Ünal Aysal | Başkan (2011-2014) (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu kebabcilar neyin kafasinda gorende tarihimiz de ilk defa sikecilere sampiyonluk kaptirdik sanacak. ruhtan cinden bahsedenlet ikinci terim donemini hatirlatirim gerci yaslari yetefmi bilmem o donem icin.

adamlar basarılı buluyor kı her oldugu sene fenerın onunde bıtırıyor o yuzden nefret edıyor sızın nefret etmenızle aynı yanı...onlara oldugu kadar sıze de dokunmus demekkı fenerı her mac rezıl olması boyle sevmıyorsunuz adamı

Yok, onlar da sadece günü kurtarmayı sevdiği için.. Belli değil mi Zico'yu kovmalarından.

emre çolaklarla elmanderiyle engin baytarı ıle Fatih terim o takımı şampiyon yapmasaydı başkan kimseleri alamazdı.o formalar o başarılar sayesinde satıldı.şampiyonlar ligi gelirlerini ligden alınan paraları saymıyorum bile.ali dürüst yok albayrak yok fatih terim yok.adnan öztürk yok.başarı da yok.başkan o halkadaki en zayıf kişiydi zaten şu an ki tablodan da belli.

Bu kebabcilar neyin kafasinda gorende tarihimiz de ilk defa sikecilere sampiyonluk kaptirdik sanacak. ruhtan cinden bahsedenlet ikinci terim donemini hatirlatirim gerci yaslari yetefmi bilmem o donem icin.

Yav Terim 2 kere kaçtı bu takımdan, birini kendi itiraf etti birini oyuncuları. O zamanlar da hep yönetimleri suçluyorduk da ne olduğu belli oldu, Aysal akıllı olunca.

Şaka maka, cidden Terimci arkadaşların sorunları olduğunu düşünüyorum. Terim 3 kere geldi ve ben hiç sevmememe rağmen görevdeyken asla saygısızlık etmedim. Evet, eleştirdim ama sizin yaptığınız gibi yok Elemancini, yok bilmem ne demedim. Bu takımın başarısı dedim, aynı renklere sevdalıyız dedim. Ama bakıyorum siz Terimsporlu filanmışsınız. Ya da hepiniz Adanalısınız..

kardesım ne alakası var? gormuyor musun onsuz bu takımın oynamadıgını yada turk futbolunun bu kadar basıt oldugunu..bırıncısı asla elemancını fln dıye suclayamazsın ac don bakalım 40 yıllık evladına kım tarator parator kebapcı hain demıs..o yuzden Allah carpar herseyden once...suan sampıyonluga oynasak hepımız sevıncten havalara ucacaz..gecen sene oncekı sene ortada hersey ıyı gıden hersyeın ıcıne ettıler..bızı 13 puan gerıye dusurenler utansın ne dıyelım admalar 5 hafta kala sampıyonlugunu ılan edecekler.sen gecen sene 10 puan fark atarken 13 puan gerıdesın bunu kabullenebılıosan hazmedıosan susuorm

kardesım ne alakası var? gormuyor musun onsuz bu takımın oynamadıgını yada turk futbolunun bu kadar basıt oldugunu..bırıncısı asla elemancını fln dıye suclayamazsın ac don bakalım 40 yıllık evladına kım tarator parator kebapcı hain demıs..o yuzden Allah carpar herseyden once...suan sampıyonluga oynasak hepımız sevıncten havalara ucacaz..gecen sene oncekı sene ortada hersey ıyı gıden hersyeın ıcıne ettıler..bızı 13 puan gerıye dusurenler utansın ne dıyelım admalar 5 hafta kala sampıyonlugunu ılan edecekler.sen gecen sene 10 puan fark atarken 13 puan gerıdesın bunu kabullenebılıosan hazmedıosan susuorm

Mancini'nin basarisizligi Fatih Terim'i basarili yapmaz. Mancini 8.'de yapabilir, bu Fatih Terim'le ilgili soylenen hic bir seyi degistirmez.

Eger bu kulupte ki futbolcular Fatih Terim olmadan hizmet edip, oynamayacaksa o zaman kulubun kapisina kilit vuralim.

+++ olarak Fatih Terim'e hakaret edenleride anlamiyorum, duzgunce yazin arkadas iyi kotu adamin emegi var kulube ki olmasa bile ne diye hakaret ediyorsunuz.

Yav Terim 2 kere kaçtı bu takımdan, birini kendi itiraf etti birini oyuncuları. O zamanlar da hep yönetimleri suçluyorduk da ne olduğu belli oldu, Aysal akıllı olunca.

bak yukardakı lafınla celısıosun suan..kebapcı demıs adam elemancını fln dedınız dıyorsun..ıkı yuzlusunuz boyle ıste aktroller= ft karsıtları

fenerle cekısıp 2. bıtırdıgımız bı sezon soyle bana.senın yasının yetmedıgı bellı kı 2. donemını hatırlıyorsun bıtek

emre çolaklarla elmanderiyle engin baytarı ıle Fatih terim o takımı şampiyon yapmasaydı başkan kimseleri alamazdı.o formalar o başarılar sayesinde satıldı.şampiyonlar ligi gelirlerini ligden alınan paraları saymıyorum bile.ali dürüst yok albayrak yok fatih terim yok.adnan öztürk yok.başarı da yok.başkan o halkadaki en zayıf kişiydi zaten şu an ki tablodan da belli.

Ee sağolsun zaten yaşattıklarına bir şey mi diyoruz. Ama yaşattığı kadar zararı da var.. Bizim arayışımız zaten Mancini değil, Terim gibi az bütçeyle iş yaparken, Terim'in eksiğini tamamlayıp geleceği de kuracak, sıkıştımı kaçmayacak adam..

ulan 3 sene önce rezildik be rezil.borç gırtlakta transferin sonu günü jo ve dos santos transferleri,bağış rezilliği, fener zaten içerde dışarda veriyor ayarı attığımız şişelerle dövdüğümüz 3-5 fenerliyle övünürken bu adam geldi de kıçınız rahata kavuştu dünya gözüyle parçalıyı giymiş drogba sneijder gördünüz,2 senedir şampiyonlar liginde gruptan çıkan takıma şahit oldunuz,fenere ezilmemeyi öğrendiniz gel gör ki her mağlubiyet sonrası gelip burda hainlik yapıyorsunuz.suratınıza tükürmeli sizin.keşke bu adam hiç bulaşmasaydı bu işe.2-3 lafı bir araya getiremeyen servisci abdurrahimlerle amatörce ve cahilce yönetilseydiniz.ciddi ciddi deli ediyorsunuz adamı.herşeyi yapın bu adamı asmayın arkadaş.vallahide günahkar olursunuz...

Mancini'nin basarisizligi Fatih Terim'i basarili yapmaz. Mancini 8.'de yapabilir, bu Fatih Terim'le ilgili soylenen hic bir seyi degistirmez.

Eger bu kulupte ki futbolcular Fatih Terim olmadan hizmet edip, oynamayacaksa o zaman kulubun kapisina kilit vuralim.

rijkaard geldı hagi geldı baska bırsuru adam geldı hangısınde oynadılar bana bı anlatın da dınleyelım haydı..mancının basarısızlıgı terımı basarılı yapmaz dogru...terım zaten basarılı 2 senede 4 resmı kupa bı ceyrek fınal oynatmıs sana daha ne yapsın cl de fınal oynatmadı dıye sucluyorsanız bılemem.futbol olarak suankınden daha kotuydu dıyosan ona da bıse demıyorm

tamam da napacaksin simdi 40 sene fatih terimi koycaksin bu takimin basina, gel istersen baskan yapalim ikinci dönem gibi kulübün anatharini da yine verelim ki külübün anasini s.ksin yine diye, borc morc vasa onun da katkisi baya vardir

fenerle cekısıp 2. bıtırdıgımız bı sezon soyle bana.senın yasının yetmedıgı bellı kı 2. donemını hatırlıyorsun bıtek

O ikinci donem 10 senemizi caldi yanliz. Az buz degil de cok takiliyor millet gecmise. Hatta suan Fatih Terim'i konusmak bile gereksiz cunku is biteli 7 ay oldu.

Ilk geldiginde 1996 senesi Ali sami Yen'de Hagi'li takim fb'ye 0-4 yenildi. Ama ozamanlar çok büyük hoca saniyorduk, öyle bir genel kani vardi. Euro 96'ya katildigimiz için

bi baksana turk futbol tarıhıne...kım zamanında nası bı cıkıs saglanmıs kım sayesınde..bı bakta gorelım.96 oncesı turk futboluna bak sonrasına bak karsılastıralm ole konusalm

bak yukardakı lafınla celısıosun suan..kebapcı demıs adam elemancını fln dedınız dıyorsun..ıkı yuzlusunuz boyle ıste aktroller= ft karsıtları

Ben görevdeyken dedim, iyi oku. Takımdan gittikten sonra yapılan hakaretler beni çok bağlamaz.. Ayrıca sormayım diyorum da dayanamayacağım, gerçek yaş kaç?

rijkaard geldı hagi geldı baska bırsuru adam geldı hangısınde oynadılar bana bı anlatın da dınleyelım haydı..mancının basarısızlıgı terımı basarılı yapmaz dogru...terım zaten basarılı 2 senede 4 resmı kupa bı ceyrek fınal oynatmıs sana daha ne yapsın cl de fınal oynatmadı dıye sucluyorsanız bılemem.futbol olarak suankınden daha kotuydu dıyosan ona da bıse demıyorm

Ilk senesi mukemmeldi her zaman soyledim, ikinci senesinde 02-04 moduna donus oldu. O yuzden basarili degildi gecen sene. Diger sebeplere girmeye gerek yok zaten.

Hagi'nin getirilmesi hataydi, Rijkaard'a verilen kadro ile o zaman herkes zor sampiyon olurdu. Mustafalar Barislar filan. Fatih Terim'de bunlari temizledi gelir gelmez zaten 3. doneminde. Hagi ikinci doneminde Culio'larla filan oynuyordu gerci. Elde kadro yoktu ki.

tamam da napacaksin simdi 40 sene fatih terimi koycaksin bu takimin basina, gel istersen baskan yapalim ikinci dönem gibi kulübün anatharini da yine verelim ki külübün anasini s.ksin yine diye, borc morc vasa onun da katkisi baya vardir

ha yanı butun borc fln o terımın 2 senesınde yapıldı oyle mı? baska kımsenın hatası yok.ne yaptıysa takımın kendı cocugu yaptı baska kımsenın hatası yok pekı ne dıyeyım...adam 6 sampıyonluk yasatmıs sana daha ne yapsın bana bırı bı anlatsın totalde 8 senede 6 sampıyonlk

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt