Ünal Aysal | Başkan (2011-2014) (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hay Teriminiz batsın

Ulan kaç tane kupa kazandık sportif başarı tavan yaptı ama hala bazılarına yetmiyor

Sanki yerine başkası gelse birşey değişecek adamlar siyasetten destek alıyor burada gelip bazıları Aysala sallıyor.Ses çıkardık ne oldu direk cezayı kestiler

başkanın bugunku kararından sonra başkanı ite köpege yedirmememiz lazım.her şartta arkasında durmamız lazım.

Şikeye ve kirli düzene karşı hep dik durdun, sen böyle cesur kararlar ver, bu taraftar hep seninle beraber.

Baravo valla Kadına. Bu tip olaylarda hiç çekinmiyor hep en önde

48623_6683_17062014_1.jpg

BqRXDmSIEAAlTqa.jpg

tam bir ua yeni sweatlerimizden hediye etmek isteriz

futbol takımını da çek... gidelim başka ligde oynayalım.. en azından avrupada daha fazla başarılı oluruz..

Tarihimizin en büyük başkanlarından biri,belki de en büyüğü. Stüdyodan çıkarken :

BqV-2vDCYAAyVJv.jpg

Haşa tapmakta nedir , biz taptığı aziz olan sizgillerden değiliz Allaha çok şükür !

33 yaşındasın be kardeşim benim fenerli olduğumu bi tarafından uydurup yorum yapıyorsun hiç yakışmıyor öncelikle bunu söylim bir diğeride

Bu kolladığın büyük başkanın varya kaçıp kulübü ortada bırakmazsa şükret tek diyeceğim bu iyi geceler.

Git kardeş polemiğe sokma beni siz bu adama büyük başkan nidalarıyla tapmaya devam edin

Tabikide büyük baskan. Enkaz aldi. Gelirlerin bazilari bile 2014e kadar harcanmisti. 3 senede gelirlerde ilk 20ye soktu. ilk 17de yer aliyor Galatasaray. Bir türk takimin cikabileceği en yüksek nokta. Dünyanin en değerli 16.markasi bugün Galatasaray. Tüm branslarda basari var.

Sizin yerinizde ben olsam, bende Ünal Aysali sevmezdim.

Bu arada üyelik tarihinden bile senin Galatasarayli olmadiğin ve amacin anlasiliyor. Biraz daha yaratici olmalisin.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt