Ünal Aysal | Başkan (2011-2014) (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
rieradan gayet iyi performans aldık.çok kötü transfer degildi.amrabat kötü futbolcu değil doku uymadı.pek zarar etmıycez.danny den zarar etmiş olabiliriz ama merak etme şl ve lig şampiyonlugu gelirlerimizle çok rahat amorti ettik.gecen sene çok rahat şampiyon olduk sezon sonu puan farkına bakabilirsin.burdisso salih hajro giden 18 mılyon euronun hesabını yap bence.keşke danny gibi 2-3 hatalı transfer yapsaydı da Fatıh hoca gibi şampiyon yapsaydı takımı.hem hatalı transfer hem rezil futbol oynatınca.birde ezeli rakibin haftalar önce şampiyonluk turu atınca hiç çekilmiyor.

Ben sana bu transferler basarili, Mancini'nin aldirdiklari mukemmel topcular demedim ki Okan. Sen Drogba Sneijder yerine sol bek istedi demissin ben ona cevap olarak yazdim. Carlinhos gelse elimizde bir Dany ayarinda daha futbolcu olacakti, simdi onun yerine Drogba/Sneijder var diyorum.

alakayı anlamıyorsun ıste..gorende fenere ılk defa sampıyonluk kaptırdık dıyorsun bende sana fenerle sampıyonluk ıcın kapıstıgımız ancak olamadıgımız bı sene soyle dıyorum sana soyleyemıyorsun..cunku yok oyle bı durum ılk defa bu sene yasandı..fenerle bjk yarıssa banane ben yedıgımız 13 puan farka bakarım

Ben genel olarak konustum ama senin dislerinin arasinda hala maydonoz var terimin istifa edip kactigi sezon kim sampiyon oldu gonzales gorevde kalip sampiyon yapaymis ya bizi.

Yanlışınız burada. Mancini'yi Terim'e tercih eden yok. İkisi de yeterli değil artık bizim için..

valla herkes burda mancınıyı terıme tercıh edıyordu ac eskı yazılara bak ıstersen..edılmedık hakaret kalmadı adama hatası da sampıyon yapmaktı..turk futbolcularla hedefının cl sampıyonlugu olması ne kadar gercekcı olabılır? real madrıde karsı gecen seneden daha fazla ne yapabılırdın kı? su takıma mourınho gelse napacak en onemlısı

55 bin kişilik stat geliri.ft emre çolak engin baytar necatilerle şampiyon yapmış takımı.tv gelirleri fırlamış forma satış rekoru kırmışsın.şampiyonlar ligi gelirleri tavan yapmış.her yerden para yagıyor drogbayı almışsın.sneideri almışsın.biz senin kafada olsaydık zamanında cem uzanı desteklerdik.

mesajım sadece maddi yönden değerlendirme içermiyor.iyi oku.

turk futbolu derwal ıle buyumeye basladı.ardından terımle yukselıse gectı zırvesı de maalesef terımle kaldı daha yukarılarını goremedık..96 ya goturdu dıye buyutuldu dıyorsun da en son 2008 de euro cupa gıtmısız yıne terımle :D orda da 3. olmus adam

Eyvallah, emekleri için sagolsun.

Ben genel olarak konustum ama senin dislerinin arasinda hala maydonoz var terimin istifa edip kactigi sezon kim sampiyon oldu gonzales gorevde kalip sampiyon yapaymis ya bizi.

kacmadı onu bı saptırma kovuldu yıne takımdan..ayrıca yıne maydonoz dıyerek ne ıma ettıgın bellı..senın gıbı dusunen zıhnıyetın 13 puan gerıde kalmasına ses cıkarmaması normal...al padişahınla çok yaşa ne dıyeyım..en azından hakeden adamları sevıyoruz bız oyle dalga gectıgınız adamlara ozenmıyoruz

1996 da milli takımın ilk defa avrupa kupalarına gittiğini keşke yazsaydın.ondan önce ingilizlerden sık sık 8 yedigimizi de belirtseydin.çok buyutuldu dediğin adam avrupa dan ülkeye tek kupa getiren adam.yazdıklarına sen inanmıyorsun ya neyse

Avrupa kupasina gitmek için 3-5 milyon nüfusu olan ülkeleri geride birakmayi büyük başari sayiyorsan bilmiyorum. Ama Türkiye hiçbir zaman Almanya, Ingiltere, Fransa gibi büyük bir futbol ülkesini deviremedi Terim ile.

Ben sana bu transferler basarili, Mancini'nin aldirdiklari mukemmel topcular demedim ki Okan. Sen Drogba Sneijder yerine sol bek istedi demissin ben ona cevap olarak yazdim. Carlinhos gelse elimizde bir Dany ayarinda daha futbolcu olacakti, simdi onun yerine Drogba/Sneijder var diyorum.

nerden bileceksin carlinhosun bize geldiğinde danny olacagını ben onu anlamadım.Fatih terim kovulmuş trabzonda eskişehirde oynayamamış engin baytardan nasıl bir futbolcu çıkarttı meydana.fatih terim her zaman futbolcudan iyi verim alır.drogba bile FT gittikten sonra bıraktı canı isterse futbol oynuyor.

neyse beyler ıyı geceler herkese olan yıne bız taraftara oluyor ne unal aysalın ne mancının umrunda degıldır suan takımın bugun yenılmesı yıne en cok bız uzuluyor kendımızı yıyoruz..

kacmadı onu bı saptırma kovuldu yıne takımdan..ayrıca yıne maydonoz dıyerek ne ıma ettıgın bellı..senın gıbı dusunen zıhnıyetın 13 puan gerıde kalmasına ses cıkarmaması normal...al padişahınla çok yaşa ne dıyeyım..en azından hakeden adamları sevıyoruz bız oyle dalga gectıgınız adamlara ozenmıyoruz

Peki kovuldu diyelim. Peki ozaman niye kovuldu? Hayde cevapla.

valla herkes burda mancınıyı terıme tercıh edıyordu ac eskı yazılara bak ıstersen..edılmedık hakaret kalmadı adama hatası da sampıyon yapmaktı..turk futbolcularla hedefının cl sampıyonlugu olması ne kadar gercekcı olabılır? real madrıde karsı gecen seneden daha fazla ne yapabılırdın kı? su takıma mourınho gelse napacak en onemlısı

Tamam da şurada tartışan 2-3 kişiyiz. Mancini'nin süper olduğunu da söylüyorlardı, gerçi City'de bile sıradandı da neyse. Ama Mancini yapamadı diye iş bitmiyor. Yapacak hoca çok..

nerden bileceksin carlinhosun bize geldiğinde danny olacagını ben onu anlamadım.Fatih terim kovulmuş trabzonda eskişehirde oynayamamış engin baytardan nasıl bir futbolcu çıkarttı meydana.fatih terim her zaman futbolcudan iyi verim alır.drogba bile FT gittikten sonra bıraktı canı isterse futbol oynuyor.

evet enginin pilli de selcuk gibi hemen söndü, Fatih terim iyi verim aliyorsa ozaman kariyerinde neden 70 den fazla transferi var ?Bratu dan filan niye verim alamadi ozaman

Avrupa kupasina gitmek için 3-5 milyon nüfusu olan ülkeleri geride birakmayi büyük başari sayiyorsan bilmiyorum. Ama Türkiye hiçbir zaman Almanya, Ingiltere, Fransa gibi büyük bir futbol ülkesini deviremedi Terim ile.

1996 yılına kadar niye peki gidememiş milli takım.Fatih terimi mi beklemiş.

evet enginin pilli de selcuk gibi hemen söndü, Fatih terim iyi verim aliyorsa ozaman kariyerinde neden 70 den fazla transferi var ?Bratu dan filan niye verim alamadi ozaman

100 de 100 transfer de ısabet oranı kımde var.adam mancini gibi dzekoyu alın bilmemneyi alın demiyor.adrian ilie filipescu hagi taffarel gibi isimleri de Fatih terim aldı.hakan unsalı karabukten ergun penbeyı gençler birliginden Fatih akyeli alt yapıdan capone yı brezılyadan suat kayayı konyadan geri aldıgını nıye söylemıyorsun.yada bilmiyorsun.ayrıca umıt davalayı unutmayalım istanbulspordan

1996 yılına kadar niye peki gidememiş milli takım.Fatih terimi mi beklemiş.

Söyledim ya. Herkes inandi FT'nin büyük hoca olduguna. Bunu ozamanlar inkar etmek Allah'i inkar etmek gibiydi. Futbolcular felaket gaz aliyordu Ft'den. FT'den önce Sepp Piontek'in yaptiklarinida görmemezlikten gelmemek lazim. FT futbolcudan anlamaz. Sepp Piontek olmasa asla kadro kurup bir yere gelemezdi.

Bazıları hala konuyu anlamamış Terim'e sallama Aysal'ı Mancini'yi koruma peşinde yemişim Terim'i de Mancini'yi de bize eziyet çektirmeye kimsenin hakkı yok el birliğiyle 2 senedir işleyen düzenin içine ettiler hala derdiniz Terim'le uğraşmak!!!

Son 7 maçta 2 galibiyet ancak almışız

Son 10 deplasmanın sadece 1'ini kazanmışız..

Bu sezon deplasmanda sadece 3 maç kazanmışız(ki biri Terim zamanında)

siz gelmişsiniz hala 7 ay önce kovulan hocayı suçluyorsunuz, Onun 2 senedir şampiyon olduğu kadrodan dolayı böyle olduğunu söylüyorsunuz..

Terim sattı çekti gitti evet ama şunu algılayın artık bugün olanların sorumlusu o değil kadro kötü diye ağlıyorsunuz ulan elazığı falan versen daha fazla başarılı olur deplasmanlarda...

Söyledim ya. Herkes inandi FT'nin büyük hoca oldugna. Bunu ozamanlar inkar etmek Allah'i inkar etmek gibiydi. Futbolcular felaket gaz aliyordu Ft'den. FT'den önce Sepp Piontek'in yaptiklarinida görmemezlikten gelmemek lazim. FT'futbolcudan anlamaz. Sepp Piontek olmasa asla kadro kurup biyere gelemezdi.

tarihimizde ilk defa akdeniz oyunlarında ilk ve tek şu an akdeniz oyunlarında 1993 te Fatih terimle şampıyon oldugumuzu bilmem biliyormusun.1996 da ilk defa avrupa şampiyonasına Fatih terim sayesinde katıldıgımızı.dunya 3.oldugumuz kadronun kimin olduguna da bakarsın umarım.2008 avrupa şampiyonasında 3.oldugumuzuda bilmiyor olamazsın.türkiyede uefa kupasını sadece Fatih terimli GS ın aldını zaten tüm dunya biliyor.en çok lig şampiyonlugu kazanan td oldugunu da biliyorsun.ben sayılarla konuşuyorum.sende sepp piontekin mıllı takımımızdaki başarılarını anlat.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt