çok konusup arti bos konusuyorsun![]()
sen dolu konuş kebapçı parator dalan de..dıyebılecegının ve iq nun tek yettıgı bu sanırım.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
çok konusup arti bos konusuyorsun![]()
beni niye eklemiyon renktaş biz terimci deilmiyiz![]()
normal ama 30 yaş üstü olanlar hakim o döneme çoğu kişi nedense terim aldırdı diye biliyor, öyle bir algı var daha doğrusu,asıl bu deplasman olayı ne olacak abi ,kimi eleştireceğimi şaşırdım vallahi, fener maçından sonra sezonu kapattı bizimkiler asıl korkum da bu, 2.likte tehlike de
Pardon renktaş, bir anlık gaflet![]()
terimci listesi çıkınca top 5 te olmam lazım, bana hep ılımlı terimci gözüyle bakılıyor bu durumdan rahatsızımD
bak suat hangı mevkıde oynuyordu oynadıgı mevkıde kım oynattı.ergun penbe GS da kaç maç oynamış.hakan unsal krabukten geldı ve fatıh terım gelmeden önce 12 mac oynamış bunları da anlat.1995-1996 senesınde fatıh terım gelmeden önce GS IN lıgı 4.bıtırdıgını de söyle çok bılıyorsun ya.
bu küçük kız çocukları nasıl seviyorsa justini öyle seviyor burdaki entel dantel GS lılar .yaptıgı ışe klube kazandırdıklarına bakacaksın.sneijder de sneijder durun bir bir şeyler kazandırsın sonra sevin.unal aysal efendi FT o ilk sene ki şampiyonlugu kazandırmasaydı kimseleri alamazdı.drogba sneijderi sanki cebinden aldı.bu iş ekip işi güzel giden ekibi bozarsan üzüntüyü taraftar çeker.ali dürüst tek başına 10 tane aysalı cebınden çıkartır.
benim fikrimi biliyorsun serkan..baskan nesteri vurmakta gec kaldi maalesef..mancini konusuna gelirsek ne gelmesini istiyordum nede simdi gitmesini istiyorum ,daha dogrusu senede iki hoca degistirmeye karsiyim..evet ikincilik bile zora girdi...benim bildigim fener maci besiktas´a verir...
Geçen yıl çeyrek final, bu sene üst tur. Juve'yi sadece 2 oyuncuyla eledik, ayıptır..
Ekli dosyayı görüntüle 13544
cevir kazi yanmasin:happy::happy::happy:
evet arkadaslar suan yazdigini inkar eden eleman ile karsi karsiyayiz...bari avukatlik yapiyorsun dogru dürüst yap..yalanin ortaya cikti hemen laf cambazligi yapiyorsun...
Geçen yıl çeyrek final, bu sene üst tur. Juve'yi sadece 2 oyuncuyla eledik, ayıptır..
yalan falan yok.yanlış var.ben senmıyım yalan söylıycem.ama şunu savunuyorum ve iyi hatırlıyorum yaşın yeterse bilirsin tugay ve suatın adı alemcıye çıkmıştı ergun hakan unsal forma şansı bulamıyordu.o sene monaca maçı vardı fark yemiştik tugay ve suat kumarhanede görüntülenmıştı o sene 4.olmuştuk.yaşın başında var.uefa şampiyonlugunun nasıl kazanıldıgını bılmen lazım ama nankörlük te baki demek.
ya sen nasil bir elemansin arkadas?benim kac yasinda oldugum aslanlar gibi yaziyor zaten.biraz tutarli olmaya calis arkadas.verdigin bilgiler yalan oldugu ortaya cikti hemen konuyu farkli cekme cabalarina giriyorsun...
terimci listesi çıkınca top 5 te olmam lazım, bana hep ılımlı terimci gözüyle bakılıyor bu durumdan rahatsızımD
yalan falan degil sallama.1994-1995 te kaçıncı olmuş bu takım muslum onu söyle.muslüm yaşın 33 sen uefa kupası mu gördun.başka.17-20 li yaşlarda ki taraftarı anlarım avrupa futbolu görmuş biz niye böyle oynamıyoruz diye sorgulayan.sen ingiltereden her maç ta 8 yiyen türkiyeden başka ne gördün.FT mi görsen önunu ılıkleyip imza isteyecek adamsın burda 3 kuruşluk ahkam kesiyorsun.
valla yanar döner olan herkes şu an ki tablodan utanıyordur.Allaha şükür 6 şampiyonluk kazanırken uefa kazanırken nasıl herkes gibi imparator dediysek gittikten sonrada GS efsanesine parator kebapçı gibi iğrenç lakaplar takmadık.hala imparator diyoruz.değil diyen gidecek GS muzesine bakacak.kadıköyde kupa alırken imparator başkan kovarken parator kebapçı.bu 2 yüzlülükten insan utanır.
valla yanar döner olan herkes şu an ki tablodan utanıyordur.Allaha şükür 6 şampiyonluk kazanırken uefa kazanırken nasıl herkes gibi imparator dediysek gittikten sonrada GS efsanesine parator kebapçı gibi iğrenç lakaplar takmadık.hala imparator diyoruz.değil diyen gidecek GS muzesine bakacak.kadıköyde kupa alırken imparator başkan kovarken parator kebapçı.bu 2 yüzlülükten insan utanır.
evet dediğin birçok kişi için geçerli, terimi senden benden çok sevip bugün kıvıran tip çok ama gökhan abi başından beri eleştirir hocayı,başarılarını inkar etmiyor bazı eleştirilerine bende hak veririm ama hoca için milli takımda başarılı olsun kafidir bizim için,biz bakacaz artık önümüze olan oldu