Ünal Aysal | Başkan (2011-2014) (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ultraslan sana sorarım her maç sonu yönetim istifa yazmaya, bağırmaya ne hakkın var kendini ne sanıyorsun ?

Sezon sonu en az 3-5 kaliteli oyuncu getirmezse gitmeli.

Bu takim mevcut kadroyla ilk 3e bile giremez gelecek sezon, hele Avrupada iyice kötü olur.

federasyondan memnun degılım dıyor dha :) basgan nerde ya bu karar degısecek yada bu kararı alanlar degısecek sozun?

Acıklamaların tamamını dinledim su kanaate vardım.

Seneye mancini ile devam edilir. Uefa fınansal fair play nedeniyle cok fazla transfere para harcanmaz. 2-3 tane genc potansıyellı oyuncu alınır. 20.-24 haftalar arasında fener puan farkını iyice acar. Mancini ya istifa eder yada gonderilir. Seneye ligi 3. bitiririz ve erken secim olur unal baskan gider.

Yönetim değişikliği büyük hataydı,devre arası hiç transfer görmemiş gibi yapılan transferlerin çoğu hataydı.Bu ne kadar plansız programsız çalışıldığını gösterir.Başkan futboldan anlamadığını söylemişti.Olanlarda anladığım kadarıyla kulüp içindeki herkesten ayrı bir ses çıkıyor futbol konusunda.Bi karşıklık ve karmaşa var.Yönetimin ve takımın bölündüğü aşikar.

Ben bu sene için hiç üzülmüyorum çünkü zaten CL ye gideriz.Benim aslı üzüldüğüm geleceğimizede artık umutla bakamıyorum.

bir alman atasözü der ki; aynı hatayı 2 kere sadece aptallar yapar

ergin atamanın milli takımı çalıştırmak konusunda ne kadar hevesli olduğıunu biliyorum

başkan FT olayından sonra bolca soru işareti bıraktı

hayırlısı bakalım

ama başkanın açıklamaları bende '' Aaaaa süper konuşmuş başkan'' etkisi yaratmadı maalesef

çok iyi bir golcü ve stoperle alınacak yerli isimleri merak ediyorum

ben de çok fazla transfer olmayacağı kanaatindeyim

hatta musleranın satışı da beni şaşırtmayacak

Drogba ve Mancini'yle ilgili söyledikleri beni gelecek için korkuttu. Gelecek sene de çöpe gidecek sanırım.

Baskana güveniyorum ama Mancininin okadar arkasinda durmasi endiselendiriyor beni.

3. de olsak ben başkanın gitmesini istemiyorum.

Fenerbahçe camiası bile mal başkanlarına o kadar çok sahip çıkarken bizim başkana destek olmamamız doğru değil.

Ben de dahil birçok forum üyesi başkanı çok eleştirdik ağır laflar ettik ama sakin davranmamız lazım.

Arenada taraftar destek çıkmalı ne olursa olsun.

Derwall bile ancak 3. senesinde düzlüğe çıkartabildi bu klübü.

UA dangozlarına rağmen arkandayız başkan.

Başkan herkes hatalar yapabilir ama şimdiden eksileri artıya çevirmek için uğraşılmalı. Mancini'nin seneye de takımda olması ciddi risk taşıyor. Onun yerine Lucescu'yu getirsen de her kesim umutlu başlasa yeni sezona.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt