Ünal Aysal | Başkan (2011-2014) (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu sezon Ligi 5. Haftada rakibine teslim etmiştir.

Galatasaray'ın bir senesini çaldı.

2 senelik birikimini talan etti.

Basiretsizliğin kitabı yazmıştır.

Mercimek kadar futbol bilgisi olmadığı, şirket gibi futbol kulübü yönetmesinden bellidir.

Gayet Müspet bir mesaj yazdım, ceza vermezsiniz sanıyorum.

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Büyüksün Başkan, teşekkürler. Sportif ve mali açıdan çok müspet mesafeler katedildi..

baskan floryaya gıt para fılan ver yoksa takım oynamıyor mancınıye de fnerı yenersen para verecem flan de olmıcak bole

Sportif olarak sıfırız ,mali açıdan da hiç iyi değiliz,kötüye de gidiyoruz.O zaman başarı bunun neresinde

Manciniyi kov yoksa beraber gidersiniz.

Aysalın projeleri var arkadaşlar.Bakalım neler olacak? hiç olur mu aysal ve projeler ! Bu adamın ağzı laf yapıyor diye millet ciddiye alıyor.

Baskanım cok zekı bir insan oldugunuzu biliyorum. Gelecegimizi kurtarın Manciniyi yarın kovun fener macında takımın basında drogba cıksın. Siz bu hamleyi yapmazsanız olası bir fener yenilgisinden sonra ibra edilmeyeceksiniz.

Başkanım sana istifa diyenleyi anlayabiliyorum ancak ben senin arkadayim. Basarili akalli bir adamsin kesin. Ancak basindaki bizimle dalga gecen tazminat delisi yakisikli italyani kovmassan basin yanacak. Derhal floryayi bilen birine teslim et. Futboldan anlama anlayanlardan anla ne olur..

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

kulübe 108 milyon lira vergi cezası kesildi, ünal aysal çıksın bunun hesabını versin.

bu sene yatacak yerin yok.mukemmel yönetimi dagıttın td nu gönderdin.hepsı tek adam olmak ıçın.şimdi yalnızsın ışte.

babasının parasını harcamıyor.cebinden de harcamıyor.GS başkansız kalmaz.neden bu adama kul oluyor GS taraftarı anlamıyorum.

Bugünlerin geleceğini öngördüğümüzde

bizle dalga geçen aarkadaşlar da, 2 galibiyette İmparator Mancini çekenler de, o büyük egonla takımı mahveden sen de eserinizle gurur duyun.

Proje mühendiz Adnan Öztürk'ten sorulur,onuda gönderttin yaa.

İş bilen yöneticileri gönderdin, yerlerine bomboş insanlar getirdin.

Risk aldın, 5. haftada teknik direktör değiştirdin, tutmadı.

"Ya bu yabancı sınırı değişecek, ya da sınırı getirenler" dedin, kimse iplemedi.

Bakalım nasıl düzelteceksin bu durumu, merakla bekliyorum Sayın Başkan.

G.Saray sizinle ilkokul, liseyi bitirdi başkanım ama bu takımın ''Üniversite okutabilecek bir baskan'a ihtiyacı var''. Ve o kişi siz değilsiniz.

mümkünse bi daha primde dağıtmayın kenetlendik bu maçı kazanacağız da demeyin

ne derseniz tersi çıkıyor zira.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt