Ünal Aysal | Başkan (2011-2014) (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Didier Drogba'nın Galatasaray'a transferinde çok kritik bir rol oynayan FIFA menajeri Ceylan Çalışkan, Bugün TV'de yayınlanan Sporextra Programı'nda çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Didier Drogba gibi Zlatan Ibrahimovic'in de Galatasaray'a gelebileceğini söyleyen Çalışkan, bu flaş transfer için 1.5 yıllık bir dilimin olduğunun altını çizdi.

Didier Drogba'nın büyük yıldızlara Türkiye kapısını açtığını ifade eden Çalışkan, "Drogba çok önemli bir kapı açtı. Şimdi pek çok ünlü futbolcu Türkiye'de futbol oynamak istiyor. Bunların çoğuyla görüşüyorum. İbrahimoviç de gelme ihtimali olan yıldızlardan biri. Bunda 2 sene önce Drogba'nın değeri 40-50 milyon civarındaydı; ama Galatasaray'a bonservis bedeli olmadan geldi. İbrahimoviç de şu anda çok değerli bir oyuncu, o yüzden şu anda Türkiye'ye gelmez; ama bundan 1-2 yıl sonra Drogba gibi onun da Türkiye'ye gelebileceğini düşünüyorum." dedi

Ibrahimovic'in ara transfer döneminde Galatasaray'a gelmeyeceğini dile getiren Çalışkan, "Ibrahimovic, devre arasında Galatasaray'a gelmez; çünkü yıllık 17 milyon Euro garanti ücret alıyor. Şu anda İbrahimoviç'i almak isterseniz PSG 25 -30 milyon civarında bir bonservis bedeli ister; bunu Türkiye'de karşılayacak bir kulübün olduğunu düşünmüyorum. 1,5 yıl sonra mukavelesi bitiyor ancak o zaman gelebilir. Drogba'nın Türkiye'ye gelmesinden sonra Türkiye pazarı çok cazip hale geldi. Şu anda Avrupa'da oynayan bazı yıldız futbolcular Türkiye'ye gelmek istediklerini bize iletiyorlar' dedi.

f5haber

sen fatih terime nerdeyse secde edicen töbe bismillah.

yaniliyorsun renkdas o arkadasimiz Galatasaray'daki herkesi elestirir, terim'i de elestirdigini ben hatirliyorum. ama bu arkadas foruma sirf sinir bosaltmaya, ona buna sallamaya gelir. cok net hatirliyorum foruma uye olmadan once sadece okuyucuyken bu arkadas 2-0'dan 4-2 yaptigimiz samsun macinin devre arasinda gelip aklina gelen herkese sallarken mac sonu pek de orali olmamisti

Yazar Muratcan Kılıç...

Bu Kafayla Mı Dünya Kulübü Yapacaksınız ?

3 Kasım 2013 Pazar

Ünal AYSAL 2011 yılında göreve geldiğinde kendisiyle beraber çok büyük beklentileri de beraberinde getirdi.

Kimisi onun için Abromoviç diyordu.

Kimisi Abromoviç kimmiş O Abromoviçten bile zengin diyordu.

Bir diğeri Türkiye’nin en zengin adamı olduğunu iddia ediyordu.

Ünal AYSAL ise bu iddialara “ben Abromoviç değilim,bir kere o benden daha yakışıklı” diye esprili bir göndermede bulunuyordu.

Aslında tüm bu iddiaların gönderme yaptığı yer belliydi:Galatasaray maddi olarak ciddi bir sıkıntıya girmiş,Adnan Polat döneminde hem maddi hem de sportif anlamda başarısızlıklar söz konusu olmuştu.Camia artık olumsuzlardan sıkılmış ve zengin bir başkan seçerek Galatasaray’ın maddi problemlerini bitirme düşüncesi içine girmişti.

Ünal AYSAL ise tüm bunlara binaen ben Galatasaray’a cebimden para vermem,sadece başarılı bir işadamı olarak beynimi veririm ve Galatasaray’ı kişilere muhtaç olmadan maddi anlamda iyi yerlere getiririm diyordu.

Peki bu mümkün müydü ?

Sizin en yakın rakibiniz;

*İş adamlarının kulübe hibe ettiği milyon eurolarla transfer yapıyorsa,

*Basketbol şubesinin tüm masraflarını bir Şirketin üstünden götürüyorsa,

*Basketbol sahasını taraftarı olduğu İş Adamı’nın şirketine 200 milyon gibi çok uç bir para harcatarak yapıyorsa,

*Kulübün giderlerini karşılamak üzere yöneticilerinden para alıyorsa,

*İkametinde bulunduğu belediyeyle ilişkiler kurup milyon euroluk arazileri 3 kuruşa kulübe kazandırıyorsa…vb

Siz bu şartlarda o mantığınızla böyle bir yapıyla ekonomik anlamda mücadele edebilir misiniz ?

Hani kulübe gelir getirecek projeler ?

Proje üretmeden,kulübün kalıcı gelirlerini arttırmadan yani ekonomik anlamda müthiş bir canlanma sağlanmadan Dünya Kulübü olunabilir mi ?

Riva Arazisi yıllardır bekletiliyor.Üzerinde çeşitli projeler yapmak için Genel Kurul’dan izinler alınıyor peki siz bir proje görebiliyor musunuz ?

Florya arazisi yüz milyonlar edecek bir arazi.Sn. Başkan Florya’yı taşımaktan ve orayı değerlendirmekten bahsediyor.Siz bu konuda atılmış bir adım görebiliyor musunuz ?

Mecidiyeköy’deki eski çadırın bulunduğu yere senede 3 milyon dolar gelir getirecek bir projeden ve bu projenin başında Emir Sarıgül’ün olduğundan bahsediliyor.Ortada ciddi bir çalışma görüyor musunuz ?

Dünya’da hangi spor kulübünün bir Ada’sı vardır ki ? Hem de Avrupa ve Asya’yı birleştiren bir lokasyonda.Peki bu Ada gerçekten de kulübe ciddi bir gelir getirecek şekilde kullanılıyor mu ?

Aslanlı Yol’da yere döşenecek granitlerden ve granitlerin üstüne isim yazılarak 40 milyona yakın elde edilecek gelirden bahsediliyor.Nerede proje ?

Dünya Kulübü denince akla Arsenal,B.Münih,B.Dortmund,Barcelona,R.Madrid vb. geliyor.Hangisinin böyle mimarisi beton yığını olan bir stadı var ? Hepsinin stadının içinde ve çevresinde müzeleri,alışveriş yerleri,sosyal alanları vb. var.Yani 7/24 yaşayan bir yapı mevcut.Peki bizde ?

Hadi bunları yapamadınız,olmadı ya da daha zamanı var diyelim.Nerede başka projeleriniz ?Daha doğrusu sermaye artırımı dışında bir projeniz var mı ?

Eğer Galatasaray’ı Dünya kulübü yapacaksanız bunun yolu çok çok güçlü ve sağlam bir ekonomik yapıdan geçer.Onun yolu da kulübe daimi gelirler kazandırmaktan.Gerçekten Dünya kulübü yapmak istiyorsanız bu kulübü,biz en kısa zamanda somut projelerinizi bekliyoruz !

UNUTMA

Bu kadar çoksa eğer hakem hataları,

6+0+4 diye bir ucube musallat olduysa başımıza,

şike cezaları verilemiyorsa eğer ve

SPK hukuki arttırımı onaylamıyorsa hala

bunun sorumlusu TFF'dir ve dolayısıyla bu TFF'yi oraya getiren Hükümet'tir.Siyasetle işimiz yok.A Parti,B Parti bizi ilgilendirmiyor.Ama söz konusu Galatasaray'ımızın çıkarlarıysa eğer herkesten hesap sormalı ve Galatasaray'ın çıkarlarını herkese karşı savunmalıyız.Ve söke söke de hakkımızı almalıyız.

Biraz gerçekleri görün gerçekleri..

yaniliyorsun renkdas o arkadasimiz Galatasaray'daki herkesi elestirir, terim'i de elestirdigini ben hatirliyorum. ama bu arkadas foruma sirf sinir bosaltmaya, ona buna sallamaya gelir. cok net hatirliyorum foruma uye olmadan once sadece okuyucuyken bu arkadas 2-0'dan 4-2 yaptigimiz samsun macinin devre arasinda gelip aklina gelen herkese sallarken mac sonu pek de orali olmamisti

Size ne desem bilemiyorum. Benim şu forumda sizin gibi adamlar yüzünden sinirlenmem son derece normal.

Çok güzel söylemişsin, ben Galatasaraya kim zarar veriyorsa onu eleştiririm.Hiçbirisini sizin gibi Galatasarayla eş değer tutmam. Zaten bunuda haketmiyorlar. Ama şu samsun maçı yorumun falan ibretlik. Belki o maçın ilk yarısında canım çok acımıştır o yüzden ne yazdığımı bilememişimdir olamaz mı. Evet maç sonu galip geldiğimiz içinde üzüldüm yazı yazamadım tamam mı!!!

Yazıklar olsun başgan Kopenhag'ı yenemedin, Fatih Terim olsa en az 8 atardık püüüüüü

Al mancininide defol git şu klüpden.

Sizin gibi başkan ve yöneticilerin zihniyetinde adamlar yediniz ulan bu klübüu.

Al bu şakşakcılarınıda defol git.

hadi sadece atmayın beni, gönül rahatlığıyla silebirisiniz hesabı.

Türkiye'nin kücük bir versiyonu da bu forum, nerede ifade özgürlüğü nerede saygı, birine sırf Galatasarayın ELEMANI diye ki Ünal Aysal'da bu takımın ELEMANI'DIR, söz söyletmiyorlar, Avrupa takımlarının forumlarında f.ck'lar falan havada ucusuyor.

Ya sanki FT olsa yenecekmiydik de konuşuyorsunuz iyi hoca olsaydı realden kendi sahamızda 6 yemezdik

Ula baskan madem kovacaktin adam akilli sezon basinda yapaydin bizde turk futbolcularla dolu bir kadro gorurduk terim bey kulubun parasi diye diye kimse alinmadi

Türkiye'nin kücük bir versiyonu da bu forum, nerede ifade özgürlüğü nerede saygı, birine sırf Galatasarayın ELEMANI diye ki Ünal Aysal'da bu takımın ELEMANI'DIR, söz söyletmiyorlar, Avrupa takımlarının forumlarında f.ck'lar falan havada ucusuyor.

Ozaman Avrupa forumuna alalım seni kimseyi zorla tutmuyorlar burda :ka21: Sen f.ck yazacaksın diye kimsenin mahkemeye çıkmaya niyeti de yok.

Golü burak kaçırıyor ünal aysal'ın ne suçu var la :D

Terim'i geçen sezonun sonunda kovup bu sezona adam gibi bir planlamayla girmeliydi. En büyük hatası bu.

Herşey 2012 yılında yabancı sınırına itiraz etmemenizle başladı. Bu sezon transfer dönemi başlamadan yine yerine getirilmeyen sol bek transferi ve kaliteli yerli oyuncuların alınmaması da çabası. Takımın bu halde olmasında en az Fatih Terim kadar suçunuz var.

Herşey 2012 yılında yabancı sınırına itiraz etmemenizle başladı. Bu sezon transfer dönemi başlamadan yine yerine getirilmeyen sol bek transferi ve kaliteli yerli oyuncuların alınmaması da çabası. Takımın bu halde olmasında en az Fatih Terim kadar suçunuz var.

Niye Terim istedi de yerli oyuncu mu alınmadı ? Alper demeyin bana.Alper berbat bir oyuncu,keserse en fazla Selçuk'u keser ve o kadar para verilmez.

Gökhan Töre (kiralık)

Sinan Bolat (serbest)

Alpaslan Öztürk ( SERBEST)

ve birçok oyuncu.

Yönetim mi durup durken Balta-Sabri-Aydın-Engin-Zan gibi oyuncularla sözleşme yeniledi.Hepimiz biliyoruz kimse kendini kandırmasın Terim kovulacağını anlayında takımı sabote etti.Ya bari Ermanla Kazım'ı gönderme yedekte dursunlar.Takımda hakandan başka sol bek yok.Koca sezon onla mı geçecekti ?

Yönetimin eleştirileceği tek ve çok önemli hata,mahkeme müracaatının 2013 de değil ,bu kuralın çıktığı tarih olan 2012 de yapılmasıydı.En azından erken davranırdık.Yönetim oynanan rezil oyunu görmek istemeyerek büyük hata yaptı.

daha iyisini yapmalısın her zaman. ileriyi daha çabuk görebilmen gerekirdi. Terimi 1 ay önce değil geçen sezon sonunda şutlamalıydın. Ama yinede yaptığın hatayı farkedip geçte olsa kapının önüne koyman güzel bi davranıştı. Ama daha erken fark etmeliydin başgan :(

daha iyisini yapmalısın her zaman. ileriyi daha çabuk görebilmen gerekirdi. Terimi 1 ay önce değil geçen sezon sonunda şutlamalıydın. Ama yinede yaptığın hatayı farkedip geçte olsa kapının önüne koyman güzel bi davranıştı. Ama daha erken fark etmeliydin başgan :(

Keşke keşke keşke.Terim'in ne kadar kinci bir adam olduğunu göremedi maalesef.Adam bildiğin oyuncu aldırmadı yetmedi berbat oyuncularla takımı doldurdu yetmedi bu yabancı sınırı varken Erman-Kazım gönderildi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt