Ünal Aysal | Başkan (2011-2014) (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sermaye artirimi yap bize başkan. AB kuralini geçirt. Bişey deniycez şikecilerin üstünde

ab statüsü gelirse ünal aysal türk futbol tarihini degistiren adam olarak tarihe gecer

Ya ne alakası var bu olayın Terim ile? 2 senedir bağırıp çağıran 9'ar, 10'ar ceza alan Terim değil miydi? Antep maçında 9 kişi bırakılan takımın başında ki adam Terim değil miydi?

Play-off döneminde katledilip şampiyonluk son maça kaldığında Terim bu takımın hocası değil miydi? Terim varken bu fener yine bir dolu böyle maç kazanmadı mı? 2 senedir cemaat mi şampiyon yaptı bizi o zaman, bu nasıl bir mantık?

Vay be.. Terim gitmiş, Galatasaray bitmiş öyle mi? İyi bari kapatalım o zaman kulübü.. Bu mantığına göre 4 sene üst üste bizi şampiyon yapan Mehmet Ağar olsa gerek. Bu nedir ya.. Terim'i savunucam, başkana sallayacam diye Terim'i küçük düşürüyorsun farkında değilsin.

Görürsün zamanla. O kadar söylüyorum. Bu ülkede her maçı sahada kazanamıyorsun işte bunu anlayın artık. Şike demiyorum birşeyler yapman gerekiyor bazen. Çekirdek çitleyen aristokrat liseliler ve kurumsallık safsataları ile bu gemi yürümez. Zaten Kopenhag maçına bakıyor şuan herşey. Allah korurda yeneriz. Aksi halde daha kötü olacağız.5+0+0 geliyor sen Mancini'yi getiriyorsun. AB Kuralı kısa vade de zor. O an'a kadar kural bu işte.

Amrabat 8.5 milyon

Dany 3.5 milyon

Sercan 3.5 milyon

Yiğit 2.5 milyon

Sabri-Balta-Aydın-Aykut-Ufuk gibi adamlara verilen senelik maaş.

Düşünürken böyle yapıyor,bir de düşünmese ne yapardık acaba ?

Kazandırdıklarını yaz bakalım hele hele... Kısa yolcu çakallar sizi.

Hala Fatih Terim konusunda suçu Ünal Aysala atanlar var yazık . Ulan adam sana 2 yıllık sözleşme teklifi uzattı resmi siteden ve kapta yayınlattı sana da söylemiştir tabii . Sonra sen gidiyorsun ben imzamı bilmem kaç yılında attım bilmem ne konuşuyorsun . Orada diyecektin ben milli takıma sadece 4 maçlığına gidiyorum veya milli takımı brezilyaya götüreceğim götürdükten sonrada oradayım dese neyse . Sen her şeyi karıştırırsan olacağı buydu .

O iş öyle olmaz. FT sizin gibi önünde pc f5 çekmiyor resmi siteye.

Oy kullanmadi, yanlis bilgilendirme yapmayin.

Ayni yanlis bilgileri isitip isitip yaziyorsunuz.

Milleti tartismaya surukluyorsunuz.

Kabul etti. Oy kullandı kullanmadı bilinmez kabul etti. Sahi ya düşürüyordu bu TFF'yi hani ? O ne oldu ? İcraat görelim diyoruz bu kadar zor mu ?

Ayıp be birader,10 tane yabancı alabilme hakkın var,kimi alacaksın ? Yaz boyunca bir tane Riera'yı gönderemedik,Elmander gibi adama zor kulüp bulduk.Sen söyle kimi alalım ?

Terim'ini gönderdi ya,yaptığı bütün büyük işleri atarsınız çöpe.Bu adam hiç mi bir şey yapmadı ?

Riera Başkan'ın bizzati transferidir.

Elmander önceki yönetim ve Tulun tarafından yapılmış transferdir. Bence ikisi de iyi oyuncular. Özellikle Elmander efendi ve iyi topçudur. Nasıl kullandığınıza bağlıdır bu. Göndermek kolay olmaz tabi 2-3m Euro verirsen.

Türkiyeyi RTE yönetiyor.

Futbolu Tüpçü yönetiyor

Milli Takimi FT yönetiyor

Işte ülkemizin hali. Bukadar rezil ve yeteneksiz insanlar tarafindan ÿonetiliyor.

Iyiki Galatasaray'a geldin Aysal başkan. Belkide Galatasaray ülkede bazi şeylerin degişmesine ön ayak olacak senin sayende.

Futboldan anlamayan bir Başkandır bu arada kendisi. Hatırlatalım hani. Ülkede birşeyi değiştirmeye bilgisi yok. Ekonomi ve meşhur kurumsallık adına ne yapar bilinmez ama futbol adına bir yere kadar.

Takım başladığı noktada değil , bu kadar abartma olmaz.Ünal Aysal takımı aldığında yaklaşık 350 milyon Euro borç,ayrıca 1 milyar TL ye yakın temlik vardı.O rezil takımı hiç söylemiyorum.

Şu anda bu noktadan fersah fersah uzaktayız.Altı üstü kötü 7 hafta geçirdik.Arenada Madrid'e karşı hezimet yaşadık ama ona rağmen Torino'da altın değerinde 1 puan kazandık.Kondisyonumuzu yükselttiğimizde ligde bize yakın güçte olan takım yok.Başladığımız yerdeymişiz.Şu Türk taraftarının abartma-unutma karakteri beni bitiriyor yahu.

Ego savaşını Aysal başlattı demek.Ne yaptı da ego savaşını başlattı ? Eleman dediği için mi :D ? Florya'yı padişah gibi yöneten Terim olmasın.Ne padişahı,padişah bu kadar sorumsuz yönetmez.Vedat gibi rezili sevdiği için u-19 antrenörü yapar.''Ahbabı'' Müfit Erkasap'ı alt yapı gibi çok çok stratejik bir yerin başına geçirir.Yardımcılarını yalaka Hasan ve Ümit Davala yapar.Takım süper finalden beri kondisyon sorunu olduğunu gösterirken ısrarla Piri'yi değiştirmez.Her oyuncuyu kendi transfer etmek ister.İstediği oyuncuları da biliyoruz.Amrabat alındı ya,Terim de sevdiği için aylarca berbat performansa rağmen oynadı.Keza Hamit.1 sene ısrarla Hamit'i izledik.Burak.Bu sene tüm yaz 4-4-1-1 oynamışken,hatta gayet iyi oynamışken Yılmaz gelir gelmez 4-3-1-2 ye döndük.Bunları yapan Terim'e bir kez olsun laf etmezsiniz.

Ama Aysal yönetimi profesyonellere bırakırken padişah gibi yönetmek oluyor adı.Zaten size ne dense ikna olmayacaksınız.Takımı Terimspor,stadı Fatih Terim arena yapsak yetmez.Kulübün %55 hissesini Terim'e devretsek yine tatmin olmazsınız.O yüzden boşuna tartışıyorsunuz.Tüm Terimciler bir an evvel bir araya gelin Terimsporunuzu kurun,herkes rahatlasın...

İlk cümleye bak sonra da son cümleye. Bre insan, o borçlar nasıl eridi de hele ?

İspatlar mısın önce ?

Emrah kimseye birsey ispatlamak gibi bir derdim yok.

Birsey yaziyorsun, hatali oldugunu soyluyorum, uzerine cocuk gibi ispatla falan yakisik almiyor.

Ama anladigim kadariyla buna da bir cevap yazip uzatacaksin, en azindan yol gostereyim.

Google'a giriyorsun, tff secim demiroren Galatasaray delege falan gibi kelimeler yazip aratiyorsun.

Cikan ilk 4-5 haberi oku.

Galatasaray delegeleri ve Bursa delegeleri oy kullanmadi. Sadece bu iki kulup tepki gosterdi.

Baskan kullanin dese delegeler kullanirdi emin ol. Cunku onlari delege olarak kulup atiyor oraya.

Simdi sıkıntın nedir bilmiyorum ama Terim öyle veya böyle gitti. Ve tum bu olanlarda kimin ne kabahati varsa Terim'in de en az o kadar kabahati var bence. Durup dururken gonderilmedi.

Bundan sonra ben Galatasaray'i desteklemeye devam ederim. Terim'i ise milli takimda desteklerim ama o kadar.

İlk cümleye bak sonra da son cümleye. Bre insan, o borçlar nasıl eridi de hele ?

Fenerin bjknin olmadigi yerde 20 yil oncesinin futboluyla sampiyon olduk. Cl'ye gittik. Artan gelirkerin yaninda sermaye arttirimiyla sicak para sagladik. Sponsorluklar aldik vs. vs.

[media]https://www.youtube.com/watch?v=fBPy0bafcbM[/media] Galatasaray baskani biraz omurgali olacak once TFF istifa etmeli diyip sonra https://skorer.milliyet.com.tr/federasyon-gitsin-demedim/galatasaray/detay/1726154/default.htm ben Federeasyon gitsin demedim diyen baskana saygi duymami beklemeyin.Senin arkanda koskoca Gs taraftari var Tupcuyle ugrasacagina Terimi nasil kazasiz belasiz nasil gonderirimin planlari kur(!).Terim

dusmanlari Terime hakaret etmeden once ROK,Bulent Tulun,Sukru Ergun gibi dallamalari Gs camiasina kazandiran baskana baksin.

ahaha omuragalı demişken

[media]https://www.youtube.com/watch?v=GqJvqQ2a1yI[/media]

Kardes 2 side Hatali ben kabul ederim de sen Aysala toz kondurur musun?Ne gerek vardi sezon ortasinda bu degisiklige?Zaten Aysali savunurken bile Terimin hatalariyla savunuyorsun.Kaldi ki 2sinin de tutarsiz olmasinini sebebi siyasi baski

ahaha omuragalı demişken

[media]https://www.youtube.com/watch?v=GqJvqQ2a1yI[/media]

Kardes 2 side Hatali ben kabul ederim de sen Aysala toz kondurur musun?Ne gerek vardi sezon ortasinda bu degisiklige?Zaten Aysali savunurken bile Terimin hatalariyla savunuyorsun.Kaldi ki 2sinin de tutarsiz olmasinini sebebi siyasi baski

Kurtulduk iste sorundan. Buyuk baskan kesti atti olayi cozdu.

BUYUK BASKAN UNAL AYSAL!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt