Ünal Aysal | Başkan (2011-2014) (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Senin gibiler Bulent Tulunlara,Sukru Ergunlere,Unal Aysallara layik.Sene sonu gorucem seni en fanatik Aysal karsiti olacaksin,kurumsallasma zimbirtisi altinda kekolari kandiriyorlar hala Terim Gs dusmani edebiyati yapin.Su 2.sermaye artisina bi izin vermesinler gorucem o finans dehasi baskaninizi kacacak delik ariyacak

bizim başkanımız yani Gs başkanı Ünal Aysal da senin başkanın kim ? Ne tür kanatlısın onu söylede ona göre yemini hazırlıyalım kuş.

Senin gibiler Bulent Tulunlara,Sukru Ergunlere,Unal Aysallara layik.Sene sonu gorucem seni en fanatik Aysal karsiti olacaksin,kurumsallasma zimbirtisi altinda kekolari kandiriyorlar hala Terim Gs dusmani edebiyati yapin.Su 2.sermaye artisina bi izin vermesinler gorucem o finans dehasi baskaninizi kacacak delik ariyacak

Adama bak GS başarısız olsun diye sabah akşam dua ediyosundur sen. Sermaye artırımına izin vermezler falan demişsin Hakan Hanoğlu sen misin?

Mustafa Bilginç gibi arkadaşlar, kendi adındaki futbolcuları, ve büyük başkanları A.Polat'ı özlemiş, yada Adnan Öztürk gibi ne konuştuğunu bilmeyen, her lafını çeviren, birini istiyor sanırım.

Özelliklede bu arkadaşlar, Telegol'ü izlemişse, dahada depreşmiştir aşkları. Tabi onların kulakları, K.Çilingiroğlu'nun sorduğu soruları duymamıştır. İstedikleri adamlar gibi, neyi görmek duymak isterlerse, onları görüp duyuyorlar çünkü.

Şuan Ünal Aysal'ın tek alternatifi A.Dürüst'tür. Onunda en az 4-5 senesi daha olduğuna göre, #ÇareAysal

[media]https://www.youtube.com/watch?v=FqCCwcDVcnE[/media]

Kaynak mide bulandırıcı ama yazan kimse bu kadar şeyi sallayacak hayal gücü zor bulunur diye düşünüyorum, o nedenle doğru olabilir.

pes artık... ya arkadaş bu nasıl bir toplumsal paranoyadır?????? nereden nereye geldik...

cruyff çok güzel söylemiş... "futbol basit bir oyundur, asıl zor olan basit oynamaktır"... biz ise "futbolu" ve "futbola" paranoyak fikirleri bulaştırıp, karmaşık hale getirmek için elimizden geleni yapıyoruz...

siyasi yazarların bile raitinginden yararlanmak için galatasaray yazdığı bir ülkede futbolumuzu ve galatasaray'ımızı nasıl bu işin dışında tutacağız bilemiyorum...

Mustafa Bilginç gibi arkadaşlar, kendi adındaki futbolcuları, ve büyük başkanları A.Polat'ı özlemiş, yada Adnan Öztürk gibi ne konuştuğunu bilmeyen, her lafını çeviren, birini istiyor sanırım.

Özelliklede bu arkadaşlar, Telegol'ü izlemişse, dahada depreşmiştir aşkları. Tabi onların kulakları, K.Çilingiroğlu'nun sorduğu soruları duymamıştır. İstedikleri adamlar gibi, neyi görmek duymak isterlerse, onları görüp duyuyorlar çünkü.

Şuan Ünal Aysal'ın tek alternatifi A.Dürüst'tür. Onunda en az 4-5 senesi daha olduğuna göre, #ÇareAysal

Yahu zaten Mancini takımın kondüsyonunu toparlasın,Yılmaz'ı yedek bıraksın bu ligi parçalarız.

Avrupa'da yabancı işi sorun.AB kuralı çıkıp Başkan bir bir dünya yıldızlarını takıma getirirken göreceğiz Terimcileri...

[media]https://www.youtube.com/watch?v=FqCCwcDVcnE[/media]

Kaynak mide bulandırıcı ama yazan kimse bu kadar şeyi sallayacak hayal gücü zor bulunur diye düşünüyorum, o nedenle doğru olabilir.

Aydınında Obama ile derin ilişkileri var, o yüzden takıma geri döndü.

Bir mesaj attim Aysalcilar lince baslamis yine Adnan Ozturk u savunmuyorum ama Aysali elestirdi diye benim gibi linc edilmesine karsiyim.Adnan Polati severiz dogrudur ama onu nasil Adnan Sezgin goturduyse Aysali da Bulent Tulun goturur .Gelelim baskaniniz demisim benim baskanim degilmiymis sorusuna Mayis ayinda secim olmayacak diyen,ben oldugum surece Terimde benimle beraber olacak diyip her verdigi sozleri yalan olan telefonumu acmadi yaa diye ergen tribi atip Terimi aslinda yollamayi Ocakta dusundugunu PokerFace suratiyla gizleyen biri benim baskanim olamaz.Haa madem Gs baskanini sayginiz var eski baskanimiz Adnan Polata santaj mektubu yazip Song ve kayip 1 milyon dolar sorusturmasina sebep olan Bulent Tulunu Gsnin 2.adami yapan baskaniniza bi laf soyleyin.Son olarak biz Terimci degiliz biz efsanemizin antrenmanda kovulmasini kurumsallasma martavallariyla ortmeye calisan yonetime ve bunu yiyen kekolara karsiyiz.

pes artık... ya arkadaş bu nasıl bir toplumsal paranoyadır?????? nereden nereye geldik...

cruyff çok güzel söylemiş... "futbol basit bir oyundur, asıl zor olan basit oynamaktır"... biz ise "futbolu" ve "futbola" paranoyak fikirleri bulaştırıp, karmaşık hale getirmek için elimizden geleni yapıyoruz...

siyasi yazarların bile raitinginden yararlanmak için galatasaray yazdığı bir ülkede futbolumuzu ve galatasaray'ımızı nasıl bu işin dışında tutacağız bilemiyorum...

İnanılacakgibi değil zaten , çünkü ben önce gazeteye bakarım gazete mi diye ama adam o kadar güzel sallamış ki herkes görsün istedim. Bu kadar hayal gücü fazla zira.

Aysal'ı eleştiren gs li değildir diye bir argümanımız yok.Siz adamı sevmiyoruz,gs batsın bu gitsin diyorsunuz,buna kızıyoruz.Bizim derdimiz isimler değil,Terimciler gibi tapmıyoruz Ünal Başkan'a ,başarısız olursa gider.Ama biz başarısız olsun istemiyoruz,fark burada.

Adnan Öztürk kim ya.Arkadaş liseci liseci liseci diye ağlarsınız,bu adam lisecilerin kralı,ama Başkan aleyhinde bir beyanda bulundu mu ondan iyisi yok.Bu adam koltuk sevdalısıdır,bu kadar basit...

Galatasayar'da asla ve asla kanatlı kulüplerdeki gibi tek adam zihniyeti oturmaz.Galatasaray'ın yapısı tek adamlığa izin vermez.Tam tersine asıl tek adamcılar ,siz Terimci olanlarsınız.Sanki dünyada başka hoca yok,Terim de Terim.Hatta Terimizm diyen bile çıkıyor...

Bir de ''yeaaa Başkana kim karşı çıkacak '' demişsin.Cahil cahil bilmeden konuşuyorsunuz.

https://www.galatasaray.org/kulupbilgi/pages/profil_1214.php

Bu adam kimmiş, 2.5 sene önce ne demiş biraz araştır istersen.

Aysal'ı eleştiren gs li değildir diye bir argümanımız yok.Siz adamı sevmiyoruz,gs batsın bu gitsin diyorsunuz,buna kızıyoruz.Bizim derdimiz isimler değil,Terimciler gibi tapmıyoruz Ünal Başkan'a ,başarısız olursa gider.Ama biz başarısız olsun istemiyoruz,fark burada.

Adnan Öztürk kim ya.Arkadaş liseci liseci liseci diye ağlarsınız,bu adam lisecilerin kralı,ama Başkan aleyhinde bir beyanda bulundu mu ondan iyisi yok.Bu adam koltuk sevdalısıdır,bu kadar basit...

Galatasayar'da asla ve asla kanatlı kulüplerdeki gibi tek adam zihniyeti oturmaz.Galatasaray'ın yapısı tek adamlığa izin vermez.Tam tersine asıl tek adamcılar ,siz Terimci olanlarsınız.Sanki dünyada başka hoca yok,Terim de Terim.Hatta Terimizm diyen bile çıkıyor...

Bir de ''yeaaa Başkana kim karşı çıkacak '' demişsin.Cahil cahil bilmeden konuşuyorsunuz.

.

Benim sorumu yeaaa baskana kim karsi cikacak,cahil cahil vs gibi yorumlarla alay geciyosun anladim da ben Adnan Ozturkcu degilim bu verdigin cevapla sorumu cevaplamiyorsun sadece muhalefet ediyorsun.Ben Adnan Ozturk gelecek dertler bitecek mi dedim bu cevabi veriyosun.illa bi cevap vereceksen sorum su mevcut Gs yonetiminde Aysala karsi kim muhalefet edecek.Eski yonetimde Ali Durust ve Adnan Ozturk ederdi ama simdiki yonetimde kim edecek Adnan Nas mi,Sukru Ergun mu,Ebru Koksal mi???Bi de sordugum soruya cevap vermeden cahil cahil gibi sifatlartakip kendini cahil duruma dusurme.

Aysal kimseyi ihraç etmez. Zaten ederse en başta "Aysalcilar" eleştirir. Bizim Aysal'a sempati duymamizin sebepleri bunlar zaten. Hoşgörülü, mantikli ve duygusalliktan uzak hareket edebilmesi.

Terimcilerinde iyi Galatasaray'li olduklarindan şüphe duymuyoruz. Ama mantikli Galatasaray'lilar olduklarindan şüpheliyiz. "Terim yoksa batsin bu Galatasaray" mentalitesi beni şahsen korkutuyor. Terimden çok daha üstün çalişma yöntemleri olan bir TD geldi. Biraz huzur verseniz adam belkide makina takim yaratacak.

O koskoca stadi tika basa doldurmak varken, şimdi huzursuzluk çikarmak niye?

Kardesim su ana kadarki bana cevap yazanlar arasinda en sagduyulu ve mantikli yorum yapan sensin oncelikle tesekkur ediyorum.Ayrica ben Mancininin Terimden cok iyi yontemleri oldugunu dusunmuyorum.Takimin kondisyon eksigini duzeltecegim diyor bu Terimin takimi degil miydi Juve karsisinda 116 km kosan.Emin ol ki takima destegi her zaman veririz Guney ustdeyim her mac basi Sinyor Mancini tezahuratini yapmasini bilirim :))

Aysalla ilgili elestrilerimi lutfen Aysali savunarak yapiniz Adnan Ozturkun gecmisindeki falsolarindan bana ne.Ben Aysal ROK u basin sozcumuz yapmistir diyorum.Basin sozcumuz de her program Galatasaray sike yapmistir diyor bu konuda Aysali elestri yapiyorum adam buna cevap veremiyor Terimcisin sen vs vs diye bana cevap atiyor.Ahmet Cakari sevmem ama adamin her lafinda dava aciyoruz neden ROK a dava acmiyoruz cunku Unal efendiden dokunulmazligi var ROK un.Ayrica Telegol u da sevmem ama adamlar gecen Subat ayinda programlarinda sezon sonu secim var Albayrak,Durust,Ozturk tasviye edilecek ondan sonra da Terim gidecek dediginde kulup ertesi gunu yalanlamis bizde Telegola kufru basip gecmistik.Simdi gelinen bu noktada Telegolun hakli ciktigini gorunce Aysala ofkem daha da artiyor.Adamlar Subat ayindan bu bilgiyi nasil bilebiliyorlardi???

Kardesim su ana kadarki bana cevap yazanlar arasinda en sagduyulu ve mantikli yorum yapan sensin oncelikle tesekkur ediyorum.Ayrica ben Mancininin Terimden cok iyi yontemleri oldugunu dusunmuyorum.Takimin kondisyon eksigini duzeltecegim diyor bu Terimin takimi degil miydi Juve karsisinda 116 km kosan.Emin ol ki takima destegi her zaman veririz Guney ustdeyim her mac basi Sinyor Mancini tezahuratini yapmasini bilirim :))

Ilk başlarda sert tartişmalara giriyorduk, ama ayrişmayi arttirmaktan baka işe yaramiyor. Futbola dönelim artik. Bakin, Karabük maçinda seyirci orani hiç olmadigi kadar düşük olacak, öyle tahmin ediyorum. Bu Galatasaray'lilik degil, resmen Terimcilik.

Real Juve gibi takimlara 115-116 km'yi bulan takim, ligte 105-106 km'yi geçemiyor. Mental(iman) güçleriyle Avrupada gayret gösteriyorlar. Her maç ayni konsantrasyon yüklemesi mümkün olmadigi için lig maçlarinda kondüsyon eksikligi göze çarpiyor. Zaten hep söylüyorum. Terimin sistemsiz oyununa ragmen 115 km'yi bulursak süperligin bütün takimlarini yeneriz.

Aysal kimseyi ihraç etmez. Zaten ederse en başta "Aysalcilar" eleştirir. Bizim Aysal'a sempati duymamizin sebepleri bunlar zaten. Hoşgörülü, mantikli ve duygusalliktan uzak hareket edebilmesi.

Terimcilerinde iyi Galatasaray'li olduklarindan şüphe duymuyoruz. Ama mantikli Galatasaray'lilar olduklarindan şüpheliyiz. "Terim yoksa batsin bu Galatasaray" mentalitesi beni şahsen korkutuyor. Terimden çok daha üstün çalişma yöntemleri olan bir TD geldi. Biraz huzur verseniz adam belkide makina takim yaratacak.

https://amkspor.com/2013/10/10/uyelikten-ihrac-ediliyor-202105/ Kardes kalbim mi temiz ne?Daha dun dedim 1 gun gecti ihraclar baslamis :))))

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt