Ünal Aysal | Başkan (2011-2014) (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
3 senede fena başarı sağlamadı renkdaş o toba girme derim

yok renkdas

yatsin kalksin 3 temmuz sürecine dua etsin

sikecilerin takimi dagitildi hatirla

yoksa sampion olamazdik

onu biraktim mali acidan daha da borclar artti

30 tane topcumuz varsa 20 tane 2 ligde bile oynayamaz

tonla verilen bonservisler

alinmayan topcular

yani yazsam 10 sayfa yazarim üseniyorum

ne kadra kizsaniz bile

adanan polatin onu bunu y.......yla stat yapildi

yoksa kulüp tarihe karismisti

Batırdın kulübü böldün parçaladın azize olsa anca bu kadar yapardı.

Demekki neymiş ? BANKA HESABINDAKİ PARAYLA BÜYÜK BAŞKAN OLUNMUYORMUŞ ! İMPARATORLARI ELEMAN YAPMAYA ÇALIŞIRSAN SONUÇ BU !

2 senede yaptığı olumlu şeyleri 6 ayda berbat etti...kurumsallık belçikada olur burda işe yaramaz...burası Türkiye bambaşka bi dünya...ve ne yazık ki buranın şartlarını hiçbir zaman anlayamayacaksın..

siz galatasaraylılara bülent tulunla manciniyle ünal aysalla mutluluklar.

biz galatasaraylılığı fatih terimden öğrendik.

Yahu ne demek kurumsallik burda sokmez. Nasil mantiktir bu boyle. Klübü satan kebapçı gitti iyi de oldu küme düşmeye razıyım ben kimse Galatasaraydan büyük degildir. Siz de bunu zamanla anlayacaksınız

GT-I8190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yahu ne demek kurumsallik burda sokmez. Nasil mantiktir bu boyle. Klübü satan kebapçı gitti iyi de oldu küme düşmeye razıyım ben kimse Galatasaraydan büyük degildir. Siz de bunu zamanla anlayacaksınız

O KEBAPÇI DEDİĞİN ADAMIN BAŞARILARI SAYESİNDE BUGÜN AVRUPA FATİHİ DİYORLAR ! O KEBAPÇININ ALDIĞI UEFA KUPASINI SÖYLÜYOSUN FENERLİYİ SUSTURMAK İÇİN HALA ! O KEBAPÇIYA KURBAN OLURUM BE !

bu bir camia işi başkan taraftar yönetim teknik ekip futbolcular hepsi başka alemde geçen sene tribün sahada saha tribündeydi orada bizden birileri vardı galatasaraylılığın eli değerdi bu takıma ... şimdi sarayında pasta yiyen aristokratlar gibisiniz buradan ... hocanızda sizden rahat hala bu taraftar arkandayken hatalarını düzelt başkan ...

O KEBAPÇI DEDİĞİN ADAMIN BAŞARILARI SAYESİNDE BUGÜN AVRUPA FATİHİ DİYORLAR ! O KEBAPÇININ ALDIĞI UEFA KUPASINI SÖYLÜYOSUN FENERLİYİ SUSTURMAK İÇİN HALA ! O KEBAPÇIYA KURBAN OLURUM BE !

"Onun sayesinde 6-0 muhabbetleri dönüyor antuda surda burda" cümlesini de ekle eyvallah o zaman derim. Değilse takimini SATIP tupcuyle ortaklık eden adami savunma bana burda

"Onun sayesinde 6-0 muhabbetleri dönüyor antuda surda burda" cümlesini de ekle eyvallah o zaman derim. Değilse takimini SATIP tupcuyle ortaklık eden adami savunma bana burda

6 TANE ŞAMPİYONLUK ! 1 TANE UEFA KUPASI VE SAYISIZ TURKİYE KUPASI ALAN BU ADAMIN SANA HATIRLATTIĞI TEK ŞEY 6-0 İSE SANA NANKÖR DERİM KUSURA BAKMA !

Varoş futbol taraftarı tarafından yerden yere vurulan başkan.Futbolda 3 yılda bir kere ki o da sadece lig arenasında başarısız olmuş kulüp var ortada.Kız baskette altın çağını yaşamış erkek baskette 23 yıl sonra şampiyon olmuş kulüp var ortada ve bu adamın döneminde oldu bunlar.Voleybolda da ilerleme kaydediyoruz ki yükselen marka değerinden hiç bahsetmeyeceğim.Mancini de kağıt üzerinde çok iyi bir isimdi ama şimdilik tutmamış görünüyor.Bak bak bak toz olup gidecekmiş Allah'tan kongre üyeleri okumuş adamlarda bir iki tersliğe bakıp cephe almıyorlar.Bu başkan 2016'ya kadar görevde sizin bu çirkin eleştirileriniz fenerbahçe basınına koz vermekten başka bi halta yaramaz.Yıllarca bu ülkeye ne kariyerli hocalar geldi.Hepsi de birbirinden mantıklı nedenlerle kovuldu.Hakikaten çok mantıklı nedenler vardı.Eee sonuç noldu?Luce gelsinmişmiş.Luce'yi gönderenler de aha bu mancini gitsincilerdi.Ben de mancini'nin son dönem performansını beğenmiyorum ama bu adam bir yaz kampını ve bir yılı hak ediyor.Kupada başarılı avrupa'da başarılı oldu.Juve maçından sonra düzdüğünüz övgüleri ne çabuk unuttunuz.1 yıl daha kalır o zaman bakarız kendi kuracağı getireceği götüreceği oyuncularla takım ne olmuş.

Tamam eyvallah da.. Peki ya seneye de olmazsa? Bunun hesabını kim verecek?

Bu adamın getireceği adamlara ödenen paralar ne olacak?

Kulübün mali durumu pamuk ipliğine bağlıyken bjk den beter batağa düşmeyecekmiyiz?

Onu da bırak !! Kendi içimizdeki adamlar 6-0 ı UEFA KUPASINDAN fazla önemsiyorsa biz fenerlilere boşuna konuşuyoruz demekki her lafımız boşmuş !

Gönderilecekti.... Ünal Aysal ile Fatih Terim arasında doku uyuşmazlığı vardı hep. Bunu yeni yönetimin oluşturulması sırasında bile anlayabilirsin (Albayrak ve Dürüst'ün yönetime alınmaması). Mersin maçından sonra Aysal Terim'in biletini kesmişti,Ali Dürüst zor ikna etti. Daha sonrasında kendileri afaroz edildi yönetimden. Basit bir sözleşme olayı değil bu, makro bakınca anlaşılabilir çok net.

Boşuna yorma kendini.. kimin veya neyin ne olduğunu senden benden iyi biliyorlar ama tükürdüklerini yalamamak adına başarını habire kuma gömüyorlar..

6 TANE ŞAMPİYONLUK ! 1 TANE UEFA KUPASI VE SAYISIZ TURKİYE KUPASI ALAN BU ADAMIN SANA HATIRLATTIĞI TEK ŞEY 6-0 İSE SANA NANKÖR DERİM KUSURA BAKMA !

Tek başına mi yapmış Hagi Hakan Bülent neden bu kulübün efsaneleri o zaman? Ekonomiyi batırıp gitmesi onun yüzünden inamotolara mahkum kaldığımız yıllar noolucak? Italyaya kaçıp gitmesi neden? Bu güne kadar hangi başkanla anlasabilmis? Sen UEFA taraftari olabilirsin git onlarla övün. Ben Galatasaray taraftariyim takımın karakteriyle övünürüm

senin alex başkanın kaslarından haberin yok heral​

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt