Ünal Aysal | Başkan (2011-2014) (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bir kaç arkadaşımız Albayrak, Terim ve Dürüst'den bahsetmiş harcama falan şeklinde... Size sayayım olayları.

Defans hattını kuran kim ? Fatih Terim

2 yıldır Sistem oturtmayıp Kaos futbolu takılan kim ? Fatih Terim

Harcama kısmına gelirsek Federasyondan 7 yılda 72 milyon € alacak kim ? Fatih Terim

Podolski'yi kaçıran kim? Dürüst, Öztürk çatışması "ha belki gelmediği daha iyi oldu yada olmadı bilemem orasını"

Alper Potuk'da söz aldık diyip imza almayan kim? Albayrak

Az Kalsın bize brezilya ikinci lig kalecisi olan Lauro'yu aldıracak olan kimdi ? Terim Albayrak ve Dürüst " Çok şükür ki günahım kadar sevmediğim Bülent Tulun araya girdi Ünal Aysalın aklını çeldide Muslera'yı aldılar yoksa son 2 senedir aldığımız şampiyonlukları zor görürdük.. kafadan her sene 17-18 puan direkt etkisi var takıma

Cris, Reira, Eboue, Melo, Selçuk, Burak , Umut , Chedjou, Dany, Amrabat bunları aldıran kim? Fatih Terim. Bu saydığım adamalrdan iş yapan? Melo Selçuk Burak Umut, ilk Senesinde Eboue bu oyuncuları zaten bilmeyen ameledir olmuş adamlar. Bruma 'demeyin Bruma'yı 200 bin dolara bulup alıyorsan iyi iştir. Hulk Japonya 3. liginden aldı geldi Porto.. ha Bruma kötü işmidir tabi ki değildir ama herkesin gördüğünü görmek beceri değildir.

Elmander'i Sneijder'i istemeyen kim? Fatih Terim.. Sorarım size Sneijder'i istemeyecek kadar lükse sahip bir takımmıyız? kim olursan ol Sneijder Drogba tarzı bir oyuncu öneriliyorsa alınıyorsa bunlara burun kıvıramazsın Galatasaray'da , biz Real Madrid değiliz. ha Belki Drogba dersin yaşlı ama 1-2 fazlasına genci var ona kabulüm..

Aydın, Sabri, Hakan Balta, Ufuk, Aykut bunlarla sözleşme yenilenmesini isteyen kim Terim. Aykut ne alaka? Aydın ona verilen parayı beğenmemiş ve sen affedip yeniden sözleşme imzalıyorsun. kazma adamla işin olmayacak yolu vericeksin gidecek. Vefa falan hikaye, ne vefası? PARA KAZANIYOR ONLAR PARA PARA.. İyisen oynarsın kötüysen oynamazsın burası anadolu takımı değil Burası GALATASARAY!

Mancini, sabredilmesi lazım takım onun takımı değil ve bunun yanı sıra takımın taktik sistemi yok, leş bir defansı var.. yenilenmesi lazım. Defansa yıldızmı alınır alınmaz mı bilmem miladını doldurmamış savaşçı insanlarda olabilir. Yıldız adayıda olabilir... ben Mancini'ye 2 yıl ağazımı açmam ama onda da ilerleme göremezsem gelecek sene devre arasından sonra onuda eleştiririm.

Ünal Aysal'a Eleştrim

Terim ile ya başında anlaşmayacaktın, yada Haziran ayında ayrıcaktın yolları

Transfer de daha hızlı davranmalısın.

Alt yapı antrenörlerine el atmalısın..

Avcılar Sporkompleksine A2 takımı maç yapmaya geliyor bir gün kondisyoneri geldi body salonu var tabi oranın, bize soruyor bu makine ne işe yarıyor diye... A2'nin Altyapısna belki bunu Terim yada Albayrak yada Dürüst getirdi yada sen getirdin ama bu adam makineleri bize soruyor ve adam kondisyoner!!!!

Radikal kararlar ile futbolculara ayara vermelisin.

Ekleme yapayım; Geçen arkadaşımız son 3 senedir aldığımız ligde ki puanları söylüyordu. hep bu haftaya kadar 22 puan almışız ama ilk sene fener beşiktaş şike davası ile uğraşırken 2. senede ise onlarda bizimle beraber kaybetti puan, bu sene Fenerbahçe puan kaybetmiyor. Bu da diğer bir etken.

ee bu durumda kazandığımız iki şampiyonluk madem fenerin kımıldayıp kımıldamaması ile alakası terimin hiçbir başarısı yok ee ozaman ne diye başarısız terimi yolladı diye başkana laf atıyorsunuz yahu hepiniz şaka gibisiniz.

Terim'i savunan kim, başkana Terim için laf atan kim?

Alper transferindeki beceriksizliğinden başlayan hatalar zinciri bizi bu duruma getirdi.

Terim ile rekabeti takımı bitirdi.

Yaşına veriyorum,görünüşü falan dinç ama bu yaştan sonra mantıklı düşünemiyor belli ki.

Bu mesajı alıntılayıp laf edecek körler ilk önce Ali Dürüst gibi ne kadar sevmesem de takım ruhuna katkı veren Albayrak gibi adamları durduk yere niye yolladığını açıklasın. Hepsi Fatih Terim'in kuyusunu kazmak için yapılan hamlelerdi siz de hala demirören-terim fotolarını paylaşıp egonuzu tatmin edin.

Alper transferindeki beceriksizliğinden başlayan hatalar zinciri bizi bu duruma getirdi.

Yaşına veriyorum,görünüşü falan dinç ama bu yaştan sonra mantıklı düşünemiyor belli ki.

Bu mesajı alıntılayıp laf edecek körler ilk önce Ali Dürüst gibi ne kadar sevmesem de takım ruhuna katkı veren Albayrak gibi adamları durduk yere niye yolladığını açıklasın. Hepsi Fatih Terim'in kuyusunu kazmak için yapılan hamlelerdi siz de hala demirören-terim fotolarını paylaşıp egonuzu tatmin edin.

Ali Durust baskanlik hayali kuruyor idi . Albayrakta beceriksiz amigonun teki . Alperden imza aldim diyip Ist'ye gelen gece yarisi Alperi fenere kaptiracak kadar saf bir yonetici . Unal baskan bunlari kovmakta sonuna kadar hakli .

Fatih Terimi ilgilendirmez kimin yönetimde oldugu,yoksa terimlen anlasirken su yönetici olmazsa ben yokum maddesi mi var?Kulübün efsanesi olabilirsin ama yönetimde kimin olup olmayacagina karar veremezsin,zaten hocada beni ilgilendiren bir olay degil dedi.Terimin asIl görevi takimi yeni sezona hazirlamakti,yönetimi belirlemek degil.

Bu takımın kimyası ne zaman bozuldu ?

olayı öğrenmek için geriye geçen sene ki ara transfer dönemi bakalım;

[media]https://www.youtube.com/watch?v=3cnYGQ1mmBo[/media]

fatih terim göstere göstere kakayı istiyor sneijder ve diegoyu istemiyor gidip sneijder alınıyorsa?

üstüne üstlük yabancı kısıtlaması göstere göstere gelirken ısrarla yok prosedür yok dava açacak halledecez gibi tavırlar takınarak yerli oyuncuları kaptırıyorsann !!!

fatih terimin dediği gibi maç primleri drogba ile konuşacak düzeye geliyorsan kusura bakma o drogba da sneijderda teknik direktörü takmaz..

selçuk inan frikik kullanamasın takımın eşek yükünü meloyla çeksin sonra birde bunlar yetmezmiş gibi yabancılar poh pohlansın..!!

fatih hoca kötü yada iyi ona karışmam burak yılmazsı sol kanatta oynatacak gibi bir cahillikte yapmadı feneri sowu solda oynattı diye yerden yere vurduk biz burak yılmazı solda oynattıyoruz sanki adam yok.

fatih hoca burak kötü olunca çekiyordu yanına umutu koyuyordu çatır çatır oynatıyordu.

acı gerçek manciniye eşek yükü ile para verecez gram felsefesi anlayışıyor.. süper giden takımın kimyasına ettik. tipi adnan polat davranışları sergiledi bu sene ü. aysal.

feneri şampiyon yapacaz orası zaten siyasi mi bizimde içinde bulunduğumuz anlaşmamı orası belli bir kere son dk golleri bizim tırsmışş gibi tek bir kelime söylemeyişimizz belli yani kaçarı yok bu sene feneri şampiyon yapacaz.. yapacaz yapmasına da

Before;

fft104mm2359439.jpg

After;

unal-aysal-dan-net-mesaj-ayni-sezonda-2-hoca-5240549_o.jpg

deyip bir sene daha bu adamla devam edip. klasik adnan polat tavrı ile rijkaardı tutacam diyecek sonra şutlayacak olan yine boş geçen 2 seneye olacak..

herşey gelir geçerde bu taraftar uefadan sonra son 2 senedir o heyecanı geri kazanmıştı şimdi bu saçma tavırlarla tekrar kaybettiriliyor.. yazık.......

He kakayi alsaydik o da patlicakti . Unal baskanim iyi ki de transfer katili elemani dinlememiste Sneijder gibi dunya yildizini kadromuza katmis .

Terim'i savunan kim, başkana Terim için laf atan kim?

peki terimciler den değilsen ne istiyorsun başkandan? hani aysal dan öncekiler sanki bize defalarca cl kazandırmış aysal döneminde galatasaray ilk defa gruplardan çıkamama tehlikesi yaşıyor. derdin ne senin tam olarak başkanla? sende ağır bir problem var ama kendin bile bilmiyorsun.

He kakayi alsaydik o da patlicakti . Unal baskanim iyi ki de transfer katili elemani dinlememiste Sneijder gibi dunya yildizini kadromuza katmis .

Ulan sanki kakayi alsaydik sampiyonlar liginde oynayabilecekti,terim Sl oynatamiyacagi adami istemesiylen ne kadar vizyonsuz oldugunu bir kere daha kanitlamis oldu,tabi terimsporlular halen anliyamadi.

koca yazıdan onu al sonrada skortul resmiyle bana alıntılı cevap ver.. ya avatarı değiştir yada yazıyı tamamen oku ki cevap hakkı kazan

Cok yorgunum hepsine cevap veremem :( 2. yazdigina da cevap vereyim . Unal baskan prim meselesini Drogba ile konusmusmus ... Eee senin elemanin telefonunu acmazsa kimlen konusacan ?

peki terimciler den değilsen ne istiyorsun başkandan? hani aysal dan öncekiler sanki bize defalarca cl kazandırmış aysal döneminde galatasaray ilk defa gruplardan çıkamama tehlikesi yaşıyor. derdin ne senin tam olarak başkanla? sende ağır bir problem var ama kendin bile bilmiyorsun.

Aysal'dan öncekiler kötü diye Aysal'ı eleştirmek için izin mi almam gerekiyordu? Derdimin gruptan çıkamama olduğunu nerden biliyorsun? Sen kimsin, bilir kişi misin?

Cok yorgunum hepsine cevap veremem :( 2. yazdigina da cevap vereyim . Unal baskan prim meselesini Drogba ile konusmusmus ... Eee senin elemanin telefonunu acmazsa kimlen konusacan ?

hasan şaş var ümit davala var drogbayı araması tabiki de yanlış ama başkanın hiçbir yanlışı terim olacak yüzsüzün bize yaşattığı o hayal kırıklığı kadar derin değil.

Aysal suçlu oldu öyle mi? Gülüyorum size. Birisi diyorki Fatih Terim'in bkunu ararlar diyor maç izlerken ne araması dedim takımın içine sçmış onu temizlemeye çalışıyoruz.

Aysal'dan öncekiler kötü diye Aysal'ı eleştirmek için izin mi almam gerekiyordu? Derdimin gruptan çıkamama olduğunu nerden biliyorsun? Sen kimsin, bilir kişi misin?

dediğim gibi ağır problem var sende ozaman eleştirme gerekçeni söyle terim olayı değil gruptan çıkamama değil ee ne peki? yoksa canın trollculukmu oynamak istiyor.

başkan malesef sezon başında sçtı şimdide sıvazlıyor, başka bir açıklaması yok bu durumun. terimci falanda değilim, ama terim benim elemanım dersen kusura bakma bende taraftar olarak hesabını senden sorarım. beceremiyorsan çekil git kardeşim yapacak olan gelsin. burası ego tatmin etme yeri değil

dediğim gibi ağır problem var sende ozaman eleştirme gerekçeni söyle terim olayı değil gruptan çıkamama değil ee ne peki? yoksa canın trollculukmu oynamak istiyor.

Ne anlatıyorsun bilader? Başkanın yapması gerekip yapmadıklarının yanında tonla yanlış yaptığı şey var. Bana göre olanı sen anlamıyorsun, ben niye ağır problemli oluyorum? Galatasaray'a kim zarar veriyorsa ben onu eleştiririm. Senin gibilerden de icazet alacak halim yok.

Adnan Öztürk futbolu yalı çocuklarının tahakkümünden kurtarmalı derken eminim Ünal Aysal aklına gelmemiştir. Kimsenin gelmemişti. Ancak akla gelmeyen başa geldi.

Ya Fatih Terim sanki yönetimdeymiş, bedava takımımızı çalıştırmış gibi Ünal Aysal ve ekibi ile kıyaslanıyor. Ne zamandan beri patronlar çalışanlarla kıyaslanıyor. Komedi ya :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt