Bektaş Arslan
10 Numara!
- 14 Ocak 2010
- 11.379
- 2.270
- 2.278
lucescu dan baska cozumu yok bu ısın..krızı yarattın bızı bu hale soktun cozmekte senın ısın gıt luce yı ne yap et takımın basına getır!
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Varoş futbol taraftarı tarafından yerden yere vurulan başkan.Futbolda 3 yılda bir kere ki o da sadece lig arenasında başarısız olmuş kulüp var ortada.Kız baskette altın çağını yaşamış erkek baskette 23 yıl sonra şampiyon olmuş kulüp var ortada ve bu adamın döneminde oldu bunlar.Voleybolda da ilerleme kaydediyoruz ki yükselen marka değerinden hiç bahsetmeyeceğim.Mancini de kağıt üzerinde çok iyi bir isimdi ama şimdilik tutmamış görünüyor.Bak bak bak toz olup gidecekmiş Allah'tan kongre üyeleri okumuş adamlarda bir iki tersliğe bakıp cephe almıyorlar.Bu başkan 2016'ya kadar görevde sizin bu çirkin eleştirileriniz fenerbahçe basınına koz vermekten başka bi halta yaramaz.Yıllarca bu ülkeye ne kariyerli hocalar geldi.Hepsi de birbirinden mantıklı nedenlerle kovuldu.Hakikaten çok mantıklı nedenler vardı.Eee sonuç noldu?Luce gelsinmişmiş.Luce'yi gönderenler de aha bu mancini gitsincilerdi.Ben de mancini'nin son dönem performansını beğenmiyorum ama bu adam bir yaz kampını ve bir yılı hak ediyor.Kupada başarılı avrupa'da başarılı oldu.Juve maçından sonra düzdüğünüz övgüleri ne çabuk unuttunuz.1 yıl daha kalır o zaman bakarız kendi kuracağı getireceği götüreceği oyuncularla takım ne olmuş.
Varoş futbol taraftarı tarafından yerden yere vurulan başkan.Futbolda 3 yılda bir kere ki o da sadece lig arenasında başarısız olmuş kulüp var ortada.Kız baskette altın çağını yaşamış erkek baskette 23 yıl sonra şampiyon olmuş kulüp var ortada ve bu adamın döneminde oldu bunlar.Voleybolda da ilerleme kaydediyoruz ki yükselen marka değerinden hiç bahsetmeyeceğim.Mancini de kağıt üzerinde çok iyi bir isimdi ama şimdilik tutmamış görünüyor.Bak bak bak toz olup gidecekmiş Allah'tan kongre üyeleri okumuş adamlarda bir iki tersliğe bakıp cephe almıyorlar.Bu başkan 2016'ya kadar görevde sizin bu çirkin eleştirileriniz fenerbahçe basınına koz vermekten başka bi halta yaramaz.Yıllarca bu ülkeye ne kariyerli hocalar geldi.Hepsi de birbirinden mantıklı nedenlerle kovuldu.Hakikaten çok mantıklı nedenler vardı.Eee sonuç noldu?Luce gelsinmişmiş.Luce'yi gönderenler de aha bu mancini gitsincilerdi.Ben de mancini'nin son dönem performansını beğenmiyorum ama bu adam bir yaz kampını ve bir yılı hak ediyor.Kupada başarılı avrupa'da başarılı oldu.Juve maçından sonra düzdüğünüz övgüleri ne çabuk unuttunuz.1 yıl daha kalır o zaman bakarız kendi kuracağı getireceği götüreceği oyuncularla takım ne olmuş.
fatih adam insan gibi iyi bi zamanda gitseydi; milli takimda milli takim diye aglamasaydi takim bu kadar dagilmicakti.
Aysal'in gelecek sene takimi tekrar toparlayacagini dusunuyorum. Fatih'in zamansiz milli takim sevdasi yuzunden oldu hersey. Sevmiyom o adami
belli sevmedıgın her mesajında aynı kelımelerı kullanmana gerek yok...su sonuctan bıle bu adamı sorumlu tutuyorsunuz ya ne dıım aynı kadroyla 10 kısı 2 0 dan 4 2 mac kazanan adama neler dedınız
Yediğimiz tarihi vergi cezasizdan
Uefa sunduğu eksi raporda n bahset
Hele
gelmis manciniden bahsediyor
Magarana geri dön
GT-I9190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
mancini'de 2-0'dan hemde bursaya karsi hemde bursa deplasmaninda 4-2 degil 5-2 mac cevirdi. eee yani?
sana tavsiyem futbola bu bakis acisi ile bakma. takimin dagilmasindaki ana etmen fatihin takimini kurup sonra kulubu yuz ustu terk etmesidir.
10 kısı ıle bahsedıyoruz burda gerı donuslerı sayacaksak bı suru macı sayalım burda..Allah aşkına takımda tutmak ısteyen adam terımı tutardı sen de bende bunu ıyı bılıyoruz..sırf terımı gonderebılmek ıcın alı durust ve albayrak ı gonderdıgnı de bılıyoruz.oyuzden tek sorumlu terım gıbı konusma bence
projelerim vardi iptal ettim dedi demirorene kan kustu dedigin maclardan birisinin sonunda.
ondan sonra birileri sevinsin diye Terim sozlesme imzalamaz dedi -bu asamaya kadar terimin gitmek istedigini dusunmeyen birisiydim- birde ustune piskin piskin basin toplantisi yapti, ardindan floryada timsah goz yaslarida dokunce anladimki kendi kendini kovdurmak istiyor ama bi taraftanda GS kapisini acik tutmak istiyor, tekrar bu takima donerim 4-5 seneye diye icinden kuruyor. Ama taraftarin gozundeki karizmasinida cizdirmek istemiyor. Bu yuzden sucu aysala atip gitmek istemiyomus gibi yapti. Ama bal gibide gitmek istiyodu
Bir köşe de Mancini FC'yi kursanıza ya herkes mutlu olur biz de kurtuluruz.
soylediklerimin mancini ile ne alakasi var? hangi organinla okudun ve hangisiyle analiz ettin?