Ahmet Yanmaz
Parçalı Üye
- 26 Haziran 2009
- 2.882
- 0
- 1.306
kafanıza saksı düşse fatih terim atmıştır diyeceksiniz komik duruma düşmeyinbu ft için ölürüz diyen yalaka tayfanın üslubu kusura bakma
başkanın böyle bir şeyle işi olmaz
Çeptalk
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
kafanıza saksı düşse fatih terim atmıştır diyeceksiniz komik duruma düşmeyinbu ft için ölürüz diyen yalaka tayfanın üslubu kusura bakma
başkanın böyle bir şeyle işi olmaz
Çeptalk
kafanıza saksı düşse fatih terim atmıştır diyeceksiniz komik duruma düşmeyin
Bu mesaji nereye atacagimi bilmiyordum ama beni cok gururlandirdi..
Hani baskan bi ara avrupa da süper lig projesinden bahsedoyordu.
Bu is olursa 48 takim yer alacakmis, bu takimlar 3 lige ayirilacakmis.
Ligler böyle olacakmis ozaman:
1. Lig: Barcelona, Real Madrid, Chelsea, Manchester United, Manchester City, Milan, Juventus, Paris Saint-Germain, Bayern Munih, Borussia Dortmund, Porto, Shakhtar Donetsk, Zenit St. Petersburg, Ajax, Galatasaray ve Olympiakos.
2. Lig: Inter, Napoli , Olympique Marseille, Lille, Atletico Madrid, Celtic, FC Schalke 04, CSKA Moskova, Tottenham Hotspurs, Arsenal, Dinamo Kiev, Sporting Lizbon, Benfica, PSV Eindhoven, Anderlecht ve Stuttgart.
3. Lig: AS Roma, Olympique Lyon, Twente, Valencia, Bayer Leverkusen, Fenerbahçe, Spartak Moskova, Legia Warszawa, FC Kopenhag, FC Basel, Red Bull Salzburg, Steaua Bükreş, APOEL Nicosia, Viktoria Plzen, Røde Stjerne Belgrad ve Maccabi Haifa.
Ünal Aysal'dan şaşırtan proje, Fenerbahçe 3. Lig'de - TG
Bu sikeciler hangi büyüklükten konusuyorlar anlamis degilim.
:cool-78:
Söneli yıllar oluyor merak etme. Bu arada avatarın 10 numara olmuş.![]()
2. Cumlene verdim like'i renktas![]()
Mutlaka bir şeyler biliyor veya söz aldı.Zira ''20 milyon akpli oy verdi '' diye RTE'yi resmen tehdit etmişti zamanında...
Misal Fener'e cezanın geleceğini bildi hatta basına da bilerek sızdırdı.
Ben bir şeyleri beklediğinden eminim artık.Sakin sakin bir şeyleri bekliyor.
2 sene Şampiyon olmuş ş.l.de çeyrek final oynamış takımı türlü oyunlarla bu hale getirip egonu tatmin ettiysen ne mutlu sana sayın büyük BAŞKAN!! Başarıyı hazmedememek sadece bizim camiamızda var bu kadar trajikomik bir durum olamaz..Yazık !!!