Refik Arkın
Tecrübeli Üye
- 4 Haziran 2011
- 5.609
- 0
- 1.021
Ceyhun bedavaya geldi. Gayet de doğru transferdir. Aydın altyapıdandır. bu biraz örnek teşkil etmesi durumudur. Ama yerine adam almazsan Aydın'ı geri alırsın. Kesinlikle o konuda ne oldu bitti bilmiyorum çok gıcık durumdayım.
Ama Aydın'ı ti'ye alıyorsunuz da düzenli oynadığında katkı verebilen bir oyuncu. İyi - kötü demedim. Katkı verdi. Önemli goller attı. Yiğit leş. O onun salaklığı. Her oyuncu tutmaz bunu da unutmayın. Bunu artık anlayın. Feneri översiniz vayy be aldılar yerlileri diye.. Eee olm her yıl 3-5 alıyorlar nerede bu adamlar ? Çoğunu geri yolluyorlar.
Fener beni ilgilendirmiyor. Ben kendi takımıma bakıyorum. Ceyhun şu an yoklukta fena değil gibi gözüküyor ama her hafta düzenli oynasa kesinlikle bu camianın oyuncusu olmayacak bir adam olduğu görülecek. Trabzonda da son derece sıradan bir oyuncuydu. Aydın'a girmeye bile gerek yok. Gereksiz bir insan, 2-3 tane gol attı diye ömür boyu sülalesini besleyecek değiliz. Kaldı ki ne istikrar var ne sorumluluk, ne hırs ne azim. Umarım bi an önce babasının peşinden tekmeyi yer de kurtuluruz.