Ünal Aysal | Başkan (2011-2014) (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Fatih Terim de epey teklif aliyormus her sene ama tek gittigi yer de Galatasaray ve Milli Takim. Takim berbat iken Adnan Polat ayagina giderken niye gelmedi Galatasaray ? Birakin bu isler, bu adam da Galatasaray sevdasi kendi egosuna yenik düsüyür, okadar egoman bir adam ki Galatasaraya bile kendi ürettigi formayi giydirdi. her Transfer de bile kendisi para kazaniyormus. Buda baya anlattir neden bukadar cöp ve dandik oyuncu transfer ettigi o paraya...

Ilk önce ben savasacam, ondan sonra birileri istedigi icin imza atmam, ondan sonra kac senelik milli takim imzasi, yabanci polemigne 180 derece dönüs filan, ismi Fatih Terim degil de, Mehmet filan olsaydi, hain olarak nitelendirirdi.

Adam 2 ay gecmis tam Fener derbiisi öncesi kalkmis olay üzerine konusuyor ve kendi istedigi gazeteceleri geitirdiyor ve tek kendisi verdigi sorulari sorduttuyor, böyle bir rezil adam dir kendisi.

Hic ornek almiyor Turkiye'de tapilan kisileri bizim baskan. Mutahhit gibi olmasi lazim baskanin, baska turlu ne yaptigini anlayacak insan kitlesi azinlikta bu ulkede.

Aslanli yolu yapsin, stadin ustunu kapatsin, cesitli sehirlere tesisler kursun, o tesislerin temelini de Candan Ercetin atsin.

Bunlari yapsa sadece her turlu basarisizligi degil kulubu rezil etse dahi, yol yapti, tesis yapti diye sindirecek, baskana tapacak bir insan kitlesi cogunlukta bu ulkede. Kurumsallik, vizyon, sabir falan hikaye, Belcika degil burasi.

Yol yap, bol bol bina dik, temel at baskan. Sonra sike de yapsan, taraftarin parasini zimmetine de gecirsen senden krali olmaz, alternatifsiz kalirsin, efsane olursun.

Mevcut yönetimden bi cacık olmaz tez zaman da yenilemeli yönetim kurulunu, futboldan anlayan adam lazım getirmeyecekse de adam gibi bir CEO lazım futbolun başına Arıboğan ile olmaz bu iş

Dünkü kararları bende gelecek adına olumsuz bir etki bıraktı. Daha güçlü bir ekiple gelmek isterim deyip arkasından seçim olursa ben yokum demesi. Eğer yönetimiyle devam etmek istediği gibi Mancini'yle devam etme kararı alırsa asıl sıkıntı o zaman başlar.

ikinci doneminde biraktiginda hala imparator du bizim icin her nekadar kabus gibi iki sene gecirtsede ama bu sefer ayrilisindaki tutarsiz ve egoist bir bicimde tupcu ile kahvalti yapmasi baskanin telefonlarina cikmamasi herseyi ortaya koyuyor.

Ne varmis Fatih Terim Demirören ile kahvaltida görüsmüs ise ?

Yildirim Demirören :"Benim her başkanla diyaloğum çok iyi. Ünal Aysal'la ailece de görüşüyoruz."

Ismail Türüt´ün bir sarkisi vardi "Plan yapmayin, Plan diye", Ünal Aysal bastan itibaren plan yapti ve hem yönetimi, hemde Takimi kendi egemenligi altina almak istedi. Eger Ünal Aysal kafaya koymasaydi aylar öncesinden Fatih Hoca´yi yollamayi, su an belki süperlige ambargo koyuyor olacaktik. Ama önce Fatih Terim´i destekleyenleri yönetimden sildi, sonrada Terim´i kovmak icin firsat kolladi. Olan taraftara oldu, Ünal Aysal´da Fatih Hoca´da rahat, keyifleri yerinde.

Böyle ayak oyunlari olan bir yerde bizde taraftar olarak basari bekliyoruz...

Ünal Aysal 2 sene sonra başkanlığı bırakacağını açıkladığına göre artık kurumsallık vs. konularla vakit harcamasına gerek yok. 2 senede oturabilecek konular değil çünkü bunlar, yalnızca sportif başarıya odaklansa keşke ama Mancini ile devam ederse hiç ümidim yok maalesef. Fener seneye 4. yıldızı takar bu kafayla devam edersek.

eğer genç bi ünal aysal bulursanız söyleyin de bilelim.ünal aysalın gitmesini istemek aptallık.ilerisi için ulusoy olabilir ama güvenmiyorum.öyle bi düşüncesi varsa ulusoyun projeleri olmalı.

Ben Baskanimizin gücüne, vizyonuna ve kalitesine cok inaniyorum.

Yönetimi yetersiz evet, ancak 1-2 etkili profesyonel ile bu acigi kapatabilir diye düsünüyorum.

Ayrica tanidigimiz kadariyla Ünal Aysal hatalarda israr etmeyen yapida bir Baskan.

Simdilik 2.lik ve Türkiye kupasi gibi hedeflerimiz oldugu icin acik acik konusulmuyor, ancak Mancini´de israr etmeyecektir.

Bir sekilde anlasacaklardir ve yollari ayiracaklardir.

Ben Baskanimizin gücüne, vizyonuna ve kalitesine cok inaniyorum.

Yönetimi yetersiz evet, ancak 1-2 etkili profesyonel ile bu acigi kapatabilir diye düsünüyorum.

Ayrica tanidigimiz kadariyla Ünal Aysal hatalarda israr etmeyen yapida bir Baskan.

Simdilik 2.lik ve Türkiye kupasi gibi hedeflerimiz oldugu icin acik acik konusulmuyor, ancak Mancini´de israr etmeyecektir.

Bir sekilde anlasacaklardir ve yollari ayiracaklardir.

abi mancininin başarılı olmasını çok isterim ama bişeyler ters.uyumsuz...inşallah teklif alır da gider.

ikinci lig topcularina 3'er milyon sözleşme baglayan adam. bitirdin kulübü.

Iyi bir insansin, iyi bir yöneticisin, ama çok kötü bir futbol adamisin. Bundan sonra taraftarin seni destekleyecegini pek sanmiyorum. Kendi iyiligi içinde sezon sonu istifa eder umarim.

Umarım makarnacıyı da İtalya milli takımına itelersin..Malum en iyi anladığın şey bu ;)

Başkanın konuyla ilgisi yok. Her hatalı teknik direktör getiren başkanı göndereceksek direk başkanlar teknik direktör olsun çifte göndermeden kurtuluruz.

Ilk geldigi sene Selcuk'u baglayınca öpcek yer bırakmadınız adamda. Ünal Aysal ufak tefek hatalarına ragmen iyi ve basarılı bir baskandır.

Eger transfer ve futbol konusunu futbol adamlarina birakirsa iyi bir yönetici. Futbol adami derken Tugay gibi Anadolu'dan gereksiz topcu toplayan degil. Aysal'in katkilarini inkar edemeyiz. Yeri geldiginde övmesinide bilirim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt