Ünal Aysal | Başkan (2011-2014) (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
yönetim ve hocayi degistirdigine bin pismandir ama is isden gecti pisman olsa ne fayda

Fatih Terim pardon forum da ki bazi ergenlerin lafiyla kebabci nin sirtinda iken rahatti baskan. Aci gercekler fazla da sürmedi.

GS 5 sene üst üste şampiyon olup Şamp Ligi kupasını kazansın, sonraki sezon ligde ilk 5 maçta 4 yenilgi 1 beraberlik alalım,

yine Ünal Aysal istifa diye bağırır tribünler.

Aysal’a şok saldırı

Galatasaraylı taraftarlar maçtan sonra Başkan Aysal ve Mancini’yi istifaya çağırdı. Sarı-kırmızılı 2-3 taraftar ise stattan ayrıldığı sırada Aysal’ın aracını yumrukladı

Aysal’a şok saldırı

Galatasaraylı taraftarlar maçtan sonra Başkan Aysal ve Mancini’yi istifaya çağırdı. Sarı-kırmızılı 2-3 taraftar ise stattan ayrıldığı sırada Aysal’ın aracını yumrukladı

Ya fenerlilerdir yada ua'lilardir baska açiklama goremiyorum.

fanatik gazetesinin saçma sapan haberi.

büyük ihtimal hürryet ve milliyettte yapmıştır o haberi.

Başkan'ın yanlış işler yaptığında çoğu kişi artık hemfikir de araç yumruklama falan nedir ya. Bu medeniyet yoksunluğu yüzünden daha fazla saçmaşlığı hak ediyoruz işte.

Şu UA denen siyasi oluşumdan kurtulup adam gibi siyaseti olmayan arma sevdalısı bir oluşum kurulmadıkça bu takım 1 ileri 1 geri gider.

Bu fanatik tam bi şerefsiz öyle bi şey yok yumruklama falan akraba oradaydı tepki var ama yumruklama falan yok.

Bişeyler yapmamız lazım fanatik ne iyi ne kötü haberlerimizi yayınlayamasın.

Gs ile haberleri yapamasın.Gerekirse gs gazetesi cıkaralım.

Bu şekilde bizi karalıyolar fanatikin sahibi tam bi gs düşmanı.

Ana avrat kayacamda site müsade etmiyor.

Yaktın bizi ünal 4.yıldızımıza mani oldun tez zamanda kurtuluruz inşallah senden

Adam 18 ve 19cu sampiyonlugu getirdi biz 20ciyi getirmedi diye istifaya cagiriyoruz :(

Adam 18 ve 19cu sampiyonlugu getirdi biz 20ciyi getirmedi diye istifaya cagiriyoruz :(

Türkiye de başkanlara çok paye biçiliyor.

Başarı da başarısızlıkta direk başkanın sorumluluğuna bağlanıyor. Kısmen doğru çünkü başkanlar burada futbolu bilmediği halde biliyormuş gibi davranma gereği ve egosu ile hareket ederek işleri bozabiliyorlar. Kısmen yanlış çünkü başkan'ın saha içine müdahil olmaması gereken bir oyun futbol.

Biz de ise başkan'lar Cumhurbaşkanlık yapması gerekirken Başbakan'lık ve hatta Kaizer'lik yapmaya soyunup başarısızlığı da sahipleniyorlar.

Uzun lafın kısası doğruya yakın organizasyon ve rakiplerin de durumu ile gelen 2 senelik başarı; 1 senedir kontrolsüz transfer stratejileri, yönetim değişikliğinin gereksizliği ve sezon için antrenör değiştirme saçmalığı yüzünden baltalandı.

Belki şike süreci yaşamadık ama kendi kaosumuzu da yine kendi ellerimizle yarattık hamdolsun.

Derbi öncesi Cuma günü Florya'yı ziyaret edip prim ve motivasyon konuşması yapacakmış başkan.

Fenerbahçe'nin galibiyeti şimdiden belli oldu demek bu.

Derbi öncesi Cuma günü Florya'yı ziyaret edip prim ve motivasyon konuşması yapacakmış başkan.

Fenerbahçe'nin galibiyeti şimdiden belli oldu demek bu.

Biz kurumsal bir klup tam profosyonel bir takimiz

Oyle olmasa bile oyle olacak diyordu

Sayin aysal

Ne gerek var bunlara

Cok profosyonel italyan ne gune duruyor

Yemin ediyorum bizim kadar huzurun rahatin battığı bir klup yok

Nerde Emirates super kupa nerde sezon sonu

Saka gibi

GT-I9190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

başbakanın yaptığı gibi önceden kurgulanmış çanak sorulara cevap vermez umarım

Çeptalk

Cok hatalari oldu bu sene cok. Baskani hala cok seviyorum, ancak hatalarini da kabul etmeli.

Yönetim degisikliginden transfere kadar bir cok hatasi oldu bu sene.

Tepkiyi biraz dindirmek icin isimli yabanci hoca tercihi de baska bir hataydi. Türkiye baska yerlere benzemez.

Bu seneyi kurtarmak icin Denizli yada Günes sartti. Buna inanmadi ve Galatasaray´a maalesef 1 sene kaybettirdi.

En kötü ihtimalle Ali Dürüst'ün geri dönmesi gerek yönetime.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt