Ünal Aysal | Başkan (2011-2014) (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
yahu burakla hakan baltayla sozlesme uzatmak nedır.hadı selcugu anlarım bı nebze de..bıde cok fazla butce ısterse mancını oturur Galatasaray gerceklerını anlatırız uyusursa devam ederız butce ıstıyorsa takımdan oyuncu satıp yenılerını alır demıs..sonumuz hayrola inş

Seneye bütçe kısıyormuşuz. Mancini'yi getirip bütçe kısmak. Adama gülerler. Adamın kariyerinde en düşük bütçe ile çalıştığı takım biziz herhalde, o da en yüksek bütçeli halimiz ile.

bütçe kısacaksak mancini ile yollar ayrılmalı ,adamın istediği transferler yapılmayacaksa kalmasının bir anlamı yok

Umarım seneye erkek ve kadın basketbolda küçülmeye gitmek gibi bir hataya kalkışmaz.

Başkanım gözünü seveyim şu Lucescu'yu getir tam senin zihniyetini taşıyor. Başarı , başarı , başarı , Mancini ise bahane , bahane , bahane , Lucescu şahane. :)

Mancini'yi getirip bütçe kısmak. Adamın kariyerinde en düşük bütçe ile çalıştığı takım biziz herhalde, o da en yüksek bütçeli halimiz ile.

Su yazdigina gulerler asil. Lazio'nun basina gectiginde oyuncularin hem maaslarini indirdiler hem de Nesta'yi, Crespo'yu sattilar. Ona ragmen Uefa kupasinda yari finaline cikardi ilk sezon, ertesi yil da Italya kupasini kazandi. Adamin kariyeri sanki Manchester City'den ibaret.

Herşey güzelde Drogba kalmamali, ve borcumuz yükselmeye devam ediyor.

Eğer o bütçe kısma olayı falan doğruysa şimdiden geçmiş olsun diyebiliriz önümüzdeki sezon için. Böyle birşey olursa Rijkaard'ın ikinci sezonuna benzer bir sezon yaşarız.

Hatırlayın Keita'nın ayrılışı, Rijkaard'ın Pino ve Cana'nın transfer edildiklerinde "isimlerini ilk defa duyuyorum" demesi vs vs.. Ve sezon bitmeden ayrılmıştı.

Eğer Mancini gibi bir adam getiriyorsan, gereğini yapacaksın başkan. Aksi düşünülemez..

Eğer o bütçe kısma olayı falan doğruysa şimdiden geçmiş olsun diyebiliriz önümüzdeki sezon için. Böyle birşey olursa Rijkaard'ın ikinci sezonuna benzer bir sezon yaşarız.

Hatırlayın Keita'nın ayrılışı, Rijkaard'ın Pino ve Cana'nın transfer edildiklerinde "isimlerini ilk defa duyuyorum" demesi vs vs.. Ve sezon bitmeden ayrılmıştı.

Eğer Mancini gibi bir adam getiriyorsan, gereğini yapacaksın başkan. Aksi düşünülemez..

haklısınız gökhan bey ,sene sonu bütçe kısacaksak manciniyi niye getirdik saygılar

2 senedir ciddi gelir elde etmemize rağmen borçlarımız arttı.Abartıyorlar belki ama Uefa kriterleri filan konuşulmaya başlandı hakkımızda.Dolayısıyla gelecek sene har vurup harman savuramayacağımızı hemen hemen tahmin ediyorduk.Mancini de her maçtan sonra benim kadrom değil diyor, bana göre haklı değil ama onu getiriyorsan eline bütçeyi de vereceksin.Bakalım başkan nasıl çözecek meseleyi.

Bana Unal Aysal'ın 3 yıl içinde hayata geçirdiği sadece 3 projeyi örnek verebilir misin?

Her şeyin bir zamanı vardır. Kulübün banka borçlarından falan bir haberiniz yok herhalde, öyle ha demeyle bu işler olmuyor. Önce bir yapıyı sağlamlaştırıp, öyle yatırım yaparsınız. Yoksa söz verdiği basketbol salonunu falan unutmuş değiliz. Gelecek hangi başkan Ünal Aysal'dan daha iyisini yapacak, önce onu bir kavramanız lazım ki, bu adamın vizyonu ortada. Her ne kadar bende Fatih hocayı gönderiş tarzını beğenmesem de, oldu bitti. Benim için tek hatası odur, gönderme zamanıdır.

Her şeyin bir zamanı vardır. Kulübün banka borçlarından falan bir haberiniz yok herhalde, öyle ha demeyle bu işler olmuyor. Önce bir yapıyı sağlamlaştırıp, öyle yatırım yaparsınız. Yoksa söz verdiği basketbol salonunu falan unutmuş değiliz. Gelecek hangi başkan Ünal Aysal'dan daha iyisini yapacak, önce onu bir kavramanız lazım ki, bu adamın vizyonu ortada. Her ne kadar bende Fatih hocayı gönderiş tarzını beğenmesem de, oldu bitti. Benim için tek hatası odur, gönderme zamanıdır.

Tamam diyelim ki öyle.. yapının sağlamlaşması için yaptıklarından birkaç örnek verirmisiniz ?

Sermaye arttırımından gelen paraya ve son 3 yılda Futbol şubesinin elde ettiği "1 Milyar TL" lik gelire rağmen mali yapıda belirgin bir düzelme yok desem?

Tamam diyelim ki öyle.. yapının sağlamlaşması için yaptıklarından birkaç örnek verirmisiniz ?

Sermaye arttırımından gelen paraya ve son 3 yılda Futbol şubesinin elde ettiği "1 Milyar TL" lik gelire rağmen mali yapıda belirgin bir düzelme yok desem?

Bugün Fanatik'e yaptığı röportajı bir okuyun ve ondan sonra mali kongreyi bekleyelim bakalım. Yoksa insanları göndermek kolay, beterin beteri var. Şahsen ben başkana güveniyorum.

aziz gelse bu takımı böyle sabote edemezdi..kendi ayağına sıktın..inşallah mali yapı iyidir.. yoksa tutunacak baka dalın almadı başkan...

Başkanım gönder şu Mancini'yi sene sonu.Gelecek seneyi de kaybedeceğiz bu gidişle.

Lucescuyu ne yapıp edip getireceksin Ünal Aysal. Tek çıkışın bu.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt