Ünal Aysal | Başkan (2011-2014) (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Başkanın takımı maça çıkarmaması nasılda batmış bazılarına ilk fırsatta türediler hemen ,

Git kardeş polemiğe sokma beni siz bu adama büyük başkan nidalarıyla tapmaya devam edin

Kendi kendilerini poh pohluyorlar. Adam Aziz´in yaptiklarini yapsa, Büyük Baskan´da diyecekler.

Hayro´nun actigi dava camiamiza hayirli olsun. Umarim artik belirli zihniyetler degismeye baslar.

Ama bunlar hep büyük baskan Ünal Aysal´i kacirmak icin medyanin tasarladigi operasyonlar degilmi ?

Başkanın o kadar berbat bir yönetim kurulu var ki başımıza deha büyük felaketler bile gelebilir.

Galatasaray tarihinin en kepazeli yönetim kuruludur bunlar.

Ünal aysal Necati Demirkol ve emir Sarıgül u ayrı tutuyorum

@Adem Çakar ,

okuduğunu anlayamıyorsun maalesef , senin tarzını biliyorum o yüzden sen haklsın deyip kaçıyorum ,,

bu arada yolsuzluktan bahsediyorsunda sen aziz'i sadece spordan biliyorsun belli ki !

- Stad ( Adnan Polat-Özhan Canaydin)

- Sirketlerin birlesmesi (Özhan Canaydin)

- Sahanin icindeki basari (Fatih Terim)

Bizi mali acidan rahatlatan unsurlar bunlardir. Ünal Aysal en "kebab" dönemde gitti kulübe baskanlik yapti, 5-6 sene kimse yoktu eli tasin altina sokacak.

Tabi tabi. Teknik olarak iflas etmis durumda olan, kasasi bombos olan, gelirlerinin bir bölümü 2014e kadar harcanmis bir takima baskan oldu. Aysal büyümeyip, kücülse, Terimi o zaman görürdük. İstediği her adami aldiriyordu. O zaman yine Almaguerleri toplardik. Bu kez bile Laurolar Wellingtonlar geliyordu.

adami deli etmeyin arkadas..unal baskanin sirketlerinin yuzde sekseni avrupa da islem goruyor

sen nezaman baskani milletvekilerinlen yada basbakan ile gorusme yaptigini gordun

adnan polat gibi rivayi siyasilere peskes cektirmedi diye mi bu nefret kokan sozlerin

fenerbahce'nin son aciklamasi seni baya bi etki altina almis..

Aziz Yildirim legal ve illegal silah satan, ve ayni zamanda insaat sektöründe her türlü pislige karismis bir zattir.

Dediğime geldin işte yeteri kadar bilmiyorsun , muhtemelen bilmenede imkan yok !

Ama önceki iletimdede yazdım sen haklısın diyorum ve kaçıyorum bu konudan .

Galatasaray başkanını sevmeyebilirsiniz ama eğer şikeci,insanların nefreti bir adamla bir tutarsanız gerekeni yaparız uyarıyorum.Galatasaray Başkanlık makamıyla o şahsiyeti bir tutamazsınız.

Emrah adem'e noktayı koymuş hem de en münasip yerinden :D

türk sporunda aziz yıldırım'ın varlık sebebi adnan polat ve özhan canaydın(gani gani rahmet eylesin) gibi başkanlardır... ünal aysal'ı türk spor camiasının kabul edemeyişi onlardan biri olmamasıdır... başarılı olur veya olmaz, hataları vardır veya yoktur... ancak türk spor camiasının dışında bir başkan olduğu gerçektir... ünal aysal, aziz yıldırım'ın meydanı boş bulduğunda örümcek ağı gibi kurduğu pislik şebekesinin dışında bir adamdır...

bizim yapmamız gereken şey galatasaray başkanı'nın arkasında durmaktır... bakın ünal aysal demiyorum... galatasaray spor kulübünün başkanı diyorum...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt