Ünal Aysal | Başkan (2011-2014) (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kurumsallasmak boyle birsey iste..

TD'ni sene basina kovmaktan korkanlar, ROK gibi surungenlere yalan servis yaparak rakibin sampiyon olmasini saglamak..

Bravo.

Hatalıdır veya değildir o ayrı konu da her puan kaybında buraya doluşanlar yüzünden insan zorla taraf olmaya itiliyor.

Bugün çok etkisizdi, ileride hiç top tutamadı falan mı diyelim nedir.

Bunlar olmaması gereken ama normal şeyler her puan kazanıldığında da alaycı şekilde Terim anılıyordu.

Terimciler yine doluşmuş başlığına yeter birader yeter.Gidin tapınak kurun rahat rahat tapın Terim'inize.

Keşke bu taraftar topluluğuna aldırmayıp sezon başlamadan yönetim değiştiğinde şutlayacaktı Terim'i.En büyük hatası o.Hiç uğraşmayacaktı ama neyse artık bu sene zora girdi.Fener'in tökezlemesini bekleyeceğiz...

Bir Aziz Yıldırım değilsin adam her maç hakemleri satın alıyor ve sen oturuyorsun yerinde .

Başkan gerçekten çok sinsisin, unutma Terim'i kovup egonu tatmin ettin, ki Terim'i de çok sevdiğim söylenemez, ancak sen ondan beter kovulacaksın bu gidişle.

Bu saatten sonra yapacağı en büyük hayır, Mancini'nin kontratının sonuna kadar olan tüm alacağını cebinden ödeyerek göndermek ve istifa etmektir. Aksi takdirde rezillik olacak.

Gidişin ilk sinyalidir bu üstüne birde Cl'de başarısız olursak sezon sonunu görmeden kongre olur..

Kurumsallıktan ne haber dediğim başkan... Siz ve yancınız Bülent bey ellerinizle Feneri şampiyon yaptınız, tebrik ederim...

Bu maç için, Mancini tercihi için kesinlikle sesimi çıkarmam. Son dönemde fazla göz önünde. Soyunma odasına giriyor, futbolcularla fazla içli-dışlı... Bu benim pek hoşuma gitmiyor.

Madem Terim'i yollayacaktın adam gibi sezon başlamadan oturup konuşsaydınız yazık şu takıma yaptıklarınız.

Al kurumsallaşmayı başına çal. Böyle amatör yönetim yok adam gelmiş kurumsallıktan bahsediyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt