın olaya. Ucuza alındı Dany. Gerçekten hızlı ve atletik bir stoper. Yanına sen Semih'e mecbur edersen sonuçlarına katlanırsın.

Yok artık.Semih'e mecbur olduğu için Dany kötü oynuyormuş.

Hele hele bir stoper için 3,5 milyon Euro ucuz demek.Vay be.Hem senin alternatifin de iyi olacak.3,5 milyon ucuz değil,adam bilerel ilk 11 için adlı.3.5 milyona yedek stoper alınmaz.

Adam prsyonelse ne olacak ? Ne gençler gördük ayağı şişse 10 kilo alan.

Ya geç bu işi ömür boyu Ujfa ya güvenerek mi yaşayacaktık. Şimdi allah korusun Drogba'ya aynı şey olsa Drogba ile de yollar ayrılır isterse dünyanın en büyük profosyoneli olsun bak Elmander e adam sakatlandı daha kendine gelemedi ki Ujfa 1 senedir oynamıyor kaç yaşına gelmiş birde.

Aydın, amrabat, ceyhun, yiğit, sercan, dany. Furkan'la erman da bonus ekstradan zengin ettiler sülalelerini

Ceyhun bedavaya geldi. Gayet de doğru transferdir. Aydın altyapıdandır. bu biraz örnek teşkil etmesi durumudur. Ama yerine adam almazsan Aydın'ı geri alırsın. Kesinlikle o konuda ne oldu bitti bilmiyorum çok gıcık durumdayım.

Ama Aydın'ı ti'ye alıyorsunuz da düzenli oynadığında katkı verebilen bir oyuncu. İyi - kötü demedim. Katkı verdi. Önemli goller attı. Yiğit leş. O onun salaklığı. Her oyuncu tutmaz bunu da unutmayın. Bunu artık anlayın. Feneri översiniz vayy be aldılar yerlileri diye.. Eee olm her yıl 3-5 alıyorlar nerede bu adamlar ? Çoğunu geri yolluyorlar.

Hele hele bir stoper için 3,5 milyon Euro ucuz demek.Vay be.Hem senin alternatifin de iyi olacak.3,5 milyon ucuz değil,adam bilerel ilk 11 için adlı.3.5 milyona yedek stoper alınmaz.

Amrabat a 8 veren hoca için 3.5 ucuz.

Evet normal bir fiyat. 3 yıllık aldığın adamı yıllığı da gayet makul. TR burası arkadaşım. Ligi tanıyan direkt motive olabilecek biriydi Dany. Semih'e mecbur demedim. Nerenden anladığın aşikar tabi.

Semih-Dany oynarrsa ikisi de kötü olur dedim.

Amrabat a 8 veren hoca için 3.5 ucuz.

Ya bırakın şimdi. Kayseri'deyken herkesin salyası akıyordu. Yok işte her gelen her sistemde oynayamıyor.

Biseswar dediler Kayseri getirdi gördük. Stoch gördük. Son olarak Rus atı dedikleri Juve'li şikecilerde sonu malum. Bırakın bu işleri pc'den oynamayı.

Eee sonra ? Mesele zoru başarmaktır Umut. Aziz kendini akladı mı ? Aklamaya çalışıyor mu ? Bununla mücadele ediyor mu beğen/beğenme ? 2 açıklama yapıldı 2'si de Öztürk'e ait. Ben kimseye tapmam, hele ki dünkü adamlara asla senin gibi. Bilesin bunu. FT'ci değilim. Siz ise ne idüğünüz belli değil.

Ben Galatasaray taraftarıyım canım beğen beğenme :) Ünal Aysal hata yaptığı an en büyük eleştiri yi ben veririm rahat ol. Şu hayatta ailem arkadaşlarımdan sonra en çok sevdiğim insan Terim'i her hatasında ağır ağır eleştiren (saygısızlık yapmadan) yine benim.

Poliyanacılık oynamam. Gayet gerçekçiyim. Başkanı çok eleştirdim bundan önce yine eleştiririm hata yaparsa rahat ol :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt