Ünal Aysal | Başkan (2011-2014) (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Gol Kralı'ndan sonrasını olumadın galiba. Yetenekli demiyorum ki zaten. Elindekilerin en iyileri bunlar diyorum. Öyle olunca da elde tutmak gerekiyor.

Sent from my iPhone using Tapatalk 2

Defansı türk yapsak ileriyi yabancı yapsak olmuyor mu? İtiraf et işte Burakın gitmesini istemiyorsunuz. Elindekilerin en iyisi lafları falan laf salatasından ibaret. Elmander-Baros ikilisi oynadığı zaman yabancı sınırı yok muydu bu ülkede? Burak defolup gidecek yabancı kaliteli bir forvet alacağız, takım kadrosu da ilk yıl ki gibi ona göre ayarlanacak bu kadar basit.

Gol Kralı'ndan sonrasını olumadın galiba. Yetenekli demiyorum ki zaten. Elindekilerin en iyileri bunlar diyorum. Öyle olunca da elde tutmak gerekiyor.

Forvetlerin turk olmak zorunda degil. Bak Fenerbahce'ye, 3 tane yabanci forveti var. Sende defansta stoper yerine bir forvet daha alirsin ya turbune ya kulubeye koyarsin Burak'tan kurtulursun.

Fenerbahce forvetinde Burak olsun Sow/Emenike yerine suan 3.lerdi.

At gözlüğüyle mü okuyorsun yazdıklarımı? Yazdıklarımın tamamını oku. Burak fanboyzluğu falan yapmıyorum. Daha iyi Türk bul birlikte kovalım Burak'ı.

Forvetin turk olmak zorunda mi? Oyle bir mecburiyet mi var? Liderin forvet hattina bak.

3 yabanci.

burak'tan daha iyi bir forvet yoktur ve bir daha gelmeyecektir zaten bunu tartismak bile cok komik ve cocukca. gs'nin ve türk futbolunun gelmis gecmis en büyük forvetidir burak.

Defansı türk yapsak ileriyi yabancı yapsak olmuyor mu? İtiraf et işte Burakın gitmesini istemiyorsunuz. Elindekilerin en iyisi lafları falan laf salatasından ibaret. Elmander-Baros ikilisi oynadığı zaman yabancı sınırı yok muydu bu ülkede? Burak defolup gidecek yabancı kaliteli bir forvet alacağız, takım kadrosu da ilk yıl ki gibi ona göre ayarlanacak bu kadar basit.

Forvetin turk olmak zorunda mi? Oyle bir mecburiyet mi var? Liderin forvet hattina bak.

3 yabanci.

Anlamak istemiyorsunuz herhalde. Mevcut kadroya göre konuşuyorum. Alırsın sağlam bir Türk stoper, libero vs vs.. o zaman gitsin. Neden Burak fanboyzluğu yapayım. Hey Allah'ım ya..

Başkan artık bir maaş tavanı yapması gerekiyor. Umut gibi yeteneksiz adam yaşlandıkça daha çok para alacak mesela. Maaşlar genel olarak düşmeli zaten.

Onun dışında oyuncu almadan önce zeka testi ve pratik asessment falan yapsınlar. Zeka testini geçemeyenler, top kontrolü olmayan ve 2 metrelik pas atamayanlar veto yesin. Bu asessment altyapıda olmalı, çoluk çocuğun yaptığını yapamayan yerin dibine girsin sonra postalansın.

Drogba Umut Burak Sabri Aydin Chedjou Burdisso Eboue Amrabat Dany'i gonder maas yukunden kurtul.

Tolgay'i al, Kaan Ayhan'i al Schalke'den, bir tane saglam forvet al yabanci, yerli Samed'i al Liverpool'dan yedek olarak baska transfer yapmasanda olur. Bruma Hajrovic banko oynasin yeter zaten.

Anlamak istemiyorsunuz herhalde. Mevcut kadroya göre konuşuyorum. Alırsın sağlam bir Türk stoper, libero vs vs.. o zaman gitsin. Neden Burak fanboyzluğu yapayım. Hey Allah'ım ya..

O zaman sağda solda mecburuz Buraka lafları yazmayacaksın eğer burak fanboyzu değilsen, ha öyleysen yazarsın, yazıyosunuz da zaten. Sene sonu planlama yapılır Burakta gider yazacaksınız ama ben hiçbirinizden öyle bi mesaj görmedim yemeyelim birbimizi..

Seneye bütçede küçülmeye gideceğini de söylemis baskan,cilek beklentisine girmesin taraftar,genc ve yetenekli oyuncular alacagız diyor,aksine Mancini'de ciddi bütce istiyor imis,zaten baskanın acıklamasında da Mancini ile cok saglıklı bir gelecek düsünmedigini sezdim,sene sonu yeni hoca yeni topcular yeni yapılanma derken umarım 1 sene daha kaybetmeyiz,seneye sampiyon olmamız lazım mutlak suretle,psikolojik acıdan cok mühim...

O zaman sağda solda mecburuz Buraka lafları yazmayacaksın eğer burak fanboyzu değilsen, ha öyleysen yazarsın, yazıyosunuz da zaten. Sene sonu planlama yapılır Burakta gider yazacaksınız ama ben hiçbirinizden öyle bi mesaj görmedim yemeyelim birbimizi..

Ne yazacağımı sana mı soracağım?

Gir bak, neler yazmışım topic'ine. Genelleme yapıp bana yazma. Ne yazdıklarımı takip et, öyle yorumda bulun.

Görüyosun değil mi mevcut planlama falan yazmamışsın. Daha iyisi yok elde tutulmalı yazmışsın. Seni gidi burak fanboyzu seni..

Yahu git adamın topic'ine, yazdıklarımı oku, öyle yorumda bulun. Adam gitsin yazıyorum ne zamandır, sen ne diyorsun bana. Hey Allah'ım ya :)

Burak'ı elde tutmasını Başkan'ın bakıp açığına göre yazdım. Bu kadar mı zor yahu bunu anlamak. Dipnot yazayım bundan sonra mesajların altına bari :)

Başkan bide zam yapaydın ücretlerine, şöyle Selçuk'a 7 milyon, Burak'a da bir 8-9 verseydin, ne de olsa bunlardan iyisi yok aman kaçmasınlar neme lazım, sonra giderler batarız falan.

yarınki kongrede seçime gittiğini açıkla ve saf dışı bıraktığın bazı yöneticileri tekrar yönetime al

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt