Ünal Aysal | Başkan (2011-2014) (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Terim başkan olsun diyenin aklına şaşarım.Yöneticilik profosyonel bir eğitim ister.Hayatında bakkal işletmemiş terim mi başkan olacak.Aysal spor dünyasına sermaye arttırımını öğretti.Şimdi diğerleri de yapmaya çalışıyor.Beyefendi olmayı öğretti şimdi herkes mafyavari değil beyefendi başkan olmalı diyor.Terimden 50 kat daha iyi teknik adam bulabilirsin.Ama camiadan çıkmak zorunda olduğu için ikinci bir aysal bulman zor.Heleki öztürk gibi ceolarla olmaz bu iş.Koskoca gs başkanı bir şirkette çalışan mı olacak yani.Aysal giderse 3 sene sonra görürüm ben sizi.Başkan adaylarınıza aziz sus ve yalamaya devam et mottosunda davranırken hele.

Terim başkan olsun diyenin aklına şaşarım.Yöneticilik profosyonel bir eğitim ister.Hayatında bakkal işletmemiş terim mi başkan olacak.Aysal spor dünyasına sermaye arttırımını öğretti.Şimdi diğerleri de yapmaya çalışıyor.Beyefendi olmayı öğretti şimdi herkes mafyavari değil beyefendi başkan olmalı diyor.Terimden 50 kat daha iyi teknik adam bulabilirsin.Ama camiadan çıkmak zorunda olduğu için ikinci bir aysal bulman zor.Heleki öztürk gibi ceolarla olmaz bu iş.Koskoca gs başkanı bir şirkette çalışan mı olacak yani.Aysal giderse 3 sene sonra görürüm ben sizi.Başkan adaylarınıza aziz sus ve yalamaya devam et mottosunda davranırken hele.

Terim başkan olsun diyen var mı cidden?

Terim başkan olursa varya aynı aziz yıldırım gibi biri olur.

Başkan dediğin aysal gibi olmalı.

Yapmayın allah aşkına, Terim genel kuruldan, sermaye arttırımından vs ne anlar. Transferden bile anlamıyor...

Başkanlık öyle kolay iş değil. Ciddi birikim ister. Gaz vererek başkanlık yapılmaz.

Fatih Terim için transferden bile anlamıyor diyen biri, Muslera kale yerine sol açıkta daha etkili olur diyen biri ile aynı kafadadır

Klübe ancak 60 yaşında üye olabilmeyi akıl etmiş sözde Galatasaraylı Ünal Aysal başkan olabiliyorsa Fatih Terimde aslanlar gibi olmuştur.

Fatih Terimin çok ciddi hayal kırıklılığına uğrattığı zamanlar oldu. aslolan Galatasarayın sözde olduğunu malesef gösterdi. Ama herşeye rağmen Galatasaray marka değerine kaç milyon euro kattığından haberin var mı?

Teknik Direktorluk ayri bir klubun baskani olmak ayri Fatih Terim'in klubu duzgun yonetecegini sanmiyorum

başkan olduğu zaman muhasebeyi kendisi tutmayacak illaki profosyoneller ile çalışacaktır bknz: yönetim kurulu denen oluşum var problem olacağını düşünmüyorum :encouragement:

fatih terimin başkan olmasının önünde yasal olarak bir engel varmı yokmu? fatih hoca ayrıca divar üyesidir yani başkan seçilebilir önünde hiçbir engel yok :encouragement:

Tamam da klubu batirir yani ticari zekasi az olsa zaten rieralara amrabatlara o kadar para vermezdi

Beyler. Galatasaray'in MESSI'si Ünal Aysal'dir. Kulaginiza küpe olsun. Iyi düşünüp, seçiminizi yapin. Ya destek olursunuz, hep beraber büyürüz, veya köstek olursunuz, tribünlerin boş kalmasina sebep olursunuz.

Tamam da klubu batirir yani ticari zekasi az olsa zaten rieralara amrabatlara o kadar para vermezdi

O model sadece Almanya'da başarılı olur.Zira hem kulüp hem de yönetici olarak inanılmaz profesyoneller.Keza oyuncular da hayata profesyonel bakıyor.Almanya dışındaki hemen her yerde işadamları yönetici oluyor,olmak zorunda.İngiltere-Fransa-İtalya-İspanya'yı göz önüne getirin.Olmaz o iş.Terim hangi ticari yeteneğiyle ,hangi yönetici yetenekleriyle hangi bağlantılarıyla başkan olacak ?

Ayrıca kendisi Ünal Aysal'ın tam zıddı.Her şeye duygusal bakan biri,hatta aşırı duygusal.Koca kulübü 2 senede iflasa götürür.Ayrıca her şeyden anladığını zannettiği için bir de her işe karışır.Aman Allah korusun bizi kendisinden.

^

Mahir Kaya (üstün alman teknolojisi serkan can)

Senin gibiler Bulent Tulunlara,Sukru Ergunlere,Unal Aysallara layik.Sene sonu gorucem seni en fanatik Aysal karsiti olacaksin,kurumsallasma zimbirtisi altinda kekolari kandiriyorlar hala Terim Gs dusmani edebiyati yapin.Su 2.sermaye artisina bi izin vermesinler gorucem o finans dehasi baskaninizi kacacak delik ariyacak

n

Tek derdiniz o arkadaşım,sene sonunda takım başarısız olsun da Aysal'ı gönderelim.Abi bir de kurumsallaşmadan ne anlıyorsunuz acaba merak ediyorum ? Terim'iniz gidince taktınız kafaya kurumsallaşmayı.Ali Dürüst kızıyordu,bu kurumsallaşma yüzünden içtiğimiz suyu bile rapor ediyoruz diye.Eee tabi rapor edeceksin ,adama bak.

Şikeci kanatlılardın mısın sen arkadaşım ? Ne demek 2.sermaye artışına izin vermesinler,görürüm sizi demek ? Kulüp buna epeydir hazırlanıyor,Spk'nın reddetme ihtimali yok,ayrıca geçen hafta Borsa İstanbul yönetimi sermaye artışına izin vermesi için SPK'ya tekinde bulundu...

Baskan ROK a Terimle mesajlasmalarini verip yayinlatiyor onun ustune ROK her program Gs sike yapmistir diyor ve Gsdekilerin hepsi dansozdur diyor ROK a karsi ne bir aciklama ne bir dava var.Adnan Ozturk aciklama yapinca hain ilan ediliyor.Yakinda FB gibi Aysala elestri yapanlar ihrac edilirse sasirmam.Tek adamci zihniyet Fenerden sonra Gsye de yerlesiyor.Allah askina su Gs yonetiminde baskana karsi fikrini acikca soyleyecek nitelikte bir adam var mi???Zaten Aysalcilar Fenerdeki Azizciler gibi Gs baskanini elestiren benim gibileri coktan Gsli olmaktan ihrac etti.Neyse birakalim kurumsallassinlar su hayattaki tek sevgimiz Galatasaraydan bile bizi uzaklastirdiniz ya helal olsun size.

Baskan ROK a Terimle mesajlasmalarini verip yayinlatiyor onun ustune ROK her program Gs sike yapmistir diyor ve Gsdekilerin hepsi dansozdur diyor ROK a karsi ne bir aciklama ne bir dava var.Adnan Ozturk aciklama yapinca hain ilan ediliyor.Yakinda FB gibi Aysala elestri yapanlar ihrac edilirse sasirmam.Tek adamci zihniyet Fenerden sonra Gsye de yerlesiyor.Allah askina su Gs yonetiminde baskana karsi fikrini acikca soyleyecek nitelikte bir adam var mi???Zaten Aysalcilar Fenerdeki Azizciler gibi Gs baskanini elestiren benim gibileri coktan Gsli olmaktan ihrac etti.Neyse birakalim kurumsallassinlar su hayattaki tek sevgimiz Galatasaraydan bile bizi uzaklastirdiniz ya helal olsun size.

Aysal'ı eleştiren gs li değildir diye bir argümanımız yok.Siz adamı sevmiyoruz,gs batsın bu gitsin diyorsunuz,buna kızıyoruz.Bizim derdimiz isimler değil,Terimciler gibi tapmıyoruz Ünal Başkan'a ,başarısız olursa gider.Ama biz başarısız olsun istemiyoruz,fark burada.

Adnan Öztürk kim ya.Arkadaş liseci liseci liseci diye ağlarsınız,bu adam lisecilerin kralı,ama Başkan aleyhinde bir beyanda bulundu mu ondan iyisi yok.Bu adam koltuk sevdalısıdır,bu kadar basit...

Galatasayar'da asla ve asla kanatlı kulüplerdeki gibi tek adam zihniyeti oturmaz.Galatasaray'ın yapısı tek adamlığa izin vermez.Tam tersine asıl tek adamcılar ,siz Terimci olanlarsınız.Sanki dünyada başka hoca yok,Terim de Terim.Hatta Terimizm diyen bile çıkıyor...

Bir de ''yeaaa Başkana kim karşı çıkacak '' demişsin.Cahil cahil bilmeden konuşuyorsunuz.

https://www.galatasaray.org/kulupbilgi/pages/profil_1214.php

Bu adam kimmiş, 2.5 sene önce ne demiş biraz araştır istersen.

[media]https://www.youtube.com/watch?v=FqCCwcDVcnE[/media]

Kaynak mide bulandırıcı ama yazan kimse bu kadar şeyi sallayacak hayal gücü zor bulunur diye düşünüyorum, o nedenle doğru olabilir.

Aysal kimseyi ihraç etmez. Zaten ederse en başta "Aysalcilar" eleştirir. Bizim Aysal'a sempati duymamizin sebepleri bunlar zaten. Hoşgörülü, mantikli ve duygusalliktan uzak hareket edebilmesi.

Terimcilerinde iyi Galatasaray'li olduklarindan şüphe duymuyoruz. Ama mantikli Galatasaray'lilar olduklarindan şüpheliyiz. "Terim yoksa batsin bu Galatasaray" mentalitesi beni şahsen korkutuyor. Terimden çok daha üstün çalişma yöntemleri olan bir TD geldi. Biraz huzur verseniz adam belkide makina takim yaratacak.

O koskoca stadi tika basa doldurmak varken, şimdi huzursuzluk çikarmak niye?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt