Ünal Aysal | Başkan (2011-2014) (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Olmaz istifa etsin 50 yil ust uste sampiyon olan takim 50 yil sonra sampiyon olamiyor 37 yildir bizi sampiyon yapan fatih terimi yollamak neyin kafasi hala bu adami savunan var ayrica 24 seneden beri en sl de en az yari final oynayan takim bu sene rezil bir futbolla ikinci turda elendi prestij sifir sifir istafa et aysal!

Selcuk ve Burak'a sozlesme onermekte nedir, bu kadar kotu oynadiklari bir sezonun odulu mu olacak? Birde zam yap istersen baskan. Ne guzel..

Selcuk ve Burak'a sozlesme onermekte nedir, bu kadar kotu oynadiklari bir sezonun odulu mu olacak? Birde zam yap istersen baskan. Ne guzel..

İşe yarayan yerlilerini elinde tutmak istiyor. Anlayamayacak bir durum yok..

Sent from my iPhone using Tapatalk 2

Görüyorsunuz iste basarilari. Görüyorsunuz iste her bransta neler elde ettigimizi. Görüyorsunuz iste nasil bir Avrupa markasi oldugumuzu, ismimiz baya yükseldi, her yerde konusuluyoruz. Bu camia neler gördü. MaasAllah diyelim, nazar degmesin.

Böyle vizyonlu baskana sahip cikmayan ve bir yenilgidem sonra 'yönetim istifa' diye bagiranin agzina kürekle bir cakman lazim. Onlar Galatasarayli degildir.

Allah başımızdan eksik etmesin..

Hangi ise yariyormus Burak'la Selcuk bu sene?

Her futbolcunun kötü zamanı olur. Selçuk da bu dönemden geçiyor. Ayrıca kötü dediğin Burak hala gol kralı sıralamasında 1. yanılmıyorsam. Kaçırdıkları da fazla elbet. Ama onlardan iyi Türk oyuncularımız olsa şutlansın derim. Ama yok. Olmayınca da elde tutmak gerek.

Şimdiye kadar bi kere bile istifanı veya ayrılmanı istemedim. Burakla sözleşme imzaladığın an ölümüne muhalifinim

Her futbolcunun kötü zamanı olur. Selçuk da bu dönemden geçiyor. Ayrıca kötü dediğin Burak hala gol kralı sıralamasında 1. yanılmıyorsam. Kaçırdıkları da fazla elbet. Ama onlardan iyi Türk oyuncularımız olsa şutlansın derim. Ama yok. Olmayınca da elde tutmak gerek.

Bir futbolcunun iyi donemi 1 sezon, kotu donemi 1.5 sezonsa o futbolcuda bir sorun var demektir. Sezon bitine kadar boyle devam edecegi icinde 2 sezon diyelim. Ilk sene yaptiklarinin ekmegini yiyor hala.

Yahu gol krali olsa ne olacak, Galatasaray'in hucum hattinda (Kanatlar, ortasahalar dahil) en yeteneksiz futbolcusu Umut'la birlikte.

Bir futbolcunun iyi donemi 1 sezon, kotu donemi 1.5 sezonsa o futbolcuda bir sorun var demektir. Sezon bitine kadar boyle devam edecegi icinde 2 sezon diyelim. Ilk sene yaptiklarinin ekmegini yiyor hala.

Yahu gol krali olsa ne olacak, Galatasaray'in hucum hattinda (Kanatlar, ortasahalar dahil) en yeteneksiz futbolcusu Umut'la birlikte.

Gol Kralı'ndan sonrasını olumadın galiba. Yetenekli demiyorum ki zaten. Elindekilerin en iyileri bunlar diyorum. Öyle olunca da elde tutmak gerekiyor.

Arkadaslar bende burak ve Selcugu sevmem. Ama sonucta vermis olduklar emekler var. Birisi de kaptan. Ne bekliyorsunuz baskandan kovsun mu hemen? Hayret bisey ya.

sahsen sampiyonluk o kadar önemli degil benim icin, burak'in gol krali olmasi 10 sampiyonluga bedeldir benim icin.

Gol kralligina bak, lig bitecek en fazla gol atan adam 13 gol atmis. Stancu 3, AATIF CHAHECHOUHE'de 1. gol kralliginda ne yani bunlar iyi forvetler mi?

At gözlüğüyle mü okuyorsun yazdıklarımı? Yazdıklarımın tamamını oku. Burak fanboyzluğu falan yapmıyorum. Daha iyi Türk bul birlikte kovalım Burak'ı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt