Ünal Aysal | Başkan (2011-2014) (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ben görevdeyken dedim, iyi oku. Takımdan gittikten sonra yapılan hakaretler beni çok bağlamaz.. Ayrıca sormayım diyorum da dayanamayacağım, gerçek yaş kaç?

ne demek gıttıkten sonrası baglamaz? adam senın takımına 40 yılını vermıs kebapcı tarator parator demelerıne benı baglamaz mı dıyorsun? ıyı ozaman haydı hep berabr metın oktaya sovelım bızı baglamasın

Ee sağolsun zaten yaşattıklarına bir şey mi diyoruz. Ama yaşattığı kadar zararı da var.. Bizim arayışımız zaten Mancini değil, Terim gibi az bütçeyle iş yaparken, Terim'in eksiğini tamamlayıp geleceği de kuracak, sıkıştımı kaçmayacak adam..

antremanda iken kovulmak nasıl kaçmak oluyor.rok gibi bir adam nasıl tv lerde msj ları servis ediyor.rok 15 gun önceden Gs ın yeni td aradıgını nasıl söylüyebiliyor.bunları da geçelim,fatih hoca necatilerle emre çolaklarla şampiyon olmasaydı bu başkan bu geliratlar gelmeseydi drogbayı alabilirmiydi.yada sneijderi.hoca drogbayı da istemedi sneijderi de istemedi.sol bek diye adamın ömrunu yediler.hadi Fatih terimle anlaşamadın şampiyon oldugumuz 2.senenin sonunda fırsatçılık yapıp daha sevinemeden ali dürüst gibi adnan öztürk gibi albayrak gibi adamları neden gönderdin.

ha yanı butun borc fln o terımın 2 senesınde yapıldı oyle mı? baska kımsenın hatası yok.ne yaptıysa takımın kendı cocugu yaptı baska kımsenın hatası yok pekı ne dıyeyım...adam 6 sampıyonluk yasatmıs sana daha ne yapsın bana bırı bı anlatsın totalde 8 senede 6 sampıyonlk

50 ye yakin oyuncu bedava geldi ve zorla bedava yollandi dimi ? Rumen tayfasindan 5 paketlik oyuncu aldik, begenmedik zorla yolladik bratular filan, hepsi de bedavaya gitti tabiki, sen galiba hatirlamiyorsun, bir oyuncu yu satmak istiyorduysak, alani yoktu, bizde ceplerine para koyarak yolluyorduk.

Kaprisli diye Lucescu nun bütün oyuncularini yollati, kendisi getirdi, begenmedi, yolladi, yeni aldi, begenmedi yolladi, yeni aldi, nadir iyi oyniyanlari bile yolladi Ceasar Prates gibi birisini

ne demek gıttıkten sonrası baglamaz? adam senın takımına 40 yılını vermıs kebapcı tarator parator demelerıne benı baglamaz mı dıyorsun? ıyı ozaman haydı hep berabr metın oktaya sovelım bızı baglamasın

Demek istiyorsan de? İhanet edip 2 kere sattıysa bizi; de yani? Ama Metin Oktay'ı Terim'le kıyasladığın için seni kınıyorum..

Ilk senesi mukemmeldi her zaman soyledim, ikinci senesinde 02-04 moduna donus oldu. O yuzden basarili degildi gecen sene. Diger sebeplere girmeye gerek yok zaten.

Hagi'nin getirilmesi hataydi, Rijkaard'a verilen kadro ile o zaman herkes zor sampiyon olurdu. Mustafalar Barislar filan. Fatih Terim'de bunlari temizledi gelir gelmez zaten 3. doneminde. Hagi ikinci doneminde Culio'larla filan oynuyordu gerci. Elde kadro yoktu ki.

Zaten Fatih Terim ikinci doneminde ayrildiktan sonra cukura dustu takim. Mali borclar, sikintilar, butceler filan su doneme kadar adam gibi bir kadro kurulamiyordu ki. Gerets'de Orhan Aklarla filan sampiyon oldu. Fatih 2. donem 3. donem arasinda ki o 10 yilda ki tum basarisizliklarda Fatih Terim'in ve Ozhan Canaydin'in sucu buyuk.

yahu stancular culıolar zapatalar az paraya gelmedi..stancunun geldıgı paraya muslera alındı culıonun geldıgı paraya eboue geldı yapmayın allah askına..2. donemıne bısey demem haklsınız o konuda.ancak 3. donemıne hıckımsenın bısey dememesın lazım.adam 8. aldıgı kadroyla 2 kere sampıyon olmus eze eze her takımı yenmıs.ben gerı donsun hersey ona verılsın demıyorum basta gonderılmesı hatalıydı dıorm artık cok gec ama bu kadar basarı yasatmıs adama kebapcı tarator dıyemezsınız..ayıptır..aynı lafı fenerlıde soyluyor bı farkınız kalmıyor onu solemeye calısıorm

drogbayı alabilirmiydi.yada sneijderi.hoca drogbayı da istemedi sneijderi de istemedi.sol bek diye adamın ömrunu yediler..

Istenen sol bek Carlinhos'la suan kulubu bile sozlesme uzatmiyor. Riera/Amrabat/Dany transferleri filan gibi bir sey olacakti.

Gecen sene Drogba'nin muazzam katkisi olmasa zor sampiyon olurduk. Kac maci sirf onun uzerine oynayarak cevirdik.

Keza bu sene Sneijder'in yaptiklarida ortada. Sirf Carlinhos icin bu tur iki adami istememek T.D hatasidir zaten.

Ayrica sezon basinda Bruma'ya 12M veren bir baskan, cok istense sol bekide alirdi sezon sonu.

ulan 3 sene önce rezildik be rezil.borç gırtlakta transferin sonu günü jo ve dos santos transferleri,bağış rezilliği, fener zaten içerde dışarda veriyor ayarı attığımız şişelerle dövdüğümüz 3-5 fenerliyle övünürken bu adam geldi de kıçınız rahata kavuştu dünya gözüyle parçalıyı giymiş drogba sneijder gördünüz,2 senedir şampiyonlar liginde gruptan çıkan takıma şahit oldunuz,fenere ezilmemeyi öğrendiniz gel gör ki her mağlubiyet sonrası gelip burda hainlik yapıyorsunuz.suratınıza tükürmeli sizin.keşke bu adam hiç bulaşmasaydı bu işe.2-3 lafı bir araya getiremeyen servisci abdurrahimlerle amatörce ve cahilce yönetilseydiniz.ciddi ciddi deli ediyorsunuz adamı.herşeyi yapın bu adamı asmayın arkadaş.vallahide günahkar olursunuz...

55 bin kişilik stat geliri.ft emre çolak engin baytar necatilerle şampiyon yapmış takımı.tv gelirleri fırlamış forma satış rekoru kırmışsın.şampiyonlar ligi gelirleri tavan yapmış.her yerden para yagıyor drogbayı almışsın.sneideri almışsın.biz senin kafada olsaydık zamanında cem uzanı desteklerdik.

Alakaya maydonoz besiktas takim yerine sayilmiyor herhalde.

alakayı anlamıyorsun ıste..gorende fenere ılk defa sampıyonluk kaptırdık dıyorsun bende sana fenerle sampıyonluk ıcın kapıstıgımız ancak olamadıgımız bı sene soyle dıyorum sana soyleyemıyorsun..cunku yok oyle bı durum ılk defa bu sene yasandı..fenerle bjk yarıssa banane ben yedıgımız 13 puan farka bakarım

yahu stancular culıolar zapatalar az paraya gelmedi..stancunun geldıgı paraya muslera alındı culıonun geldıgı paraya eboue geldı yapmayın allah askına..2. donemıne bısey demem haklsınız o konuda.ancak 3. donemıne hıckımsenın bısey dememesın lazım.adam 8. aldıgı kadroyla 2 kere sampıyon olmus eze eze her takımı yenmıs.ben gerı donsun hersey ona verılsın demıyorum basta gonderılmesı hatalıydı dıorm artık cok gec ama bu kadar basarı yasatmıs adama kebapcı tarator dıyemezsınız..ayıptır..aynı lafı fenerlıde soyluyor bı farkınız kalmıyor onu solemeye calısıorm

3. donemine bir sey demiyorum zaten, ilk sene harikaydi. Takdir etti herkes zaten. Alinabilecek en iyi sonuclar, en iyi futbolla alinmisti ama gecen sene Resmen 2002'deki Terim vardi takimin basinda. O yuzden zaten o kadar kotu bir futbolla sampiyon olduk. Yani bir takimin hocasinin 12 mac ceza almasi normal mi?

++ Ben Fatih Terim'e hakaret etmenin yanlis oldugunu belirttim kesinlikle dogru degil, gerek yok zaten.

antremanda iken kovulmak nasıl kaçmak oluyor.rok gibi bir adam nasıl tv lerde msj ları servis ediyor.rok 15 gun önceden Gs ın yeni td aradıgını nasıl söylüyebiliyor.bunları da geçelim,fatih hoca necatilerle emre çolaklarla şampiyon olmasaydı bu başkan bu geliratlar gelmeseydi drogbayı alabilirmiydi.yada sneijderi.hoca drogbayı da istemedi sneijderi de istemedi.sol bek diye adamın ömrunu yediler.hadi Fatih terimle anlaşamadın şampiyon oldugumuz 2.senenin sonunda fırsatçılık yapıp daha sevinemeden ali dürüst gibi adnan öztürk gibi albayrak gibi adamları neden gönderdin.

Dünyada tek hoca Terim değil.. :)

Istenen sol bek Carlinhos'la suan kulubu bile sozlesme uzatmiyor. Riera/Amrabat/Dany transferleri filan gibi bir sey olacakti.

Gecen sene Drogba'nin muazzam katkisi olmasa zor sampiyon olurduk. Kac maci sirf onun uzerine oynayarak cevirdik.

Keza bu sene Sneijder'in yaptiklarida ortada. Sirf Carlinhos icin bu tur iki adami istememek T.D hatasidir zaten.

Ayrica sezon basinda Bruma'ya 12M veren bir baskan, cok istense sol bekide alirdi. Sezon sonu.

kardesım sneıjder gelecegı zaman ben sol bek ıstıyorum dedıgı dogrudur.ancak drogbanın gelecegı zaman s.kmsım solbekını drogbayı alın dedıgı tam bu ıfadeyle yazıyor..yanı drogbayı ıstedıgı acık sneıjderı neden ıstemedıgı tartısılır

bi baksana turk futbol tarıhıne...kım zamanında nası bı cıkıs saglanmıs kım sayesınde..bı bakta gorelım.96 oncesı turk futboluna bak sonrasına bak karsılastıralm ole konusalm

Türk futbolunun yükselisi milli takimla degil Galatasaray'la basladi. Neuchatel zaferi, Manchester zaferi Ft'den önceydi. Bütün TD'ler yabanci oldugu için Türk insani milli bir futbol kahramani yaratma ihtiyaci duydu. FT euro 96'ya götürdügü için fazla büyütüldü. 1996'da milli takim gol atamadan döndü Avrupa kupalarindan.

3. donemine bir sey demiyorum zaten, ilk sene harikaydi. Takdir etti herkes zaten. Alinabilecek en iyi sonuclar, en iyi futbolla alinmisti ama gecen sene Resmen 2002'deki Terim vardi takimin basinda. O yuzden zaten o kadar kotu bir futbolla sampiyon olduk. Yani bir takimin hocasinin 12 mac ceza almasi normal mi?

++ Ben Fatih Terim'e hakaret etmenin yanlis oldugunu belirttim kesinlikle dogru degil, gerek yok zaten.

degıl belkı de su da tartısılır mancının 12 mac kenarda olması neyı degıstırdı? :)

Ayrica sezon basinda Bruma'ya 12M veren bir baskan, cok istense sol bekide alirdi. Sezon sonu.

rieradan gayet iyi performans aldık.çok kötü transfer degildi.amrabat kötü futbolcu değil doku uymadı.pek zarar etmıycez.danny den zarar etmiş olabiliriz ama merak etme şl ve lig şampiyonlugu gelirlerimizle çok rahat amorti ettik.gecen sene çok rahat şampiyon olduk sezon sonu puan farkına bakabilirsin.burdisso salih hajro giden 18 mılyon euronun hesabını yap bence.keşke danny gibi 2-3 hatalı transfer yapsaydı da Fatıh hoca gibi şampiyon yapsaydı takımı.hem hatalı transfer hem rezil futbol oynatınca.birde ezeli rakibin haftalar önce şampiyonluk turu atınca hiç çekilmiyor.

Türk futbolunun yükselisi milli takimla degil Galatasaray'la basladi. Neuchatel zaferi, Manchester zaferi Ft'den önceydi. Bütün TD'ler yabanci oldugu için Türk insani milli bir futbol kahramani yaratma ihtiyaci duydu. FT euro 96'ya götürdügü için fazla büyütüldü. 1996'da milli takim gol atamadan döndü Avrupa kupalarindan.

Ne maçtır o.. :bid:

turk futbolu derwal ıle buyumeye basladı.ardından terımle yukselıse gectı zırvesı de maalesef terımle kaldı daha yukarılarını goremedık..96 ya goturdu dıye buyutuldu dıyorsun da en son 2008 de euro cupa gıtmısız yıne terımle :D orda da 3. olmus adam

1996 da milli takımın ilk defa avrupa kupalarına gittiğini keşke yazsaydın.ondan önce ingilizlerden sık sık 8 yedigimizi de belirtseydin.çok buyutuldu dediğin adam avrupa dan ülkeye tek kupa getiren adam.yazdıklarına sen inanmıyorsun ya neyse

degıl belkı de su da tartısılır mancının 12 mac kenarda olması neyı degıstırdı? :)

Mancini basarisiz zaten ligde bunu kabul ediyorum ama bu gecen sene olanlari degistirmez. :D Ben Fatih Terim'in gitmesini en cok sistemde ve oyuncularda inat ettigi icin istiyordum, aynisini Mancini'de yapiyor. Degisen bir sey olmadi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt