Ünal Aysal | Başkan (2011-2014) (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
kapimiz sohbet etmek isteyen herkese acik osman kardes..

bilirsin beni kimseye kiytirik bir tartisma yüzünden kin tutmam..hatamiz varsa iade-i itibar yapmasinida biliriz..

biliyorum hacım. sohbetinizi de tartışmanızı da takip ediyorum. ama bi bakıyorum iki kelime etmesini beceremeyenler ağzı laf yapamayanlar hemen saçma sapan ithamlarla azınlık olan tarafa yükleniyor. bunlara rağmen adam yinede sohbet etmeye tartışmaya çalışıyor.

yani biyerde yapılanlar gerçekten ayıp. eskiden biliyorsun senlede çok tartışırdık sohbete muhabbete bende dahıl olurdum pek çok kez ama bu yancı yamyamlar cidden tartışmalardan soğutuyor insanı.

Tartisma sayfa 268´den itibaren basliyor, ama yazdiklarimin bir kismi silinmis... Burada "sisteme" karsi gelisi ile kahraman ilan edenler oldu, bende onlarin önüne bir ayna tuttum... Sana kisisel mesaj gönderemiyorum nedense, eger mümkün olursa ben sana kast ettigim konulari tam olarak yazarim.

yazilanlari takip eden, ve benim yazi tarzimi bilen arkadaslar benim hakaret etmedigimi zaten bilirler...

valla silinmisse yapacak birsey yok ahmet kardes..ne ben yazdigini ispat edebilirim nede sen aksini ispat edebilirsin,bu seferlik böyle olsun..

biliyorum hacım. sohbetinizi de tartışmanızı da takip ediyorum. ama bi bakıyorum iki kelime etmesini beceremeyenler ağzı laf yapamayanlar hemen saçma sapan ithamlarla azınlık olan tarafa yükleniyor. bunlara rağmen adam yinede sohbet etmeye tartışmaya çalışıyor.

yani biyerde yapılanlar gerçekten ayıp. eskiden biliyorsun senlede çok tartışırdık sohbete muhabbete bende dahıl olurdum pek çok kez ama bu yancı yamyamlar cidden tartışmalardan soğutuyor insanı.

bazen bir yanlis bütün dogrulari götürür osman ..bu arkadasimizin hakli olarak yönetimi elestirdigi konular var..ama bu desteksiz attigi gercegini degistirmez,en azindan ben öyle düsünüyorum...

yanci kismina gelirsek bana pek bir zararlari yok..sahsima karsi yapilirsa gereken cevabi alirlar..ama seni rahatsiz ediyorlarsa gerekeni yapariz

arkadasim:)

bazen bir yanlis bütün dogrulari götürür osman ..bu arkadasimizin hakli olarak yönetimi elestirdigi konular var..ama bu desteksiz attigi gercegini degistirmez,en azindan ben öyle düsünüyorum...

yanci kismina gelirsek bana pek bir zararlari yok..sahsima karsi yapilirsa gereken cevabi alirlar..ama seni rahatsiz ediyorlarsa gerekeni yapariz

arkadasim:)

abi 2 yıldır aynı avatarı kullanıyosun. bir insan hiç mi sıkılmaz :D

Adem Çakar Bey'in söyledikleri gayet doğru şeyler.

Boşuna hiç ergen muhabbetine bağlamayın hemen.

Fatih Terim'in ideolojisi 20 yıldır bilinen bir şey.

Mehmet Ağar ile kanka idi 90'larda nerde ise. Şimdi ne diye başbakan'ın yanında diye eleştiriyorsunuz.

Adamın görüşü bu zaten.

Ünal Aysal'a gelince onun bulunduğu pozisyonda bizzat Galatasaray çıkarlarını düşünmesi gereken bir pozisyon. Hükümet'e meydan okumasını beklemek hayalcilik olur. Bunun üzerinden övgü veya eleştiri alması da saçma aynı şekilde.

Mehmet Ağar ile kanka idi 90'larda nerde ise. Şimdi ne diye başbakan'ın yanında diye eleştiriyorsunuz.

Adamın görüşü bu zaten.

Ünal Aysal'a gelince onun bulunduğu pozisyonda bizzat Galatasaray çıkarlarını düşünmesi gereken bir pozisyon. Hükümet'e meydan okumasını beklemek hayalcilik olur. Bunun üzerinden övgü veya eleştiri alması da saçma aynı şekilde.

Terim ostursa da eleştiren zihniyet var bu forumda.

Adamın görüşü bu zaten.

Alpay kimse ahmet´in külliyen yalan söyledigini iddia etmiyor..ama bazen desteksiz attigi icin ikaz ettim sadece..

Alpay kimse ahmet´in külliyen yalan söyledigini iddia etmiyor..ama bazen desteksiz attigi icin ikaz ettim sadece..

Ben tanımıyorum kendisini zaten de o mesajında bence vermek istediği mesaj gayet yerinde geldi bana. Diğer yazdıkları ile ilgili bir bilgim yok zaten.

Ben tanımıyorum kendisini zaten de o mesajında bence vermek istediği mesaj gayet yerinde geldi bana. Diğer yazdıkları ile ilgili bir bilgim yok zaten.

o son mesaji icin tepki göstermedim zaten..bir kac hafta önce baskan´a iftira atti diye banlanmisti,onu hatirlatim sadece..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt