Ünal Aysal | Başkan (2011-2014) (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Başkan ne haber? İyisin inşallah. Allah hayırlı uzun ömürler versin. Taraftarın istediğini yapmadıkça daha iyi bir başkandın. Fener ile laf yarışına girmeni isteyenleri dinleyip şova kaçacağına biraz takıma baksın. 2.lik önemli bilmem farkında mısın?

Yarın cok ilgiinc bir gün olacak,herseye gebe,Galatasaray icin hayırlısı neyse o olsun...

kesinlile seçim şart...ali dürüst , albayrak gibi adamlar yönetimde olmalı...

Çok şeyler kazandırdın bize başkan ama hatalarından dönmen lazım

tapa tapa duuu

Kimse Polatlı düşmeye oynayan leş durumuzdan kurtarıp bu günlere getiremezdi. Basketbolda da gayet iyiyiz. Vizyonumuz dahada genişledi. Iki senedir Avrupa'da da gayet iyiyiz. Yeter artık çoluk çocuk gözlerini açıp farkına varsın. Biz bayern yada real, barcelona falan değiliz. Çok uçmayın.

Sent from my iPhone 5 using Tapatalk

Ya duruma el koyarsın ve Mancini'yi, Selçuk İnan ve Burak Yılmaz'ı yollarsın ya da oturduğun koltuğa el koyarlar.

Sezon başındaki transfer politikası çare üretememe yabancı sınırına sezonu berbat hale getirdi. Ama iyi bir başkan ciddi bir vizyonu var en azından kötüyü ve çirkini ayırt edebileceğini düşünüyorum. Gelecek sezon için ciddi bir yapılanma gerekiyor.

Cidden beğeniyorum seni başkan. Tam bir patronsun bir karizman ağırlığın var. Ama Türk insanını cidden tanımıyorsun. Bu kadar kurumsallık zarar bize. Eğer kanayan parmağını değil parmaklarını kesmezsen göndermediklerinle gideceksin ! ki zaten yarın erken seçim kararını alacak genel kurulu üyelerin

Satranç oynayanlar bilir! "Mata giden fedalar" diye bir strateji vardır! Şahı korumak ve düelloyu kazanmak için taşlarınızdan bazılarını bile bile feda edersiniz! Sonuçta satrançta amaç oyunu kazanmaktır, oyunun sonunda en fazla taşa sahip olmak değil!

Uzun lafın kısası Ünal Başkan çok iyi bir satranç oyuncusu diyeyim, siz anlayın! :cool:

Burada başkana laf çakmak için fırsat kollayanları lig sonunda göreceğim!

Yazmıştım. Hatalıyım, hatamı kabul ediyorum.

Sezon sonu başkana laf çakanlara değil bize kapak oldu maalesef.

Selçuk ve Burak'ın sözleşmelerini uzatarak, Drogba'ya açık kapı bırakarak kendi ayağına kurşun sıkıyorsun.

Fildişi Sahillerinde enerji yatırımı yapmak için Drogba'nın nüfusunu kullandığın ve bu nedenle takımda 1 sezon daha kalması için ısrarcı olduğun doğru mu başkan..???

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt