Ünal Aysal | Başkan (2011-2014) (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Galatasaray başkanını şikeci ve her türlü pisliği yapan bir kişiyle bir tuttu.Ondan kötü göstermeye çalıştı.

Yanlış hatırlamıyorsam Ünal Aysal'ın da yanlışları olduğunu söyledi.Mevzu eğer güç gösterisiyse, yani mafyalıksa Aziz bunu daha iyi yapıyor dedi.Galiba içinde bir küfür kullandı t..lı gibisinden.Ondan ceza yediyse tamam.Ama Ünal Aysal'ın da şaibeli durumları olduğunu söyledi diye ceza yemesi haksızlık bence.

Yanlış hatırlamıyorsam Ünal Aysal'ın da yanlışları olduğunu söyledi.Mevzu eğer güç gösterisiyse, yani mafyalıksa Aziz bunu daha iyi yapıyor dedi.Galiba içinde bir küfür kullandı t..lı gibisinden.Ondan ceza yediyse tamam.Ama Ünal Aysal'ın da şaibeli durumları olduğunu söyledi diye ceza yemesi haksızlık bence.

Haksız bir ceza verdiğimi düşünmüyorum Ergün.Yazdığı bir şey yüzünden gereken cezayı yedi burda yazmıyorum.

Kanunen bile suç o dediği yani dava açsa kazanır Başkan :)

Burasi Fenerbahce forumu degil gidin orada ovun Yildirimi.

Aysal ve yonetimide bugun tarihe gecmistir.

Yav bu forumda gelip Ünal Aysal'ı aziz ile bir tutan aynı kefeye koyan adam ya 12 numaralı! azizin kılıdır ya da Ünal Aysal yönetimini düşürmeye uğraşan ama düşüremeyen dünya liderlerinden birinin kılıdır :D Bunların bu forumdan temizlenmesi lazım. Bunlar Galatasaraylı falan olamaz...

Hajrovic rezilliginden dolayi sparis Tuchel haberini kim yaptirdi diye sormak isterdim..

Hajrovic'in parasini kendi cebinden mi odeyecek acaba?

Kulübün paraları resmen çöpe atıldı şu baskette yaptığı devrim olmasa çoktan küfürü basıp 40 gün no-post yemiştim de şimdilik bişey diyemiyorum

Hesap Makinesi

Başkanın yaptığı en büyük hata yönetimi değiştirmesidir. Şu anki yöneticiler çok tecrübesiz ve bir ağırlığı yok , karşı taraf artık bütün zehirini kusuyor ve artık hiçbir kurala uymuyorlar, aziz hak mahrumiyeti cezasına rağmen elini kolunu salliyarak maçlara gidiyor, basın toplantısında hakemleri tehdit ediyor artık kudurmus köpek gibiler

GT-I8190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ünal Aysal'ın ne şaibesi varmış.

Adam efsane statüsüne yükseltti kendini ne koltuğu sallanması yav hangi gündemi takip ediyorsunuz siz?

Ünal Aysal'ın ne şaibesi varmış.

Yolsuzluk dosyaları varmış adamın salladığına göre. Çamur at izi kalsın mantığı. Nasıl bir nefretle dolmuşlarsa bu kadar aptalca ithamlardan bile geri durmuyorlar.

Hayır şurada alakasız bir şirket hakkında şöyle böyle yazınca bile avukatları temasa geçiyor, bu nedir, kaldırın ispatı nerede? diye. Galatasaray başkanına böyle saçma sapan ithamlarda bulunup sonra "ne var bunda" demek ne kadar boş anlaşılsın.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt