Ünal Aysal | Başkan (2011-2014) (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Senn ne iş görürsün arkadaş? Ne çapsız bi adamsın. Terimin başarılarıyla futbol dünyası tanıdı seni. 70 yaşından sonra nerden geldiysen başımıza çıktın geldin. Kurumsallık dedin tarihimizdeki tüm başarılarımızda bizim ana felsefemiz olan ruhumuzu kaybettirdin. Stadı Adnan Polat yaptırdı üstüne kondun, şampiyonlukları Terim aldı, üstüne kondun. Amatör branşlarımız dedin, hepsinde dökülüyoruz. Futbol takımımızın hali içler acısı. Şimdi düşünüyorum biz ne günah işledik de acaba Allah başımıza Seni gönderdi..

En buyuk hatasi teknik direktorunun istedigi sol bek ve yerli turk transferlerini yerine danismanin onerdigi transferleri yapmasidir.

Umarim hevesim kacti, yoruldum gibi bahanelerle takimi birak kacmasi. Zira 10 yil kendimize gelemeyiz..

Mali durumumuz hic ic acici degik, ucurumun kenarindayiz..

Kendi elimizle mahvettik herşeyi rakip yokken, 2 sene üst üste şampiyon olmuşsun bu sene de belli bir şansın vardı onu yok ettin, Galatasaray'ın önünü kesen gene kendi içimizden insanlar oluyor malesef. Yapmayın artık şunları yeter ya

unal_aysal_lutfi_aribogan_telefon_m.jpg

Zarını attı gidişat her geçen gün alehine, umarım düzelir yok götün götün gidersek Polatın başına gelenler başına gelir inşallah

Galatasaray > Başkanlık makamı

Abdürrahimi harca, ali dürüstü harca ,Fatih hocayı harca, Allah nasıl biliyorsa öyle yapsın sizi.Lanet olsun egonuza.Biz bu çileleri çekmek zorundamıyız ulan.Rakibin şikeden başı agrıyo 3 sene yok avrupada son tekmeyı vurmanı bekliyor herkes yaptığın işe bak.Tebrikler anasını ağlattın takımın.

midemi bulandıran yorumlar var.haddini bilmezin teki nerden geldin başımıza demiş bi de.neremle gülsem bilemedim.

Bir çuval inciri berbat ettiler Terim ile ikisi.

kasımpaşa maçınada prim versin. Bunun gidişi polattan kötü olacak.

Fener'in kımıldaması bile Ünal Aysal ve saz ekibinin yerle yeksan olmasına yetti. Kulübün kazandığı son iki senede kazandığı 3 kuruşuda Mancini'nin cebine tıkıştırdılar. Ne demiş şair;

"Artık demir alma vakti gelmişse zamandan,

Meçhule giden bir gemi kalkar bu limandan."

Uzatma başkan, senle olmaz bu iş.

Kurumsallik diye diye elindeki Galatasary icin calisan yonetimi berbat etti . Fatih hocanin gidisinden cok beni uzen budur.

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Projeleri , hedefleri süper ama uygulayamıyor hatta uygulamak için yeterli adım bile atmadık . Bize Adnan Öztürk veya Mustafa Sarıgül lazım .

Kadro yapilanmasini Terime birakmayacakti. sportif direktöre mecbur edecekti Terimi. En büyük hatadi bu.

Başkanın en büyük hatası transfer konusunda zırtaratöre güvenmek oldu. Adam çöpleri doldurdu, kaçtı gitti.

Sent from my iPhone 5 using Tapatalk

Fener'in kımıldaması bile Ünal Aysal ve saz ekibinin yerle yeksan olmasına yetti. Kulübün kazandığı son iki senede kazandığı 3 kuruşuda Mancini'nin cebine tıkıştırdılar. Ne demiş şair;

"Artık demir alma vakti gelmişse zamandan,

Meçhule giden bir gemi kalkar bu limandan."

Uzatma başkan, senle olmaz bu iş.

ee bu durumda kazandığımız iki şampiyonluk madem fenerin kımıldayıp kımıldamaması ile alakası terimin hiçbir başarısı yok ee ozaman ne diye başarısız terimi yolladı diye başkana laf atıyorsunuz yahu hepiniz şaka gibisiniz.

hatalı terim gibi birini klübe tekrar getirmeyecekti. parayı alınca tüpçü ile takımı sobote edeceği kaçınılmazdı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt