Ünal Aysal | Başkan (2011-2014) (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Başkan sonuna kadar arkandayız ancak lütfen Abdürrahim Albayrak , Ali Dürüst gibi kaliteli ve bu camiaya yakışan takımla iç içe olan isimleri geri kazandır kulübe bir yandan da , Mancini ile uzun vadede başarı beklemek ne kadar doğru bir düşün. Gelecek sezona Lucescu gibi bir adamla başlasak fena mı olur ?

Lucescu boşa çıkıyor, bu fırsatı kaçırırsan kulahlari degisiriz başkan.

Önümüzdeki sezon Drogba ile sözleşme yenilemek hata olur. Çok net.

Transfer bütçesinin büyük bölümünü çok iyi bir santrafor almak için harcamalı.

10003153_716884041703627_1604616419_n.jpg

1601102_716884068370291_1022906937_n.jpg

luceye hayır demem başkan olmuyorsa tazminat ödeyeceğimize manciniye adam gibi kadro yap o da olmuyorsa sarbi yönetsin takımı ..

GS ye karşı sistematik tavır ne zamandan beri var demişsin. Bu ezelden beri var, son dönemde bu durumdan farklı olan siyasi saldırılar ortaya çıktı

Sen stad açılışında siyasi otoritenin tavrını eleştirmişsin, haklısın tabii ki, söylediklerin de doğru ama bunu Gs başkanının söylemesi lazım. Çıkıp Toki başkanı hakkında senin söylediklerini söyleyebilmesi lazım, söylemeliydi. Söyleyemediği için zaten mali kongrede Galatasaray etiği ona darbeyi vurdu.

Başkanın Tr ile kişisel bağlantısı yok demişsin. Geçen bir yerde okudum hatırladığım kadarıyla bekleyen 13 projesi varmış Aysal'ın TR içerisinde. Bölge bölge vermişlerdi nereleri olduğunu

Pasif başkan ya da Polat gibi siyasilere yanaşan başkan istemiyoruz. Biz Galatasaray'ın haklarını o neder bu ne der gibi düşünelere bakmaksızın savunan bir başkan istiyoruz.

Pasif ya da Polat'la bu engeller aşılacaksa hiç aşılmasın. Sonra FB nin dediği gibi paralel yapının yalakalarıdan ne farkımız kalır

Ünal Aysal yönetiminn fikri hür vicdanı hür olduğuna inanmıyorum bu birincisi. İkincisi ise Aysal'ın Galatasaray'ın etik değerlerine bağlılığının tartışılması gerektiğini düşünüyorum.

AZiZ YILDIRIM VE EKiBi TARiHiN SAYFALARINA KARIŞMALI

Aysal, “Aziz bey vasıtasıyla bir grup F.Bahçe'yi ipotek altına aldı. Bu grup tarih sayfalarına karışmadıkça, dostluk olmaz” dedi.

F.BAHÇE Kulübü G.Saray'ı “paralellik” ile suçladı, siz de resmi siteden cevap verdiniz. İki kulüp arasındaki bu gerginlik ne kadar sürecek?

Bana kalırsa Aziz Bey'den sonra bu gerginlik biter. Aziz Bey vasıtası ile bir grubun büyük Fenerbahçe camiasını ipotek altına aldığını düşünüyorum. Bu grup tarih sayfalarına karışmadığı sürece ne Türk sporunda ne de büyük kulüpler arasında dostluk ve samimi ilişki tesis edilemeyecek.

FENERBAHÇE KOLLANIYOR ÇÜNKÜ TÜM KURULLAR ONLARIN

Taylin edilmiş bu federasyonun kuruluşuna bakın, bütün kurullar Fenerbahçe tarafından kurulmuş. Bu tabloda onların kollandığı çok açık.

-TFF, Fenerbahçe'yi koluyor mu?

- Bu çok açık. Federasyon'un kuruluşuna bakın. Bütün kurulları Fenerbahçe tarafından kurulmuştur. 2 tane Trabzonsporlu, 4 tane Beşiktaşlı üye serpiştirilmiş ve diğer bütün üyelikler gerek Yönetim Kurulu gerekse diğer kurullar Fenerbahçe tarafından tayin edilmiştir. Bunları herkes dikkatlice inceleyip, baksın. Bu federasyon tayin ile göreve gelen federasyondur. Seçimle gelen bir federasyon değildir. Zaten tüm kurullar da bünu açıkça gösteriyor.

- Fenerbahçe tam aksini iddia ediyor.

- Aksini söyleyecekler tabiki. O zaman ben acemiydim ve yeni gelmiştim. Böyle bir çalışmayı yapacak ne zamanım ne de ortamım yoktu. Aziz Bey, 12 senedir başkandı. Bu işleri artık ezberlemişti. O günkü çalışmalarını ben gözümle gördüm ve takdir de ettim. Ama, esas federasyon başkanının tayini ve bütün sistem 3 Temmuz'a bağlıydı. Bana göre yeniden doğru seçim olacaksa, kulüplerin hepsinin eşit derecede temsil edileceği daha adil bir sistem olmalı. G.Saray, F.Bahçe ve Beşiktaş eşit sayıda aday versin

BAŞKANIN AÇIKLAMASINA BAKIN GİYDİRMİŞ GENE BİRİLERİNE:D

a.dürüst ve albayrağı al yönetime mancininin yerinede luceyi al hatalarından dön

TEŞEKKÜRLER BÜYÜK BAŞKAN PARATORCULARA RAĞMEN BASKETTE DE ZİRVEDEYİZ

Avrupa acisindan gayet iyi bir sezon gecirdik.

Futbol'da Sampiyonlar Ligi son 16'ya kaldik

Erkek Basket'te son 8'e kaldik

Bayan Basket'te final oynayacagiz

Engelsiz Aslanlar hep dünya sampiyonu

:)

Sadece Voleybol'da baya kötüyüz.

Sezon sonu sizce transferlere harcayacak bütçemiz kaç tl-tl arasi olur?

Bunu bilen var mi?

Çok büyük işler yapıyor, büyük başkan. Bu adamı da kaçırtırlarsa, lanet olsun böyle düzene..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt