Ünal Aysal | Başkan (2011-2014) (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hagi'yi sportif direktör olarak getirsek?

Lig TV sitesindeki o basket macindaki gösteren son Pozisyonu izlediniz mi ? Bir göz atin Video´ya birde yakin cekimdeki Haberin resimine. Photoshopa benzeyen bir hali var. Video´da ise hic bir sekilde net bir görüntü yok, saliselik bir sürtme olsa bile, nezaman Arroyo rakibinin elini bukadar net bir sekilde kepcelemis anlayamadim ?

Yönetim böyle bir serefsizlige davaci olamiyor mu ?

' Drogba ile Sneijder'i de alırım onları oynatacak hocayı da ! '

Büyük Başkan ÜNAL AYSAL !

Herkes anladı terimin ne oldugunu ve klupte muhalefet calısmaları da sona erdi .

Herkes anladı terimin ne b.k oldugunu ve klupte muhalefet calısmaları da sona erdi .

ne biçim konuşuyorsun sen arkadaşım, insan bu kadar mı vefasız olur, yıllarını Galatasaraya vermiş kazanmadık kupa bırakmış bi insanı sevmeyebilirsiniz ama saygı göstermek zorundasınız ve asla hakaret edemezsiniz, adminler uyuyor musunuz, ben burda bi şikeciye hakaret ettim diye ceza alırken şu adamın dediğine neden uygulama yok??

Galatasaray Başkanı Ünal Aysal, daha önce açıkladığı projesini hayata geçirmek için uygun şehri buldu

Almanya'da dördüncü seviye lig olan Regionalliga Südwest'te mücadele eden köklü kulüp KSV Hessen Kassel'in yöneticisi Jens Rose, Galatasaray'ın da içerisinde bulunduğu muhteşem bir projeyi açıkladı.

Hessen Kassel yönetim kurulunun onayı sonrası, 2014 Mart ayında, Türk nüfusun çok yoğun olduğu Kassel'e bir spor merkezi yapılacak. Hesse eyalet yetkilisi Rolf-Dieter Postlep'in de katıldığı basın toplantısında, genç futbolcuların yetiştirildiği, Almanya çapında yetenek arayacak, uluslararası standartlarda biir spor merkezi açılacak. Konuyla ilgili konuşan Jens Rose; "Bu çok yararlı olacak bir merkez" dedi.

İçerisinde yapılacak olan Çocuk Hastanesi nedeniyle Hesse eyalet yetkililerince de destekleniyor. Ancak, Hesse eyalet maliye bölümünden Jürgen Barthel, konu hakkında son kez bir kontrol olacağını belirtti. Merkezde yer alacak, spor salonunda Bundesliga Hentbol Ligi'nde oynayan MT Melsungen ve bölgenin üniversite takımları maçlara çıkabilecek.

KSV Hessen Kassel Yönetim Kurulu Başkanı Wolfgang Brink Linne; "Kulübün ve şehrin yararına olacak bir proje kazandırıyoruz" diyerek toplantıyı noktaladı.

AYSAL "FRANKFURT" DEMİŞTİ

Ocak 2013'te Almanya'ya giden ve yer araştırmaları yapan Ünal Aysal, yaptığı açıklamada; "Almanya'da altyapı için ciddi yatırımlar yapacağız. Bunun için buradayız. Yer için adaylarımız Hamburg, Frankfurt ve Köln" demişti.

Kassel de Frankfurt'a oldukça yakın bölgede bulunuyor.

turkfutbol

Aysal gibi uzlaşmaci bir insana "diktatör yönetim" benzetmesi yapmalari gülünç. FT'nin egoistligini ve ihtirasini görmek istemeyenler Aysal'in tek adam olmak istedigini söylüyor. Komik. Gülünç duruma düşüyorsunuz Terimci renkdaşlarim. geçmişte takimin ocagina incir agaci diken Terim bugünde aynisini yapmak üzereyken gönderildi. Terim gibi bilinçsiz bir adama anahtar teslim etmek hataydi zaten.

Ünal Aysalın başka işi gücü yok güvenlikçilere kapıyı aç diye emir veriyor değil mi Aziz gibi . Güldürmeyin Allah aşkına :)

Şu son yaptığı manevrayla Spk işini de halledecek başkan.Küçük yatırımcıya da 78 milyon kalıyor en azından biraz susarlar.

İnşallah bedelliden sonra sıra yabancı sınırına gelecek...

Medyada başkan aleyhinde yapılan saçma sapan haberlere inanan ve bunun üzerinden başkanı acımasızca eleştiren adam ya art niyetli bir Galatasaraylıdır ya da aptal bir rakip takım taraftarı. Eğer Galatasaraylıysanız oturun bir düşünün medya neden sürekli başkanın üzerine oynuyor diye. Eğer düşünmenize rağmen bir sonuca ulaşamıyorsanız kusura bakmayın...

Yeni GALATASARAY yeni basarılar . Buyuk baskanımız Unal Aysal ile beraber .

en çok güldüğüm şey de "ünal aysal Galatasasaray'ın aziz yıldırımı oldu, olacak, tek adam olmak istiyor" saçmalıkları.

bu düşüncedeki kuşlara zaten bişey demiyorum da

Galatasaray taraftarı adamlar bunları dile getirince gülsem mi ağlasam mı bilemiyorum.

bu düşüncedeki vatandaşlar daha kendi kulüplerinin yapısından habersizler.

hiç kafan çalışmıyorsa geçmişe bak. şimdiye kadar hangi başkan tek adam olmuş olabilmiş ki, ünal aysal olsun

yada olabilme çabası içine girsin.

en çok güldüğüm şey de "ünal aysal Galatasasaray'ın aziz yıldırımı oldu, olacak, tek adam olmak istiyor" saçmalıkları.

bu düşüncedeki kuşlara zaten bişey demiyorum da

Galatasaray taraftarı adamlar bunları dile getirince gülsem mi ağlasam mı bilemiyorum.

bu düşüncedeki vatandaşlar daha kendi kulüplerinin yapısından habersizler.

hiç kafan çalışmıyorsa geçmişe bak. şimdiye kadar hangi başkan tek adam olmuş olabilmiş ki, ünal aysal olsun

yada olabilme çabası içine girsin.

Aynen . Eğer Ünal Aysal tek adam olmak isteseydi CEO diye bir görev çıkartmazdı , Sportif Direktör arayışlarına girmezdi .

Sen ve yönetimin bu adaletsiz ortamda cok light kaliyorsunuz tiyatroyu izlemeye devam. Bu ortamda hala nasil bulunup tepki veremiyorsunuz !!

[attachment=5155:atec59f-c3bcfleyerek-sc3b6nmez.jpg]

Ekli dosyalar

• atec59f-c3bcfleyerek-sc3b6nmez.webp
    atec59f-c3bcfleyerek-sc3b6nmez.webp
    24,6 KB · Görüntüleme: 216
Değişmeyenler değişecek derken bu gidişle sene sonu kendisi değişecek... SUS PUS kimden ne uyarı geldi acaba .....

Değişmeyenler değişecek derken bu gidişle sene sonu kendisi değişecek... SUS PUS kimden ne uyarı geldi acaba .....

Mutlaka bir şeyler biliyor veya söz aldı.Zira ''20 milyon akpli oy verdi '' diye RTE'yi resmen tehdit etmişti zamanında...

Misal Fener'e cezanın geleceğini bildi hatta basına da bilerek sızdırdı.

Ben bir şeyleri beklediğinden eminim artık.Sakin sakin bir şeyleri bekliyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt