Ünal Aysal | Başkan (2011-2014) (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Baskani sadece Fatih Terim olayi yüzünden elestirmem. Daha bircok konu var elestirecegim.

Olumlu yanlari da var Baskanin takdir ettigim, o ayri. Ya seveceksin ya nefret edeceksin mantigi nedir kardesim?

Elestiren Aysal düsmani oluyor, Terim düsmani oluyor. Birakin bu isleri. Elestirilere gelelim:

Olumlu yanlari:

- Gücü güven veriyor, iliskileri de saglam, kabul ediyorum.

- Istedigi zaman Sneijder, Drogba, Mancini gibi büyük isimleri takima kazandirabiliyor.

- Kisisel gücünü kullanip, Galatasaray´a ekonomik anlamda fayda saglayabiliyor. Teminat, kredi vs. (Cok anlamam)

Olumsuz elestiri:

- Kurumsallasma dedigin nasil birsey? Yapmak istediklerini madde madde acikla da bilelim. Gördügümüz birsey yok.

- Kurumsallasma dedigin, Sükrü Ergün´ün hergün Radyospor´a baglanmasi mi? ROK´a bilgi aktarmak mi?

- Stat isi ne oldu? 3 sene oluyor, hala devralamadik su lanet stadi.

- Altyapi ne oldu simdi? Projeler bir kalemde silindi mi? Sifirdan mi basliyoruz?

- Secim kararina birsey demem de, yapiyorsan da güclü yönetim isteriz. Sükrü Ergün, Adnan Nas, Candan Ercetin nedir?

- Fatih Terim olayi daha farkli olmaliydi. Calismak istemezsin, senin kararin. Ama düsmanca ayrilmak nedir?

- Fatih Terim´i neredeyse hain gibi sansürlemek nedir? Adini bile anmamak nedir? Bu nasil istir?

- Borclar azaliyor mu? Yari yariya azalacak demistin, ama durum öyle degil gibi. Ne oldu?

İşi zor, hayırlısı ya.

Bugünkü adnan öztürk açıklaması tam bir skandaldır, aynaya dik bakıştır

1-Bülent tulun gibi kulüp başkanını, yani kulübü ispiyonlamış, tehdit etmiş bir adamı yanında tutup adnan öztürke laf atıyorsan bu çıkarcılıktır

2-Kendi antrenörünle özel mesajlaşmalarını kamuoyunda palavralarıyla tanınan ROK a röntgencilik yapma amacıla veriyorsan bu UTANMAZLIKTIR

İSTİFA arkadaş İSTİFA

Bok gibi paran olsada istifa..

1-Bülent tulun gibi kulüp başkanını, yani kulübü ispiyonlamış, tehdit etmiş bir adamı yanında tutup adnan öztürke laf atıyorsan bu çıkarcılıktır

2-Kendi antrenörünle özel mesajlaşmalarını kamuoyunda palavralarıyla tanınan ROK a röntgencilik yapma amacıla veriyorsan bu UTANMAZLIKTIR

İSTİFA arkadaş İSTİFA

hacı köprüyü geçseydik bari.

1 sezonda bukadar at değiştirmemiz doğru mu

Spor Dünyası ‏@sporistacom 5 dk

Galatasaray Başkanı Ünal Aysal, eleştirileri göz önünde bulundurarak ve Londra'da olması sebebiyle Divan Kurulu toplantısına katılmayacak...

başkanı çok eleştiririm ama umarım böyle bişey yapmaz eleştiri olacaksa orda karşılık vermeli kaçmakla bu işler yürümez...

Senin takımında dünyada bence ilk 5'e girecek bir kaleci var

Senin takımında dünyadaki en iyi defansiv orta sahalarından biri var

Senin takımında dünyadaki en iyi santraforu var

Senin takımında geleceğin Ronaldo'su Nani'isi olarak gösterilen genç at gibi koşan yardıran bir kanat oyuncun var

Senin takımına dünyanın sayılı orta sahalarından Sneijder var

Senin takımında a milli takımda her zaman direkt oynayabilecek 5 oyuncu var (Semih,Selçuk,Hamit,Burak,Umut)

Sen bu takıma transfer olarak kadro olarak yetersiz diyorsun öyle mi şunlardan birini serbest bırak havada kaparlar havada

Sen bu oyuncuları kullanamıyorsan doğru oyun sisteminde oynatmıyorsan yönetimin,futbolcuların suçu ne

Ayrıca evet ligde bu takım maç seçiyor sen bir takım düşün 70 bin karganın önünde R.Madrid'den 6 yemiş bir takım olarak gidiyor ve şikeceileri yeniyor 50bin italyan önünde son dk yitirilen pozisyonla galibiyeti kaçırıyor ama gidip Akhisar'a rezalet bir oyunla mal gibi yeniliyor bu takımın adaı malesef GALATASARAY şimdi bu oyuncular maç seçmiyor mu Juve maçında 116 km koşan takım Akhisar maçında 103 km koşmuş bunun adı nedir?

O burada saydığın güya iş bilmez yönetim olmasaydı sen şu saydığım oyuncuları hayal bile edemezdin takımında 8.olduğumuz sezon sonrası hangimiz inanıyorduk bir sonraki 2 sene şampiyon olabileceğimizi,bu kadar transfer yapabileceğimizi nankör olmayın

Egoyu yapan gitti merak etme bundan sonra bu takımda herkes haddini bilecek siz de artık kişilerin peşinden koşmayı bırakın takımınıza destek çıkın

Ben mi kişilerin peşinden koşuyorum. Benim yorumlarımı iyi takip et.

Asıl sizin gibi başkan, yönetici ve futbolcu fanatikleri bu klübün en büyük sorunudur.

Bizim başımıza gelen yönetimlerin Galatasaraya olan zayıf bağlılıklarını göremeyecek kadar gerçeklerden bi haber taraftarlarsınız.

Adnan polat dönemindede buralara aynen böyle yazıyordunuz. Ondan sonra küfür ederek gönderdiniz.

Siz sadece ve sadece Galatasarayın menfeatini düşünmeyi bilemeyecek kadar dünyadan bi habersiniz.

Muslera sana göre dünyada ilk beşe girer. işte budur futbolcu fanatikliği. Dünyada ilk beşe giren kaleciyi sende bırakmazlar.

Evet Drogba muteşem bir futbolcu. Şu anda bile katkısı yadsınamaz. ama dünyanın en iyi santraforu chelsi zamanındaydı.Şimdi 35 yaşında olduğunu hatırlatayım.Rivaldoda dünyanın en iyisiydi koy şimdi o zaman takıma.

Bruma senin o iş bilmez yönetiminin geç yaptığı transferlerdendir. bu tarz adamlar 2 sene önce alınsaydı belki bu durumlara düşmeyecektin. Bu genç adam senin bu süper kadronda harcanır onuda söyliyim.

Sneijderin sadece ismini biliyorum kendisi yok. Ama sen, senin takımında dünyanın diye başlayan cümlelerden anlaşıldığı gibi sadece isme bakıyorsun. Şu an veya daha sonra ne yaptığının senin için önemi yok.

Evet bir zamanlar gene aynen kadroyu şişirmek için, süper kadromuz var demek için milli takımın geri dörtlüsü Galatasaraydan oluşuyor diye yorumlar vardı. Seninkiside aynen o hesap.

Şu yukarıdaki tablo transferde plansızlığın daniskasıdır. Sen rahat ol Galatasaraya her zaman iyi oyuncular gelmiştir. Gelmeyede devam edecektir.Kaliteli oyuncu transferindeki hayalinin gerçekleşmesini senin başkan ve yöneticilerin değil Galatasaray sağlıyor.

Galatasaray futbol takımı 8,10 futbolcudan ibaret değil. Diğerlerinide şöyle senin takımında dünyanın diye başlayan cümlelerinle yazsaydında görseydik.

Melo bencede kaliteli oyuncu ama transfer dönemi boyunca kimse almadı ne olacak. Yektayıda serbest bırak onuda havada kaparlar ne oldu şimdi. Ama senin amacın farklı. Siz bu şekilde yaparak Galatasaraya yarar sağladığınızı, savunduğunuzu düşünüyorsunuz.Halbuki tam tersi zarar veriyosunuz. Siz böyle yaptığınız içinde senin başkan ve yönetimin senelerdir fiyaskolara devam ediyor.En son gördük yaptıkları icraatları.

Ben sana bu oyuncular yeterli veya yetersiz demedim ki, kadro genel anlamda yetersiz dedim. Öyle abartıldığı kadar iyi bir kadroya sahip olmadığımızı söylemek istedim.Sen bana kalkmışsın takımdaki kaliteli oyunculardan bahsetmişsin.

O kovduğu Fatih Terim olmasaydı görürdüm ben senin başkanını.Şimdide utanmadan arkasından sallıyor.

Egonun kralı senin başkanında nereye gitti.Birde utanmadan bana kişilere değil takıma sahip çıkın diyorsun.

Sen rahat ol benim ne Fatih Terim umrumda nede Ünal Aysal. Ben Galatasarayın menfeati için ne gerekiyorsa onu söylerim.Sizede tavsiye ederim.

İşte senin mantığına göre bizim ligde kötü gidişatımızın tek sebebi oyuncuların maç seçmesi.

Bende diyorum ki yok böyle bir mantık. Senin juventusdan puan alman bu sonucu çıkarmaz.

Senin tezine göre oyuncular çok büyük suç işliyorlar. Ama ondan sonra oyuncuların suçu ne diyorsun.

Teknik adamını zamansız ve saygısız bir biçimde gönderen yönetime methiyeler düzüyorsun.

Teknik adam = takımın patronudur sahadki elbette.

Ona saygısızlık yaparsan ona inanan futbolcular sadece idare eder. Birkaçı klasik takmaz. Kalanı dağılır yavaş yavaş. Bunu da unutuyor bazıları. Mancini'ye gerçekten acıyorum. Zaten Mancini'nin kapasitesi belli. Bu kadarını çok zor kaldırır.

Başkan dünkü Galatasaraylıdır. Bunu taraftarımız er ya da geç anlayacak. Yeterki takıma ve bizlere zarar gelmesin diyoruz. Bu yorumların benzeri aynısı hatta 2008'de Polat için söylenirdi. Kalli'yi göndermişti o da.Sonuçları malum.

Fatih Hoca kazığı felan ağır oluyor dostlar.

Bu takıma tüm transferler Fatih Hoca döneminde yapıldı.

İşe yarayanlar da var, yaramayanlar da.

Mesela Fatih Terim olmasa Melo olmazdı. Kim Melo'ya Fatih Terim kazığı diyebilir.

Fatih Hoca'nın kendine göre bir düşüncesi var ve ona göre transfer yapıyor buna saygı duymalıyız. Adamın yaptığı transferlere de karışacaksak vermeyelim o koltuğu Fatih Hoca'ya.

Amrabat'ın işe yarayacağını düşünmüş 8 verdirmiş olabilir, Kerim'i 3 milyona aldırmamış olabilir. Bunlar teknik direktörün tasarrufunda olan şeyler.

Eleştirirken biraz insaflı olmakta yarar var.

Ayıptır ayıp. Ama utanmadan yapıyorlar işte uyarsakta nafile.

Fatih Hoca kazığı felan ağır oluyor dostlar.

Bu takıma tüm transferler Fatih Hoca döneminde yapıldı.

İşe yarayanlar da var, yaramayanlar da.

Mesela Fatih Terim olmasa Melo olmazdı. Kim Melo'ya Fatih Terim kazığı diyebilir.

Fatih Hoca'nın kendine göre bir düşüncesi var ve ona göre transfer yapıyor buna saygı duymalıyız. Adamın yaptığı transferlere de karışacaksak vermeyelim o koltuğu Fatih Hoca'ya.

Amrabat'ın işe yarayacağını düşünmüş 8 verdirmiş olabilir, Kerim'i 3 milyona aldırmamış olabilir. Bunlar teknik direktörün tasarrufunda olan şeyler.

Eleştirirken biraz insaflı olmakta yarar var.

Eee transferleri de bu 20'lik ergenler yapsın işte. Herşey kazık zaten onlara.

İSTİFA arkadaş İSTİFA

Benim tahminime gore istifa olmaz unal aysalda homurtularin farkinda kendini atese atmak istemez gorev suresi bitince kendiliginden gidecegini dusunuyorum

Tapatalk mesajidir

Yillik 4 m euro aldigin klube baskan olamazsin Terim ..

Klübe ancak 60 yaşında üye olabilmeyi akıl etmiş sözde Galatasaraylı Ünal Aysal başkan olabiliyorsa Fatih Terimde aslanlar gibi olmuştur.

Fatih Terimin çok ciddi hayal kırıklılığına uğrattığı zamanlar oldu. aslolan Galatasarayın sözde olduğunu malesef gösterdi. Ama herşeye rağmen Galatasaray marka değerine kaç milyon euro kattığından haberin var mı?

Klübe ancak 60 yaşında üye olabilmeyi akıl etmiş sözde Galatasaraylı Ünal Aysal başkan olabiliyorsa Fatih Terimde aslanlar gibi olmuştur.

Fatih Terimin çok ciddi hayal kırıklılığına uğrattığı zamanlar oldu. aslolan Galatasarayın sözde olduğunu malesef gösterdi. Ama herşeye rağmen Galatasaray marka değerine kaç milyon euro kattığından haberin var mı?

Haberleri değil işlerine gelmiyor. Toplayalım "onlara göre" kaybettirdiği milyonlar olsun 50m fersah fersah. Adam üstüne bir 50 daha kazandırdı sana 2 senede. Ayıptır. Müzemizi azıcık incelesinler. Azıcık yahu.

O 4 milyon aldığın yere başkan olamazsın diyen arkadaşa sormak lazım herhalde Beckenbauer Bayern'de asgari ücrete çalışıyordu, o yüzden başkan yaptılar.

O 4 milyon aldığın yere başkan olamazsın diyen arkadaşa sormak lazım herhalde Beckenbauer Bayern'de asgari ücrete çalışıyordu, o yüzden başkan yaptılar.

Ben şahsen Tüm Galatasaray forumlarını geziyorum. Çok büyük hayal kırıklılığı içindeyim.

Bu klübün daha ileriye neden gidemediğini, rakiplerine karşı hem ekonomik hem sportif açııdan farkı daha fazla neden açamadığını daha iyi anlıyorum. Heleki şu Fatih Terim olayındaki yorumlar inanılmaz.

Ben mi kişilerin peşinden koşuyorum. Benim yorumlarımı iyi takip et.

Asıl sizin gibi başkan, yönetici ve futbolcu fanatikleri bu klübün en büyük sorunudur.

Bizim başımıza gelen yönetimlerin Galatasaraya olan zayıf bağlılıklarını göremeyecek kadar gerçeklerden bi haber taraftarlarsınız.

Adnan polat dönemindede buralara aynen böyle yazıyordunuz. Ondan sonra küfür ederek gönderdiniz.

Siz sadece ve sadece Galatasarayın menfeatini düşünmeyi bilemeyecek kadar dünyadan bi habersiniz.

Muslera sana göre dünyada ilk beşe girer. işte budur futbolcu fanatikliği. Dünyada ilk beşe giren kaleciyi sende bırakmazlar.

Evet Drogba muteşem bir futbolcu. Şu anda bile katkısı yadsınamaz. ama dünyanın en iyi santraforu chelsi zamanındaydı.Şimdi 35 yaşında olduğunu hatırlatayım.Rivaldoda dünyanın en iyisiydi koy şimdi o zaman takıma.

Bruma senin o iş bilmez yönetiminin geç yaptığı transferlerdendir. bu tarz adamlar 2 sene önce alınsaydı belki bu durumlara düşmeyecektin. Bu genç adam senin bu süper kadronda harcanır onuda söyliyim.

Sneijderin sadece ismini biliyorum kendisi yok. Ama sen, senin takımında dünyanın diye başlayan cümlelerden anlaşıldığı gibi sadece isme bakıyorsun. Şu an veya daha sonra ne yaptığının senin için önemi yok.

Evet bir zamanlar gene aynen kadroyu şişirmek için, süper kadromuz var demek için milli takımın geri dörtlüsü Galatasaraydan oluşuyor diye yorumlar vardı. Seninkiside aynen o hesap.

Şu yukarıdaki tablo transferde plansızlığın daniskasıdır. Sen rahat ol Galatasaraya her zaman iyi oyuncular gelmiştir. Gelmeyede devam edecektir.Kaliteli oyuncu transferindeki hayalinin gerçekleşmesini senin başkan ve yöneticilerin değil Galatasaray sağlıyor.

Galatasaray futbol takımı 8,10 futbolcudan ibaret değil. Diğerlerinide şöyle senin takımında dünyanın diye başlayan cümlelerinle yazsaydında görseydik.

Melo bencede kaliteli oyuncu ama transfer dönemi boyunca kimse almadı ne olacak. Yektayıda serbest bırak onuda havada kaparlar ne oldu şimdi. Ama senin amacın farklı. Siz bu şekilde yaparak Galatasaraya yarar sağladığınızı, savunduğunuzu düşünüyorsunuz.Halbuki tam tersi zarar veriyosunuz. Siz böyle yaptığınız içinde senin başkan ve yönetimin senelerdir fiyaskolara devam ediyor.En son gördük yaptıkları icraatları.

Ben sana bu oyuncular yeterli veya yetersiz demedim ki, kadro genel anlamda yetersiz dedim. Öyle abartıldığı kadar iyi bir kadroya sahip olmadığımızı söylemek istedim.Sen bana kalkmışsın takımdaki kaliteli oyunculardan bahsetmişsin.

O kovduğu Fatih Terim olmasaydı görürdüm ben senin başkanını.Şimdide utanmadan arkasından sallıyor.

Egonun kralı senin başkanında nereye gitti.Birde utanmadan bana kişilere değil takıma sahip çıkın diyorsun.

Sen rahat ol benim ne Fatih Terim umrumda nede Ünal Aysal. Ben Galatasarayın menfeati için ne gerekiyorsa onu söylerim.Sizede tavsiye ederim.

İşte senin mantığına göre bizim ligde kötü gidişatımızın tek sebebi oyuncuların maç seçmesi.

Bende diyorum ki yok böyle bir mantık. Senin juventusdan puan alman bu sonucu çıkarmaz.

Senin tezine göre oyuncular çok büyük suç işliyorlar. Ama ondan sonra oyuncuların suçu ne diyorsun.

Teknik adamını zamansız ve saygısız bir biçimde gönderen yönetime methiyeler düzüyorsun.

Tamam hacı ağlamaya devam edin Fatih Terim gitti diye belki gelir bu takım ligde şampiyon olurken de sevinmeyin ama sana göre fatih terim gitti diye Galatasaray GS'lılıktan çıkıyor başka takıma bürünüyor

Ben nerede başkana methiyeler dizmişim elbette hataları vardır ama Fatih Hoca konusunda sonuna kadar haklıdır he Fatih Hoca'nın gönderilişi konusunda eleştirini yapabilirsin o konuda sana katılıyorum ama adam görevini yapmıştır kendi takımını 2.plana atan adam benim teknik direktörüm olamaz gitsin 1.planda düşündüğü takımı çalıştırsın

Ayrıca ben sana birşey söyleyim senin Fatih Hoca'yı düşündüğün kadar o senin takımını senin düşündüğünün zerresini düşünmüyor bırakın artık bu işleri GS'ı destekleyin kişiler geçici klüp ve arma kalıcıdır

Yeter be arkadas su adamin konusunda FT'i tartismayin artik FT'inde bir konusu var.

FT orada caner le sakalassin gulup eglensin siz gelin burada bizim kafamizi utuleyin. Sans iste..

Keske onunda sizin gibi umrunda olsa.

kaan cengis & emrah kaya corporation... mission: kill the president... process: armory is loading...

Arti fatih hocanin divan uyeligide var yani baskan olmasinin onunde hicbir engel yok

Tapatalk mesajidir

Arti fatih hocanin divan uyeligide var yani baskan olmasinin onunde hicbir engel yok

Tapatalk mesajidir

Yapmayın allah aşkına, Terim genel kuruldan, sermaye arttırımından vs ne anlar. Transferden bile anlamıyor...

Başkanlık öyle kolay iş değil. Ciddi birikim ister. Gaz vererek başkanlık yapılmaz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt