Ünal Aysal | Başkan (2011-2014) (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ya Mancini,Tulun ve Şükrüyü paket yapıp yolla ya da sonunun Adnan Polat gibi olmasına razı ol seçim senin.

mali durum iyimi :D

uefa kıçımıza tekmeyi vuracak bu sene

elde tutulur başarı yok.

bin kez söyledim yine söylüyorum kazanılan 2 şampiyonlukta en az payı olan başkandır

ama o tek adam olma sevdası yüzünden takım bugün bu halde.

ekonomik anlamda çok sıkıntılıyken 5-6 transfer yapılıp takım düzelecekmi?

seneye bundan daha beter olmazsak iyidir.

İTALYAYI İTALYA YAPAN ADAMLARDAN BİRİ

KAP GETİR BAŞKAN DİNO ZOFF U BİZE

dino-zoff-per-lo-scudetto-avanti-la-juventus-su-tutte_1_big.jpg

Adnan Polat ve Adnan Öztürk başkanlık seçiminde kapışırkken burada sırf Polat'a karşı aday oldu diye Adnan Öztürk'e yapılan hakaretleri hatırlıyorum..

Bundan sadece bir (1) yıl sonra aynı hakaretlerin aynı kişiler tarafından Adnan Polat'a yapıldığını hatırlıyorum..

Ve çok değil, sadece 1 yıl sonra Aysal için burada yazılacakları düşünüyorum..,

Umarım haklı çıkmam diyorum ama..Kral çıplak değil çırılçıplak be kardeşim..

Ben en cok buna tutuluyorum

Gelirken başarısı z olursam giderim

Sorunları bilerek geldik deyip ben proje icin gelmedim demesi

Sonrada kimseye bırakmam demesi

GT-I9190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Sorun Ünal Aysal, Polat değil bizzat G.Saray'ın genel yapısı, derini ne derseniz diyin odur.

Aysal gider XX gelir, planlar bitmez. 3 ileri 2 geri bizim kulüpte.Yerimizde sayarız. Bu kulüp bu kadar taraftarı, bu kadar geçmişi ile ve artan bu gelirleri ile çok daha fazlasını daha çok öncelerde başarmış olmalıydı.

Ama hala taraftar bile marka isim peşinde oldukça imkansız.

Başkan kim?

Teknik Direktör kim?

Bunlar önemli değil. Hep söz de kalıyor ama Aslolan tek şey bu takım.

Geliyoruz sonra Terim-X-Mancini-Aysal terazisi ile birbirimizi yargılayıp giyotin sehpalarına götürüyoruz.

Herkesin görevi var. Ve herkes bu kulubün ELEMANIDIR. Aysal'da, İnan Kıraç'da, Terim'de diğer teknik direktörlerde. Anlayamadığım bu EGO, HIRS, ÖFKE, REKABET , KAVGA NEDEN. Kabul etsin herkes rolünü. İyi niyet olmadıkça 3 ileri 2 geri'ye tamah edip potansiyel altı gitmeye devam.

BU TAKIM BİR PORTO BİLE OLAMADIYSA O KADAR TARAFTARINA ,GELENEĞİNE, GEÇMİŞİNE, GELİRİNE, GAYRI MENKULÜNE RAĞMEN ÇUVALDIZI ÖNCE HERKES KENDİNE BATIRMALI.

Keşke ibra edilmesiydi , belki kaos ortamı oluşurdu ama daha güçlü çıkardık. Başarılı bir başkandı ama Türkiye'nin en kötü yönetim kurulunu getirerek takımı bu hallere getirdi ve ne yazık ki kendisinin hala hiçbir hatası olmadığını düşünüyor.

Ah be baskan,ilk geldigin senedeki sampiyonluk kutlamasinda bu basari onun diyip Fatih Terim'in elini kaldirdigin gun iste yillarca aranilan uyum demistim ama sonra o Tulun'un kukladi oldun.Bu kadar kotu bir sezonun,ekonominin tek sorumlusu sensin suan cikio konus adam akilli hata yaptim de,hep beraber duzeltelim

Senin olusturdugun yönetimi sana anlatayim mi Baskan?

Yönetici diye getirdigin kisi, dün Köln´de Maritim Hotel´de konser veriyordu.

Bu basarisizliktaki payin hic de az degil Baskan. Hatalarini düzeltmezsen, seneye sira sana gelir.

YOK ARTIK!

Bunu asla kabul etmem.

Borcumuz 260 milyon dolara geriledi.

Antu'da okuduklarinizi buraya yapistirmayin..

Kabul etmek zorunda değilsin. Aysal hazır stadın üzerine konmaktan başka birşey yapmadı ,stadda gelirlerimizı katladı kulübün başında eşek olsa yıne borçlar azalırdı. Bende çok umut bağlamıştım ama fiyasko çıktı başkan. Kimse antu yu okuyup buraya yazmıyor sen öyle yapıyor olabilirsin herkes için böyle genelleme yapamazsın.

Ben en cok buna tutuluyorum

Gelirken başarısı z olursam giderim

Sorunları bilerek geldik deyip ben proje icin gelmedim demesi

Sonrada kimseye bırakmam demesi

GT-I9190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Kabul etmek zorunda değilsin. Aysal hazır stadın üzerine konmaktan başka birşey yapmadı ,stadda gelirlerimizı katladı kulübün başında eşek olsa yıne borçlar azalırdı. Bende çok umut bağlamıştım ama fiyasko çıktı başkan. Kimse antu yu okuyup buraya yazmıyor sen öyle yapıyor olabilirsin herkes için böyle genelleme yapamazsın.

yazık la bu kadar sığ düşünceli nasıl olabiliyorsunuz?

Senin olusturdugun yönetimi sana anlatayim mi Baskan?

Yönetici diye getirdigin kisi, dün Köln´de Maritim Hotel´de konser veriyordu.

Bu basarisizliktaki payin hic de az degil Baskan. Hatalarini düzeltmezsen, seneye sira sana gelir.

ne olmuş konser veriyorsa albayrak ne yapıyordu minibüs mü kullanıyordu.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt