Ünal Aysal | Başkan (2011-2014) (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Eger FT varsa adaletin oldugu yerde vardir.

Suan nerede? Sikeyi orten TFF ile calisiyor.

Adalet kavrami bu demek ki.

Kardes 2 side Hatali ben kabul ederim de sen Aysala toz kondurur musun?Ne gerek vardi sezon ortasinda bu degisiklige?Zaten Aysali savunurken bile Terimin hatalariyla savunuyorsun.Kaldi ki 2sinin de tutarsiz olmasinini sebebi siyasi baski

ne alaka? ikisi yanlis yapmis olamaz mi?

ben aysal'ı savunmadım sadece terim'e verilen desteği gereksiz buluyorum. bence de ayrılış zamanı yanlıştı daha önce göndermeliydi :)

Başlamış yine TERİMCİLER le AYSALCILAR.... Para mı alıyorsunuz acaba siz bir yerlerden çok merak ediyorum. Bundan sonra kimse kızmasın ama sezon sonuna kadar takımını desteklemek yerine sürekli FT şöyleydi, Aysal böyleydi kısır döngüsüne giren kişiler bu forumda GALATASARAYLIYIM diye gezmesin. İşiniz gücünüz fitne, sıkıntı, gerilim.... Bir bitin artık ya bir BİTİN.....

Başkan'ı satanı biz de satarız!

Bugüne kadar hangi Galatasaray başkanı bu fenerin şikelerinin önüne geçebilmiş? Hangisi TFF'yi indirebilmiş?

Gördük Adnan Polat'ı, sayfa sayfa resmi siteden açıklamalar yaptı, o kadar saydı sövdü noldu sonunda? Kim zarar gördü? 14 maçımızı katletti hakemler.. Ondan sonra da Adnan Polat'a sövdünüz. Ne istediğinizi bile bilmiyorsunuz, boş beleş işkembeden sallıyorsunuz, yeter. Bu kadar da sığ görüşlü olunmaz. Sadece bağırıp çağırmayla olmuyor bu işler, kalın kafanıza sokun bunu.

Adnan polatmı savundu hakkımızı. Bağırdı çağırdı. Hani şu azizin kankası.

Sığ görüşlü olan bence sensin. Şu yazdıkların sığ olduğunun göstergesi.

Sen bağır çağır varsın olmasın. Ama o hırsı senin taraftarın alsın. Senin başındakiler bırakın sonuç almayı tepki bile vermekten acizler.

Bu senin başındakilerin hırstan yoksun yapısı sadece hak arama noktasında değil farklı noktalardada sana zarar veriyor.

Onunde saygiyla egiliyorum BUYUK BASKAN!

Seni cekemeyenlere, anlamayanlara inat nice basarilar!!!

BUYUK BUYUK BASKAN, UNAL UNAL AYSAAAAAAAL!

Bu tur yorumlar antu'da filan yapiliyor, senin yerin orasi.

:bansign::bansign::bansign::bansign::bansign::bansign::bansign::bansign::bansign::bansign::bansign::bansign::bansign::bansign::bansign:

PetShop_2023412.jpg

[media]https://www.youtube.com/watch?v=HoXkojyDv7w[/media]

0.35 - 1.00

SAGOL BUYUK BASKAN!!!

Once Drogba dedik getirdi,

Sonra Sneijder dedik getirdi,

Sonra Terim gitsin dedik gonderdi,

Mancini dedik geldi,

Devre arasi Cilek bahcesi ac baskan!

Adnan polatmı savundu hakkımızı. Bağırdı çağırdı. Hani şu azizin kankası.

Sığ görüşlü olan bence sensin. Şu yazdıkların sığ olduğunun göstergesi.

Sen bağır çağır varsın olmasın. Ama o hırsı senin taraftarın alsın. Senin başındakiler bırakın sonuç almayı tepki bile vermekten acizler.

Bu senin başındakilerin hırstan yoksun yapısı sadece hak arama noktasında değil farklı noktalardada sana zarar veriyor.

Çelişki dolu sözlerin ve ne istediğini dahi bilmediğin apaçık ortadayken daha da komik olmazsan sevinirim. Hiçbir şeyi beğenmeyen, Hıncal Uluç vari yorumlarını kendine sakla ve rahatsızlık yaratma artık.

Bir olumsuzluk çıksa da Ünal Aysal'a laf atsam derdine düşmekten şuurunu yitirmişsin. Veya burada başkanın yaptığı işleri beğenen kesime salça olayım, hemen bi tartışma yaratayım derdindesin. Başka da birşey yaptığını görmüyorum. Kaostan besleniyorsun ve antipati yaratıyorsun. Basket maçında yenilince bile sürekli başkana, oyunculara sallama çabaların var. Beğenmiyorsan izlemezsin olur biter kardeşim. Hep bi fitne fesat.

2 seneye Türkiye'de futbola damga vuracak değişiklikleri ateşleyen adam olacak.

Bu saatten sonra Aysal ve Hocaya hakaret eden kuştur. hatta şike kuşudur. veya terimle 6 yemeye doyamamiş bir futbol fetişisti. Aç sirtlanlar gibi Galatasaray'in kötü sonuç almasini bekleyenler, Galatasaray'li olamaz. Aysali indirmek için Galatasaray in yenilmesini bekleyecek kadar gözünüz dönmüş. Oglum size Aysal , mancini fazla. sizde haklisiniz. Size hitap eden elinde tesbih, saginda kebapci, solunda rapci ile maça çikan hoca!

Utanmadan bu kulübün başkanina hakaret edebiliyorsunuz ya, ne diyim. Ulan şikeciler azize'ye bukadar söylemediler. hiçbir şey bulamayinca botoksuyla ugraşacak kadar alçalabiliyorsunuz. Ulan botoks yaptirmak yasa dişimi? Kime ne zarari var yaptiriyorsa? elalemin özel hayatiyla ugraşacak kadar dar kafali oldugunuz için sizden Aysali anlamanizi beklemek hayal. Size Terimli gazli nostaljilerinizle mutluluklar.

Çelişki dolu sözlerin ve ne istediğini dahi bilmediğin apaçık ortadayken daha da komik olmazsan sevinirim. Hiçbir şeyi beğenmeyen, Hıncal Uluç vari yorumlarını kendine sakla ve rahatsızlık yaratma artık.

Bir olumsuzluk çıksa da Ünal Aysal'a laf atsam derdine düşmekten şuurunu yitirmişsin. Veya burada başkanın yaptığı işleri beğenen kesime salça olayım, hemen bi tartışma yaratayım derdindesin. Başka da birşey yaptığını görmüyorum. Kaostan besleniyorsun ve antipati yaratıyorsun. Basket maçında yenilince bile sürekli başkana, oyunculara sallama çabaların var. Beğenmiyorsan izlemezsin olur biter kardeşim. Hep bi fitne fesat.

Yazdıklarıma cevap veremeyince fitne fesatlığın alasını yapmışsın.Yalan dolan herşey var. belliki fazla dolmuşsun!!Ben ne istediğimi ne söylediğimi o kadar çok iyi biliyorum ki senin beni anlamanı beklemem zaten hataydı.

Ünal aysalı sevmiyorum. Ve Galatasaraylılığından şüphe duyuyorum. Sen benim bu hissettiklerimi hissedemiyorsun çünkü gerçekleri görmekden acizsin.Yukarıda yaptığın yorumların alayı çamur atmaktır.Bir olumsuzluk beklememe gerek yok senin göremediklerini gördüğüm için sonuna kadar eleştiriyorum Ünal Aysalı.

Ben adam gibi burada hakaret etmeden yorumlarımı yapıyorum.

Ama burada hakarret edilecek o kadar yorum varki onlarıda görüyorsun ama işine gelmiyor. Sırf inat uğruna kişisel egosunu tatmin edecek ya, Terimcilerde!! kızacak ya Fatih Terimi küçük düşürecek yazılar havada uçuşuyor. Ama siz tatlı su kurnazları onları görmezsiniz.

Bu saatten sonra Aysal ve Hocaya hakaret eden kuştur. hatta şike kuşudur. veya terimle 6 yemeye doyamamiş bir futbol fetişisti. Aç sirtlanlar gibi Galatasaray'in kötü sonuç almasini bekleyenler, Galatasaray'li olamaz. Aysali indirmek için Galatasaray in yenilmesini bekleyecek kadar gözünüz dönmüş. Oglum size Aysal , mancini fazla. sizde haklisiniz. Size hitap eden elinde tesbih, saginda kebapci, solunda rapci ile maça çikan hoca!

Utanmadan bu kulübün başkanina hakaret edebiliyorsunuz ya, ne diyim. Ulan şikeciler azize'ye bukadar söylemediler. hiçbir şey bulamayinca botoksuyla ugraşacak kadar alçalabiliyorsunuz. Ulan botoks yaptirmak yasa dişimi? Kime ne zarari var yaptiriyorsa? elalemin özel hayatiyla ugraşacak kadar dar kafali oldugunuz için sizden Aysali anlamanizi beklemek hayal. Size Terimli gazli nostaljilerinizle mutluluklar.

Bak Bora Akıncı ne dediğini bilemeyen bir yazı. Sen buraya yazmalıydın.

Aysal ve hocaya sallayan kuşturdan başlamış. Terimin ne tesbihi kalmış nede gazı.Galatasaray tarihine geçmiş oyuncularıda küçük düşürmekten geri kalmamış bu elit arkadaşın.

Bir tane kendini bilmez botokslu cümle kurmuş, kalkmışsın burada ahkam kesip genele yayıyorsun.

Fatih Terime neler denildi ahkam kesebildin mi böyle. Ama işte kurnaz sanıyorusunuz kendinizi..

Hala Ünal Aysalı eleştirenlere Terimli cevaplar veriyorsunuz. Ünal Aysalı her eleştiren adamı Fatih Terim fanatiği zannediyorsunuz..

Ne Ünal Aysal nede Fatih Terim umrumda değil. Umrumda olan tek şey Galatasarayın menfeatidir.Bu mantaliteyi öneririm.

Fatih Terim bu klüp için bir efsanedir. Aslolan Galatasaray anlamında beni çok büyük hayal kırıklılığına uğratmıştır.Gerçek Galatasaraylı gibi davranmamıştır.Egolarına yenik düşüyorsan zaten Galatasaray sözde kalmıştır.

Ünal Aysala gelirsek benim için hiçbirşey ifade etmiyor.Sadece Galatasaray başkanı olduğu için o makama saygı duyarım.

Galatasarayın başarılı olması benim Ünal Aysal hakkında görüşlerimi değiştirmeyecek.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt