Ünal Aysal | Başkan (2011-2014) (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Daha iki sene önce "Amatör branch" diye Fenerbahce ile alay edenler, birden kudurmaya basliyor. Amatör branchlarda basari = Para... Sen oraya cok para akitip, kaliteli isimleri toplarsan tabiki basarili olursun... Basarili oluyoruz, ama cokta para harciyoruz.

Bakin bu hatayi Fenerbahce yillarca yapti, Aciz Yildivim daha bir sene önce hüngür hüngür agladi Devlet amatör branchlara yardim etmiyor diye, 100 Milyon üzere zarar edilmis diye.Ve adamlarin arkasinda kac tane hasta fenerli sponsor var, bu isleri yürüten.

Bedri Baykam tipinde insanlarin "Türkiye´nin en büyük spor kulübü Fenerbahce" yada "Siz su an FB´nin kac branchda sampiyonluk icin yaristigini biliyormusunuz" demelerinden baska ne türlü prestij edinebildiler bu branchlar ile ?

Kapatilsin asla demiyorum, ama ütopik yatirimlar bizi uzun vadede sadece büyük zararlara sokar. Birazcik Bayern Münih´ örnek alin arkadas ya... Adamlar istese Euroleague tarihinin en kaliteli kadrosunu kurarlar basketbolda, ve adamlari maddi anlamda kasmaz bile. Ama herifler "mali disziplin" enilen kelimeyi benimsemisler. Öyle öyle buralara gelmisler.

Biz ise aptal gibi camdan atliyoruz...

Biz minimum butcelerle kazandik bu basarilari. Fenerbahce gibi para savurmuyoruz.

Ünal başkan geldi fener bitti kısa ve öz, yıllardır yaşamadığı olay kalmayan Galatasaray en zirveye ait olduğu yere çıktı tekrar.

Çıta çok yükseldi artık ünal başkan'dan sonra gelecekler ona göre gelsinler.

Ünal başkan geldi fener bitti kısa ve öz, yıllardır yaşamadığı olay kalmayan Galatasaray en zirveye ait olduğu yere çıktı tekrar.

ünal başganı seviyom da

bu yazdıklarının ünal başganla değil

3 temmuzla ilgisi var

B_a83bcd6317131acb2923e86297940b29.jpg

çıta çok yükseldi demişsinde cl kupasını aldık da haberimiz yok..2 sene üst üste şampiyonlukla çıta yükselmiyor ,yaşın gereği belki tam hatırlamıyorsundur ama ben 4 sene üst üste şampiyonluktan sonra gelen uefa kupasının üstüne çıta tanımam...

çıta çok yükseldi demişsinde cl kupasını aldık da haberimiz yok..2 sene üst üste şampiyonlukla çıta yükselmiyor ,yaşın gereği belki tam hatırlamıyorsundur ama ben 4 sene üst üste şampiyonluktan sonra gelen uefa kupasının üstüne çıta tanımam...

Polatlı dönemlere göre söylüyorum ayrıca amatör branşlarıda kattım.

büyük başgan ünal aysall

73 yaşında lan bu adam

BnVzIGwIgAAsDQj.jpg:large

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt