Ünal Aysal | Başkan (2011-2014) (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bazi kebabci ciraklari hala anlayamadi kimse terimin basarilarini inkar etmiyor tek ofkemiz terimin sinsice federasyon ile pazarlik yapip egolarina yenik dusup baskani satmasi hemde tupcuye onuru olsa zaten bu tff ile calismaz ama para tatli tabi.

ikinci doneminde biraktiginda hala imparator du bizim icin her nekadar kabus gibi iki sene gecirtsede ama bu sefer ayrilisindaki tutarsiz ve egoist bir bicimde tupcu ile kahvalti yapmasi baskanin telefonlarina cikmamasi herseyi ortaya koyuyor.

yekta şimdiye kadar yazdıgın hiç msj da anlaşamadık.biz senle anlaşamayız.dini duygularla alay eden sen milli duygulara önem vermeyen yine sen.biz bu konuda hiçten anlaşamayız.varsa FT den daha başarılı bir td GS tarihinde konuşalım.tüpçü tüpçü diyorsun tüpçü kim yaa bugun yarın gider gidecektir.FT milli takım teknik direktörü.kovuldu tazminat almadan gitti daha ne yapsın.

Bazi kebabci ciraklari hala anlayamadi kimse terimin basarilarini inkar etmiyor tek ofkemiz terimin sinsice federasyon ile pazarlik yapip egolarina yenik dusup baskani satmasi hemde tupcuye onuru olsa zaten bu tff ile calismaz ama para tatli tabi.

sinsice nasıl oluyor.başkan izin vermiş görüşün tmm olur demiş.rok msj ları basına servis etmiş.hoca antremanda kovulmuş.bunu açıkla

yekta şimdiye kadar yazdıgın hiç msj da anlaşamadık.biz s. enle anlaşamayız.dini duygularla alay eden sen milli duygulara önem vermeyen yine sen.biz bu konuda hiçten anlaşamayız.varsa FT den daha başarılı bir td GS tarihinde konuşalım.tüpçü tüpçü diyorsun tüpçü kim yaa bugun yarın gider gidecektir.FT milli takım teknik direktörü.kovuldu tazminat almadan gitti daha ne yapsın.

kim ben mi milli duygulara onem vermiyom ulan benim turkluk sevdam kadar hitler almanlari sevmedi. Tazminati bilemem zaten tupcunun ona verdigi para bizden alacagi tazminatin bilmem kac misli.

sinsice nasıl oluyor.başkan izin vermiş görüşün tmm olur demiş.rok msj ları basına servis etmiş.hoca antremanda kovulmuş.bunu açıkla

Bu gorusmeler daha gecen seneden varmis hatta mersin macinda agzindan kacirdi baska planlarim vardi diye bilmem anlatabildimmi. Ayrica baskan nezaket geregi milli takima karsi cikma profili cikmasin diye gorusmeye bisey dememis olabilir ama hic birimiz terimin tupcu ile calismak icin bukadar hevesli oldygunu bilmiyorduk baskanda.

ikinci doneminde biraktiginda hala imparator du bizim icin her nekadar kabus gibi iki sene gecirtsede ama bu sefer ayrilisindaki tutarsiz ve egoist bir bicimde tupcu ile kahvalti yapmasi baskanin telefonlarina cikmamasi herseyi ortaya koyuyor.

Kırmızıyla işaretlediğim kısım önemli bende aynen öyle düşünüyorum bazılarının anlamadığı zaten bu nokta sanki biz ortada bir şey yokken bir anda terim'le birlikte kazanılan şeyleri hiçe sayıyomuşuz gibi tuhaf bir algıları var, ayrıca diğer dediklerine de katılıyorum bunların yanın da benim açımdan son öldürücü darbe de Terim'in yabancı sınırı konusunda ki duyarsızlığı oldu, herkes çok iyi biliyor ki diretse, medya önünde açıkça işin üstüne gitse yabancı sınırı Terim'in(Ve bizim) daha 1 sene önce savunduğu noktaya çekilirdi ama ne hikmetse bu konuda eski duyarlılığından eser yok.

bende terimin gönderilmesini hatalı buldum çok severdim terimi ama tüpçüyle masaya oturması fenerle derbi olduğu hafta 3 gün önce basın toplantısı yapması yabancı kalksın diyen adamın sus pus olması beni başka düşüncelere itti. şuda bir gerçektirki fatih terimde galatasaraydan ayrılmak istiyordu ünal aysalda göndermek istiyordu başkan cesaretli davrandı bedelini şimdi ödüyor

futbol takımları özkaynak durumu bjk: -325 fb: -222 ts:-56 gs:-49(46da olabilir unuttum) :)

Bu gorusmeler daha gecen seneden varmis hatta mersin macinda agzindan kacirdi baska planlarim vardi diye bilmem anlatabildimmi. Ayrica baskan nezaket geregi milli takima karsi cikma profili cikmasin diye gorusmeye bisey dememis olabilir ama hic birimiz terimin tupcu ile calismak icin bukadar hevesli oldygunu bilmiyorduk baskanda.

Mr Kurumsal nezaket gereği mi "devre arasında Terim'in tapusunu alın" dedi tupcuye? Yalanınızı seveyim sizin.

Terim'in İtalya'dan ciddi teklifler aldığını A. Albayrak söylemişti zaten.. Başka planlar derken italyayı kastetmişti hoca.

Ya aptalsiniz ya da baskalarını aptal sanıyorsunuz.. Başka türlü aklım almıyor düşünce seklinizi.

Mr Kurumsal nezaket gereği mi "devre arasında Terim'in tapusunu alın" dedi tupcuye? Yalanınızı seveyim sizin.

Terim'in İtalya'dan ciddi teklifler aldığını A. Albayrak söylemişti zaten.. Başka planlar derken italyayı kastetmişti hoca.

Ya aptalsiniz ya da baskalarını aptal sanıyorsunuz.. Başka türlü aklım almıyor düşünce seklinizi.

hadi lan (edit)

Büyük Başkan Ünal Aysal, güven tazeledi.Camia kenetlenerek yoluna devam ediyor!

Başkan seni en çok eleştirdiğim nokta nerde bahsettiğin projeler ... nerde amatör branşlar için kart projesi nerde aslanlı yol projesi vb... erteledikçe bunları kaybettiğimiz gelirler ve yıllara yazık ...

sevilsin ya da sevilmesin gstv de bi sahne tüyleri diken diken etti bilim kurgu sahnesi gbiydi :D.

salonda başkan konuşma yapıyor arkasında , fonda bayan basketçiler avrupa kupası kaldırıyor :D

Yapacağın tek şet Lucescu'yu getirmek. Hadi göreyim seni.

Bu klup sallanirken en kötü sezonunu en kötü kadrosunu görmüsken burada elini taşin altına ilk Ünal Aysal koydu.

Ünal Aysal maddi ve manevi güvence verdi ve FT geldi.

Ondan once neredeydi FT?

Başkan kim ne derse desin kim ne yazarsa yazın, sakin birakma.

15 yaşindaki gazetede okuduguna inanan taraftara sen aldirma

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt